Wpisy 1 408 197 – 1 408 296
22 lutego 2013 03:01 → 22 lutego 2013 08:40, 100 wpisów
78
dobranoc karaluchy
pod poduchy
dobranoc karaluchy
pod poduchy
gonzaga ! Uspokój sie !
gonzaga
ide do wyra
narka
kolorowych(jarmarków)
ide do wyra
narka
kolorowych(jarmarków)
78
myszka krzysio
dobranoc
dobranoc
Widocznie nikogo nie ma wiec ide stad bo co tak sam bede siedzial
deki...nie mam ich na kuponie ....całkiem w inna stronę liczbową poszłam
od wczoraj kaszle i katar, a dzisiaj to nawet nie spaliśmy prawie
czyi to samo co jakis czas - a dopiero w niedziele skonczylismy antybiotyk
Dzień dobry.Miłego dnia.
Ulala
Ulexxa
Kondi
Deki
Ulala
Ulexxa
Kondi
Deki
Deki.za trójkę w mini
kobitki, powiedzmy, że sie do wszystkiego można przyzwyczaić, ale jakos do tego ja nie mogę
aa mi dzis cos sie snilo z liczbami 10..11..albo 17..hmm jakies numery..nie wiem gdzie to bylo..jakby cele wiezienne czy co?..jakies zera tez byly ale nie pamietam..
kondi...bo jak dziecko jest chore w domu...to jest wtedy lek i o niczym innym sie nie mysli....znam to uczucie
4 piątki w mini
ula, no wiesz. Sama spisz, w piecu nie palisz...ależ z ciebie musi byc gorąca kobiałka
Kondziu..zrob dokladne badania uczuleniowe..sasiadki dziecko wogole nie przybieralo na wadze..majac 18 miesiecy wazylo 10 kg..dopiero scisle badania wykazaly ze dziecina nie moze jadac zwyklej maki..jajek..mleka ii cos tam jeszcze..wciaz bolal ja brzuszek..dopiero badania wykazaly ze ma cos z jelitami..meczylo sie biedactwo tak dlugo..
teraz kupuja jakies mleko w aptece..przepiorcze jajeczka i make kukurydziana uzywaja..poprawa jest i dziecina odrazu inna..
jeszcze dodatkowo jakies leki dostaje..alekupuja je w de.nie wiem co..ale poprawa jest(tyle ze drogie sasiadka mowila ze ok 60 eu placa za opakowanie)
witaj tesa
ulala nie lubię mieć rozgwiazd pod nogami te trzaski mnie jakoś onieśmielają i nie łowię w przerębli
ulala nie lubię mieć rozgwiazd pod nogami te trzaski mnie jakoś onieśmielają i nie łowię w przerębli
deki...masz racje bo jeszcze by Ciebie jakaś złota rybka wciągła pod lód
cd.mowili ze lekarz im polecil te leki i kupuja je bez recepty w aptece w de..ponoc super sa..tyle ze w naszych aptekach ich nie ma..
Deki.
Ty raz siądź nad wodą bez wędki,to złota rybka na pewno podpłynie i spełni Twe życzenia.
Ty raz siądź nad wodą bez wędki,to złota rybka na pewno podpłynie i spełni Twe życzenia.
ha ha..od rana fajnie wejsc dobrym humorkiem i smieszkiem..pozniej caly dzien jest pozytywnie zakrecony..
Ulala.Ale nie wiadomo o czym ON pisze.
Drapek.
Ulala..i dzieki Ci za to..
musisz byc bardzo ciepla i szczera Osobka..tak czuje..
musisz byc bardzo ciepla i szczera Osobka..tak czuje..
Idę na