Wpisy 1 406 746 – 1 406 845
21 lutego 2013 14:32 → 21 lutego 2013 15:10, 100 wpisów
Wasylku..ja ii tak dzis to doskokowo wdepne..boo jutero to moze byc..rozniascie..
kto pracuje w kolekturze
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 160 000 zł
no telefon naprawy chce mam 60zł i 80zł potrzebuje i co mam robić kondii wasylpiasko ????
rejtowy tylko tyle??
Ostrów Wielkopolski
a jak nie bedzie
Witajcie moje liczby 7,59,68,71 moze komus podpasują,Pozdr,
niewiem kto najlepiej patrze nie moge wybrać
Przemek..ja mieszkam nad samym morzem..zach-pom. odleglosc..ale gdybym mogla dalabym Tobie te 80 zeta..to nie duzo kasy..ale nie lepiej abys zamiast naprawial..wzial jakis nowy z sieci?
uszczegółowienie metody 'na krzywy ryj' -
- bierzemy tylko wtedy, jak osoba ma trafić ...
- bierzemy tylko wtedy, jak osoba ma trafić ...
witam wszystkich
u mnie 3/7
ulexxa..Ty to masz dobre serduszko..nie znam Ciebie osobiscie ale czuje ze jestes dobra osobą..zreszta Twoje wpisy o tym swiadcza..
u mnie 3/7
ulexxa..Ty to masz dobre serduszko..nie znam Ciebie osobiscie ale czuje ze jestes dobra osobą..zreszta Twoje wpisy o tym swiadcza..
ulexxa
muszę chwilowo znikac..bede później
przemek próbuj dalej..moze cos wygrasz,,zycze Ci
przemek próbuj dalej..moze cos wygrasz,,zycze Ci
kondii i kto jest najlepszy ???odp
przemek wytypuj swoje liczby wszystko zależy od szczęścia mozesz trafic i mozesz nie
Tris..kiedy moge ii jak moge..pomagam..sa to sasiedzi sa to zwierzeta..jak wychodze z Flora na spacerowisko..zawsze mam kieszen wypelniona..ciasteczkami(oczywiscie psimi)..jestem najnormalniejsza z najnormalniejszych..robie co moge dla innych..ale zawsze jakos mam przyjaciol..takich prawdziwych..ito sie liczy..
jaki ten????odp
ulexxa/to jak masz ciastka w kapsach to sie nie dziw że od razu masz psów obok siebie
przemek ty naprawde nei kumasz co ludzi edo ciebie pisza czy tylko udajesz?
wchodzisz w typowania rankingi i tam masz full pewniaczków bierz jak leci od miejsca 1-5 albo od 3-6 jak chcesz
wchodzisz w typowania rankingi i tam masz full pewniaczków bierz jak leci od miejsca 1-5 albo od 3-6 jak chcesz
i dalej
Tris..to nie jest wazne..wazne jest to ze one dostana cokolwiek..do zjedzenia(nie wspomne ze dokarmiam koty i psy bezpanskie..aj teraz nawet czekaja)..ale cieszy mnie ze w zimie zadne z nich nie bedzie za bardzo wyglodzone..
------
--------------------------------
Test MM na NIE... 4/20.
------------------------------------
--------------------------------
Test MM na NIE... 4/20.
------------------------------------
przezmek...ty jestes osoba juz teraz jak dla mnie podejrzana
robisz to w jakims celu
robisz to w jakims celu
a nawet jak ci podam liczby ktore wg mnei padna to nie znaczy ze mam racje
masz moje 66,21,51,55 powodzenia
masz moje 66,21,51,55 powodzenia
Ulexxa.. .
-----------------------
-----------------------
przemek, u mnie na fali są liczby 19,32,34 i tak samo traktuję typujących. Jak trafili 2-3 pewniaki pod rząd to znaczy, że są n afali
to niewiem a taka 01 02 03 04 05 21 22 23 24 25
taka moze byc.. wszystko zalezy od maszyny jak wyleca z niej takie kulki to trafisz jak nie
wyleca nie trafisz proste ilogiczne
wyleca nie trafisz proste ilogiczne
nienawidze kurfy
ulala tego całego tfu
chciałbym na dzisiaj 02 05 07 14 18 22 26 46
mam o wiele
tak Amorku..wiem ale zimucha ma swoje piekne uroki..oj ma
ja niedlugo musze z Florucha tez zrobic rundke..oj bedzie mnie ciaaagla..az bede miecwywalony..ha ha
ja niedlugo musze z Florucha tez zrobic rundke..oj bedzie mnie ciaaagla..az bede miecwywalony..ha ha
Jak tam po losowaniu ugrał ktoś coś ? Ja nie grałem a w typowaniach 4/10
ulala wiem z kuponu mi 4//10mam
o 22 ma lepiej być
Amorku..dobrze ze masz pieska..aa nie jak ja..sunie ii to w dodatku..(chcaca)..ojej..horrozyca jak wychodze..
h u j u
to jest prawda patrioci naj naj biedni
komu HU.JU gadasz ?
gej
ulexxa, tak, ale jak suczki mają cieczki, to też szaleje hehe
a zima jest piękna, ale tylko jak potrafi się zauważyć to piękno, trzeba wyjść na spacer i spokojnie obserwować wtedy się dostrzeże to piękno zimy, ale gdy się pędzi i trzeba się szybko gdzieś dostać, to już nie jest taka fajna ta zima hehe
a zima jest piękna, ale tylko jak potrafi się zauważyć to piękno, trzeba wyjść na spacer i spokojnie obserwować wtedy się dostrzeże to piękno zimy, ale gdy się pędzi i trzeba się szybko gdzieś dostać, to już nie jest taka fajna ta zima hehe
ej komu hu.ju gadasz ?tdawaj
dobra..lece z moja"chcaca"..ale na smyczci ma wyjscie..ati ati..narazka Wam