Wpisy 1 407 997 – 1 408 096
21 lutego 2013 22:33 → 21 lutego 2013 23:59, 100 wpisów
doloze tylko jeszcze..kogos kto dzis byl w studio..
http://www.youtube.com/watch?v=9lw6i1cOUlw
http://www.youtube.com/watch?v=9lw6i1cOUlw
kondi..wstepnie juz ja widzę..ale zabieram sie do obróbki losowania
Amorku..to podaj jeszcze jakis utworek..zaraz sie pakuje do lozencji..wiec sobie poslucham..
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 2 873 588,70 zł
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane mini lotto - padło 4x 69 732,80 zł
Z trudem doczołgałem się do żabki,w morde jeża i ostatnie dziesięć złoty wyciągnięte z dziurawej skarpety oddałem w ręce ts,a oni zabrali osiem zeta a dali dwa zeta.Niezły interes:
Ts coś knuje podczas mojej nieobecności oddał bonusa nie wiadomo komu,coś tu śmierdzi chyba g.
Na pewno prezes ts nosi sygnet na ręce z diamentem,a podwładni muszą go całować klekając jak przed papiezem,tak wyglada sytuacja pracowników tej spółki:
Nie ufajcie ludzie cyborgom i maszynom,dali mi raz 3z6,ledwie dwa zeta z powrotem,a te osiem to na pewno przechwycili na zabawy i hulanki:
Hipopo
Tak to jest,gdy się robi interesy z niepewnym kontrahentem
Tak to jest,gdy się robi interesy z niepewnym kontrahentem
Na razie jestem na minusie,ciągle dokładam do ts,a oni są żarłoczni jak rekiny,poczują smak pieniązkow i nie odpuszczą jak wszystko odbiorą:
Przyznam się,ze w czasie pogorszenia choroby wysłałem sługę po zdrapki i raz trafiłem 50zeta:
Teraz sługa gotuje ziemniaki,bo będe je jadł z rybą z puszki:
Jocia jak dwa razy na chybiołku wydrukowali mi podobne liczby to czułem,że przegram i tak było:
Hipopo-To dlaczego stale nie wysyłasz sojego fagasa do ŻB-skoro chłop ma takie szczęście???
:widzę znów spisek:jedna liczba ta sama w lotto i lotto plus:42 a na dodatek:5i7w mini i w lotto:
Przyznam się,że jeszce miałem zwrot w zdrapce za 5zeta:5zeta a powrotem,zdrapka :kesz:nie znam angielskiego:
Papież ustępuje,taka historia zdarza się raz na 100 lat:jezeli następcą zostanie murzyn,to sprawdzą się przepowiednie jasnychwidzów:
hipcioo ..ja juz dawno wiedziałem bedzie czarnuch papiez
Krzysio jakis jasny widz miał wizję,że papiez,koloru brązowego przykmie imię piotr rzymianin,a potem zblizy się koniec świta:
Już teraz swiat wariuje,bo chłopy zenią się z chłopami i noszą długie włosy jak kobitki i spódnice:
hipcioo ..a no nie wiem piotr dawno było przed wojną ..nie jestem taki katolikiem ..nie znam wiecej ..nie chodzę do kościoła jak równiez jestem zwierzeta