Wpisy 1 406 546 – 1 406 645
21 lutego 2013 13:37 → 21 lutego 2013 14:00, 100 wpisów
najgorsze, że babcia uważa, ze to historia z życia wzieta i ludzie tak w Ameryce żyją.
amour..pewnie ,że pamiętam.Ptaki ciernistych krzewów,Korzenie,wszystko pamiętam
ulexxa, no bo to wirturalny świat, ale ja nie mam w zwyczaju zmyślać, więc jestem taki jak Ci napisałem
o
co ci chodzi źe ja gej ?
co ci chodzi źe ja gej ?
ja sie wtedy w wojne z kuzynami bawiłem, ale /DOmek na prerii/ czy /bonanze/ to pamietam
amour..moja babcia jak to oglądała, a dziadek przez przypadek coś tam podsłyszał z tego filmu co mu nie przypadło do gusstu to mówił: "to ***ice jedne amerykańskie"
kondi
No co ty psa szwagierki pierwszego kochanka siostry wujka raczej nie poddają czynom zoofilnym
No co ty psa szwagierki pierwszego kochanka siostry wujka raczej nie poddają czynom zoofilnym
medea, moja nie, moja wie, że to pic lekki, ale nie do końca, bo na szczytach tak jest, ale te pierdoły "dlaczego ty czy jakoś tak" "Trudne sprawy" , według niej to real hehe
niejestem gej wasyl !
amour
Najciekawsze jest to, że owe pseudo reality seriale dokumentalne mają scenariusze prosto z prasy wagonowej typu Sukcesy i porażki itp. Mój kolega na pisaniu rzewnych historii o zdradzanych z sąsiadkami tranwestytami samotnych czterdziestolatkach oraz ich synkach porzucających szkołę w wyniku romansu z bufetową ze szkolnej stołówki wyciągał swego czasu niezłe pieniądze.
Najciekawsze jest to, że owe pseudo reality seriale dokumentalne mają scenariusze prosto z prasy wagonowej typu Sukcesy i porażki itp. Mój kolega na pisaniu rzewnych historii o zdradzanych z sąsiadkami tranwestytami samotnych czterdziestolatkach oraz ich synkach porzucających szkołę w wyniku romansu z bufetową ze szkolnej stołówki wyciągał swego czasu niezłe pieniądze.
medea, pewno to nie wiem skąd jest wyciągane historie o dupie maryny hehe
wiesiek
fsf.... a kto ci to powiedział ja nie
zadajesz rano pytania
a i tak nie czekasz na odpowiedzi
wiedz ja pytam jaki jest sens zadawania pytan twoich rano do mnie skoro i tak nie czekałes na odpowiedzi
zadajesz rano pytania
wiedz ja pytam jaki jest sens zadawania pytan twoich rano do mnie skoro i tak nie czekałes na odpowiedzi
amour,
rpzede wszystkim tam problem wyboru koloru farby do kuchni podniesiony jest do rangi rozpadu małżeństwa
rpzede wszystkim tam problem wyboru koloru farby do kuchni podniesiony jest do rangi rozpadu małżeństwa
kondziu..to muszą być dwa świry skoro wybór farby może grozić rozpadem związku
wasyl sory daj spokój
kondi, ale Ci "aktorzy" ta ich "gra aktorska" hehe, szok, to powinny być filmy przykładowe dla studentów szkoły aktorskiej "jak nie grać" hehe
fsf.... a kto ci to powiedział ja nie
zadajesz rano pytania
zadajesz rano pytania
amour, normalnie to jest takie naturalne, bo.....oni sie nawet roli nie uczą
Stałam dzis przy kuchni tak mnie cos łuplo pod lewa łąpatka że trzyma do teraz
zbuflowało mi wpis
lila, ale do tej farby dochodzi cały skrywany żal jeden osoby do drugiej, to wybucha w sklepie i jest akcja hehe
wasyl..daj już sobie spokój z tymi pytaniami i nie dostanymi odpowiedziami co?
wasyl źarty tyle a ty afere robisz
ulexxa musze nerwosan brac
amour..no tak bywa,farba jest tylko pretekstem żeby wybuchnęło to co się nagromadziło
ulala..ja miałam takie coś wczoraj.Też mnie łupnęło i bolało aż pod sercemdzisiaj już nie boli,to jakiś karwa nerw
franek skoro ty mi zadałes pytania ranio
to ja chce tera odpowiedzi
1w kim sie zakochałes i tylko tyle
bo nie bede mógł spac po nocy
to ja chce tera odpowiedzi
1w kim sie zakochałes i tylko tyle
bo nie bede mógł spac po nocy
Wasylowaty..Ty nie bierz za duzo nerosowatych lekow..lepiej meliska tak jak ja..
lila jesteś ?
jeden który obejrzałem bo babcia do nas przyszła i koniecznie musiałą obejrzeć był mniej więcej taki "koleś 18 lat miał 5 dzieci, żył z matką i ojczymem i jego córką, oczywiśćie do córki też się dobierał i z tego wyszło 6 dziecko hehe, ale to nic, szedł ulica i spotkał laskę, i mówi jej "" wiesz co jakie ty masz piękne oczy, my się wczęśniej nie spotkaliśmy? Widziałem Cię w śnie( jak tekst piosenki disco polo mniej więcej to brzmiało)"", ale klientka normalnie w majtkach mokro i ślinotok hehe"
ostatnio zamało sexu
mam a to przez grype
nie chce puszczac w obieg
chorych plemników
bo to zaraza grozi
mam a to przez grype
nie chce puszczac w obieg
chorych plemników
bo to zaraza grozi
wasyl nie ! Facetów lubie i tyle
ulexxa, okropne ale ludzie to oglądają i myślą, że to normalnie jest
fsf ja tyz
hehe
wasyl niech nasza relacja zostanie kolega+kolega
mnie tez kiedys kuło z boku
oj z boku i bolało
a obudzilem sie i spałem obok wujka
który myslał ze jestem ciocią
oj z boku i bolało
a obudzilem sie i spałem obok wujka
który myslał ze jestem ciocią
lila, w necie jest nawet fanclub pewn0, ciekawe jaka średnia wieku jest hehe
lila z dziewczynami coś więcej
Amorku ostatnio..(slyszalamze kreci sie jakis zboczeniec)..policja kursuje bo zgwalcono jakas dziewczyne..straszne..
ja juz z Flora tak pozno nie laze..
ja juz z Flora tak pozno nie laze..
fsf 3kacik ty ja zonka
franek..pytałes czy jestem więc odpisałam że jestem.Co z dziewczynami coś więcej?Nie rozumiem Ciebie
ccza zaszalec
ok idę z psem, będę później papa wszystkim
lila
ulexxa
ulala
franek
kondi
wasyl
krzysio
lila
ulexxa
ulala