Wpisy 1 406 997 – 1 407 096
21 lutego 2013 17:25 → 21 lutego 2013 18:41, 100 wpisów
Dla grających w lotto: podaję liczbę,która zostanie powtórzona z poprzedniego losowania "19"!
film..typu Armagedon..podoba mnie sie bardzo..aa muzyka..ahh..
Tris..poczkaj..poszukam miuzy..
Tris..poczkaj..poszukam miuzy..
Tris..kazdy z nas gra w swoim zyciu..jakas role..role ktora jest naszym przezyciem..kazda chwila sie i moment nigdy nie..powtorzy..aa jak kazdy z nas..zaaranzuje swoje zycie i jak wystapi na scenie..Zycia..jego wylaczna sprawa..ale kazdy ma rowne szanse..tylko wybor..wybor nalezy do nas....oby kazdy nasz wystep na scenie Zycia..byl superowski..
mam i miuz..jest mega super..
http://www.youtube.com/watch?v=73cWfFEKAfE
mam i miuz..jest mega super..
http://www.youtube.com/watch?v=73cWfFEKAfE
a dzis
Akumulator (4)Pokaż szczegóły
Stawka: $10.00Przewidywana wygrana: $103.53
Akumulator (4)Pokaż szczegóły
Stawka: $10.00Przewidywana wygrana: $103.53
ulaxxa muszę tradycyjnie zapytać, jak tam nadmorskie mewy i dziki się miewają
Drapciu..nawet lepiej nie pytaj..zatrzesawisko..aa dziczki to pod moj dom pdchodza..wszystko co mam im wysypuje..obierki makorany itd..tylko dalej ciut ale jest ich od groma..
milan
ale żeby trochę więcej wygrać, musisz ryzykować też sporą kasę, ja 50zł na zakłady lotto/ czy ewentualnie buka naraz nie dam; gdybyś postawił 5zł to miałbyś 20kilka zł
ale żeby trochę więcej wygrać, musisz ryzykować też sporą kasę, ja 50zł na zakłady lotto/ czy ewentualnie buka naraz nie dam; gdybyś postawił 5zł to miałbyś 20kilka zł
ulexxa
fajnie masz, w tamtą zimę koło mnie kręciły się często lisy, a w tym roku zima lekka i lisów brak
fajnie masz, w tamtą zimę koło mnie kręciły się często lisy, a w tym roku zima lekka i lisów brak
jak pracowałem w szczecinie to po parku kasprowicza też dziki buszowały
torsan
amorek powoli spada z listy top zdrapek- wypłacili dużo głównych
amorek powoli spada z listy top zdrapek- wypłacili dużo głównych
poslucham jeszcze tego ii steniam sie jak..krejzi..
http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I
Drapciu..nie wiem szczerze..jest tyle tego ze musialabym popytac..nie bylo mnie tu dlugo..
http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I
Drapciu..nie wiem szczerze..jest tyle tego ze musialabym popytac..nie bylo mnie tu dlugo..
Drapek no ja właśćiwie w parku mieszkam i hu hu dzika nie widzałem.
Ostanio Yetti zacząłł się pokazywać.
I wiewiórki.
Dzikuny to po Lasku Arkońskim biegają czasami.
Ostanio Yetti zacząłł się pokazywać.
I wiewiórki.
Dzikuny to po Lasku Arkońskim biegają czasami.
monet
miałem na myśli park przy byłej zajezdni przy niemierzyńskiej, popitoliłem nazwę parku
miałem na myśli park przy byłej zajezdni przy niemierzyńskiej, popitoliłem nazwę parku
A mnie dzisiaj pani namówiła na nową zdrapkę cash sama wybrała i jest 30 zł wygrane.
Drapek >> no problem. To co piszesz to teraz park jest . Był niemiecki cmentarz.
Drapciu..nic nie szukaj w necie..popytam sasiadow..oni wiedza wszystko..
ja tylko biore jeżeli biore zdrapki za zeta czasem jak jakaś dobra zdrapka jest to za 2zl wezme więcej nie
ulexxa>> to sobie czujniki wymień.
Ja to skrywam skrzętnie ale przecież
Ja to skrywam skrzętnie ale przecież
u mnie w kol. jakiś cud się stał bo teraz sami mówią żeby się zdrapki wybrało a jeszcze nie tak dawno z ręki dawali
Monet..ufff..az mi streso"odejszlo"..dzieki moj zachodniopomorsciaku..
monet aż tak dobrze dziejów szczecina nie znam, ale w parku między słowackiego a niemierzyńską często dziki buszują
torsan za 2zł zodiaka próbuj, szy50 było w krośnie i chyba drugiej głównej w naszym regionie nie będzie, chyba że na 50zł polujesz jak ja
torsan
wiedz, że jest tylko jedno 50 w całej paczce, dziś i wczoraj jolka sprzedała z 40szt z paczki i 50ki nie było, to sobie 2szt kupiłem i trafiłem, teraz czekam na następną paczkę
wiedz, że jest tylko jedno 50 w całej paczce, dziś i wczoraj jolka sprzedała z 40szt z paczki i 50ki nie było, to sobie 2szt kupiłem i trafiłem, teraz czekam na następną paczkę
bo idę puszczać lotka to kupię i przyczynię się do twojej statystyki numerków
pawus
ja nie prowadzę statystyki wygranych numerów -aczkolwiek na rachunku z żb zapisuję numer, tylko medea
a polecam krzyżówkę po 3 i starą pensję
ja nie prowadzę statystyki wygranych numerów -aczkolwiek na rachunku z żb zapisuję numer, tylko medea
a polecam krzyżówkę po 3 i starą pensję
Drapciu..juz wiem to taki zolty budynek..jak sie idzie od hotelu Amber(aleja gwiazd)..prosto w kierunku bazy rybackiej..po prwej stronie..obecnie przebywa tam druzyna pilkarzy..gdyz sasiadki corki kolezanka tam pracuje..
pawus ex pensja 217 duże szanse na zwrot kasy bo 20,50,5 zł jest jeszcze kilka tysiecy takich wygranych np ponad 6 tys 20 zł ponad 13 tys 10zł i ponad 51 tys 5 zł no i niby 2 główne
to krzyżówkę lub xingo, lub lotka lub zodiakamoże jeszcze pączka
witam
triset
szanse na mniejsze wygrane w obu pensjach są jednakowe, tylko szansa na główną jest największa właśnie w starej exp
szanse na mniejsze wygrane w obu pensjach są jednakowe, tylko szansa na główną jest największa właśnie w starej exp