Wpisy 1 407 046 – 1 407 145
21 lutego 2013 18:11 → 21 lutego 2013 19:00, 100 wpisów
monet
miałem na myśli park przy byłej zajezdni przy niemierzyńskiej, popitoliłem nazwę parku
miałem na myśli park przy byłej zajezdni przy niemierzyńskiej, popitoliłem nazwę parku
A mnie dzisiaj pani namówiła na nową zdrapkę cash sama wybrała i jest 30 zł wygrane.
Drapek >> no problem. To co piszesz to teraz park jest . Był niemiecki cmentarz.
Drapciu..nic nie szukaj w necie..popytam sasiadow..oni wiedza wszystko..
ja tylko biore jeżeli biore zdrapki za zeta czasem jak jakaś dobra zdrapka jest to za 2zl wezme więcej nie
ulexxa>> to sobie czujniki wymień.
Ja to skrywam skrzętnie ale przecież
Ja to skrywam skrzętnie ale przecież
u mnie w kol. jakiś cud się stał bo teraz sami mówią żeby się zdrapki wybrało a jeszcze nie tak dawno z ręki dawali
Monet..ufff..az mi streso"odejszlo"..dzieki moj zachodniopomorsciaku..
monet aż tak dobrze dziejów szczecina nie znam, ale w parku między słowackiego a niemierzyńską często dziki buszują
torsan za 2zł zodiaka próbuj, szy50 było w krośnie i chyba drugiej głównej w naszym regionie nie będzie, chyba że na 50zł polujesz jak ja
torsan
wiedz, że jest tylko jedno 50 w całej paczce, dziś i wczoraj jolka sprzedała z 40szt z paczki i 50ki nie było, to sobie 2szt kupiłem i trafiłem, teraz czekam na następną paczkę
wiedz, że jest tylko jedno 50 w całej paczce, dziś i wczoraj jolka sprzedała z 40szt z paczki i 50ki nie było, to sobie 2szt kupiłem i trafiłem, teraz czekam na następną paczkę
bo idę puszczać lotka to kupię i przyczynię się do twojej statystyki numerków
pawus
ja nie prowadzę statystyki wygranych numerów -aczkolwiek na rachunku z żb zapisuję numer, tylko medea
a polecam krzyżówkę po 3 i starą pensję
ja nie prowadzę statystyki wygranych numerów -aczkolwiek na rachunku z żb zapisuję numer, tylko medea
a polecam krzyżówkę po 3 i starą pensję
Drapciu..juz wiem to taki zolty budynek..jak sie idzie od hotelu Amber(aleja gwiazd)..prosto w kierunku bazy rybackiej..po prwej stronie..obecnie przebywa tam druzyna pilkarzy..gdyz sasiadki corki kolezanka tam pracuje..
pawus ex pensja 217 duże szanse na zwrot kasy bo 20,50,5 zł jest jeszcze kilka tysiecy takich wygranych np ponad 6 tys 20 zł ponad 13 tys 10zł i ponad 51 tys 5 zł no i niby 2 główne
to krzyżówkę lub xingo, lub lotka lub zodiakamoże jeszcze pączka
witam
triset
szanse na mniejsze wygrane w obu pensjach są jednakowe, tylko szansa na główną jest największa właśnie w starej exp
szanse na mniejsze wygrane w obu pensjach są jednakowe, tylko szansa na główną jest największa właśnie w starej exp
w sobotę mam zamiar skusić się na starą Extra pensje bo u mnie jej dużo, a i czas Kesha już poznać może wpadnie co nie co
drapek/ szanse według mnie na główna czy w nowej czy w starej są takie same
triset bardzo się mylisz, zakładamy oczywiście że te główne w starej nie leżą w magazynach
tak czy siak wszystko po jednych szansach i nie ma co kombinować bo nie ma w zdrapkach czegoś takiego że szansa wzrasta na główne wygrane wraz z zmniejszaniem sie ilościa zdrapek
ulexxa nie zawracaj sobie głowy, z 10 lat temu tam byłem i tak Ci się zapytałem
drapek ile ty zrapkach wygrales???
triset
ja ciekawy jestem, gdzie krzyżówki główne schowali, statystycznie powinny zejść już 4, a zeszła jedna
ja ciekawy jestem, gdzie krzyżówki główne schowali, statystycznie powinny zejść już 4, a zeszła jedna
na dzisiaj mam 01 02 03 01 04 05 06 07 08 09 10 po proszę o to :-(
triset
a w pierwszej edycji ile zostało niewypłaconych pensji- dwie czy jedna?
a w pierwszej edycji ile zostało niewypłaconych pensji- dwie czy jedna?
hejka wam
triset histoia lubi się powtarzać, jak teraz też tak będzie to znaczy że kantują na tych drapkach po 5zł
może r36 pamieta, ja nie widzę jej w archiwum zdrapek na lotto.pl
co tam słychać
dlaczego nie moge grać wami w multimulti jak wy granie nie moge pisać liczby
Drapciu..nic nie zagralam kurcze..ale nawet nie mam glowy na to granie..wiesz coo..chyba sie wezme za..zdrapulce ii juz..
zaraz sie zacznie
Lyon - Tottenham
19:00 Metalist Kharkiv - Newcastle
Lyon - Tottenham
19:00 Metalist Kharkiv - Newcastle
chce grać tutaj multi tak jak wy gracie jak mam robić
ale pogoda, raz pada, raz nie, śnieżek tak kurcze fajnie pruszy hehe super