Wpisy 1 406 046 – 1 406 145
21 lutego 2013 10:10 → 21 lutego 2013 11:58, 100 wpisów
ja juz mam odleżyny
grypsko 14 dni
grypsko 14 dni
siema wasyl
nie wiem, jak inni - ja w archiwach -
ha...
http://www.multipasko.pl/ts
77. lottomat 2012-09-27 16:08:07
Panie Macieju ja mam takie pyatnia:
1) Slyszalem o pewnej aferze w Lotto i o prezesie ktory jakims dziwnym sposobem wyplacil sobie piatke z DL. Czy moze Pan przyblizyc ta historie i o co niej w tak naprawde chodzilo ? /.../
...............................................................
82. LOTTO - Maciek 2012-09-28 09:38:32 Warszawa
Lottomat
nie wiem, jak inni - ja w archiwach -
ha...
http://www.multipasko.pl/ts
77. lottomat 2012-09-27 16:08:07
Panie Macieju ja mam takie pyatnia:
1) Slyszalem o pewnej aferze w Lotto i o prezesie ktory jakims dziwnym sposobem wyplacil sobie piatke z DL. Czy moze Pan przyblizyc ta historie i o co niej w tak naprawde chodzilo ? /.../
...............................................................
82. LOTTO - Maciek 2012-09-28 09:38:32 Warszawa
Lottomat
cd odpowiedzi przedstawicieli teesa:
Apeluję o pozostanie przy kwestiach merytorycznych. Jeżeli w rozmowie będziemy powoływać się na zasłyszane pogłoski, to moja obecność na tym forum będzie stratą czasu i moją i Państwa. Nie chcę też, by to miejsce było używane jako pole do rozpowszechniania plotek.
1. Mówi Pan o pogłosce, o której Pan słyszał. Ja o niej nie słyszałem./.../
..............................................................
http://www.andrzejwronka.com/archiwumtxt/kulisy.htm
>>... Ówczesny prezes Slawomir Sykucki, kojarzony z SLD byly pracownik Departamentu Gier Losowych i Zakladów Wzajemnych w Ministerstwie Finansów, przepytywany byl z innego rodzaju
Apeluję o pozostanie przy kwestiach merytorycznych. Jeżeli w rozmowie będziemy powoływać się na zasłyszane pogłoski, to moja obecność na tym forum będzie stratą czasu i moją i Państwa. Nie chcę też, by to miejsce było używane jako pole do rozpowszechniania plotek.
1. Mówi Pan o pogłosce, o której Pan słyszał. Ja o niej nie słyszałem./.../
..............................................................
http://www.andrzejwronka.com/archiwumtxt/kulisy.htm
>>... Ówczesny prezes Slawomir Sykucki, kojarzony z SLD byly pracownik Departamentu Gier Losowych i Zakladów Wzajemnych w Ministerstwie Finansów, przepytywany byl z innego rodzaju
cd z linku ...
" osiągnięć "... - Mial takze szczeliwa reke do gry
" osiągnięć "... - Mial takze szczeliwa reke do gry
koniec -
... gdy pare lat potem odchodzil z firmy, zostal przylapany, jak odbiera wygrana piatke....
... gdy pare lat potem odchodzil z firmy, zostal przylapany, jak odbiera wygrana piatke....
Robal>>
Ty normalnie stalking czynisz na panu Macieju z TSa.
I dobrze.
Ty normalnie stalking czynisz na panu Macieju z TSa.
I dobrze.
robal
No cóż jak mawiają historycy to zwycięzcy piszą kroniki i ich wersja staje się powszechnie obowiązująca. Owa pogłoska to nic w porównaniu z starannie wyciszoną informacją, która według doniesień internetowych miała ukazać się w Nesweek`u o dziwnych historiach w okolicach 2000-2001 związanych z rzekomo losowym dobieraniem zdrapek do przechowywania jako zapas, w którym to zapasie dziwnym zbiegiem okoliczności co i rusz znajdowała sie lwia część głównych wygranych. Niestety artykułu, do którego miała się odnosić ta sensacyjna informacja wyłowiona przeze mnie przypadkowo (żałuję, że nie zapisałam adresu) jak nie było tak nie ma a żaden serwis internetowy jakoś tematu nie podchwycił
No cóż jak mawiają historycy to zwycięzcy piszą kroniki i ich wersja staje się powszechnie obowiązująca. Owa pogłoska to nic w porównaniu z starannie wyciszoną informacją, która według doniesień internetowych miała ukazać się w Nesweek`u o dziwnych historiach w okolicach 2000-2001 związanych z rzekomo losowym dobieraniem zdrapek do przechowywania jako zapas, w którym to zapasie dziwnym zbiegiem okoliczności co i rusz znajdowała sie lwia część głównych wygranych. Niestety artykułu, do którego miała się odnosić ta sensacyjna informacja wyłowiona przeze mnie przypadkowo (żałuję, że nie zapisałam adresu) jak nie było tak nie ma a żaden serwis internetowy jakoś tematu nie podchwycił
mala1438
Najbliższy termin to sobota i niedziela dzielone z Baranem.
Najbliższy termin to sobota i niedziela dzielone z Baranem.
Robal z calym szacunkiem dla Ciebie nie spodziewaj sie od prxedstawicieli TS odpowiedzi na jakiekolwiek pytania. Swego czasu mistrzem nieodpowiadania na pytania byl rzecznik pan Gawron i nic sie w tej mateii nie zmienilo. Konkretow brak szkoda czasu.
Monet
u licha przecież tam - z tamtej strony, to nie sziedział jakiś jeden skromny nie wiedzący, co i jak tam się dzieje i co i jak to robią - panMaciej... Tam siedziało kilka osób i, do licha - mogliby przynajmniej nie ściemniać - że nikt nic nie słyszy nie słyszał
to za co biorą kasę ?
I, a po cichu - kolega się zna na stalkingach ? ma jakieś doświadczenia ?
u licha przecież tam - z tamtej strony, to nie sziedział jakiś jeden skromny nie wiedzący, co i jak tam się dzieje i co i jak to robią - panMaciej... Tam siedziało kilka osób i, do licha - mogliby przynajmniej nie ściemniać - że nikt nic nie słyszy nie słyszał
to za co biorą kasę ?
I, a po cichu - kolega się zna na stalkingach ? ma jakieś doświadczenia ?
Dzięki to teraz jakieś liczby trzeba skombinowac...
Ktoś kiedyś wspominał o kwadratach 2x2=4,4x4=16 itd..o co w tym chodzi
Ktoś kiedyś wspominał o kwadratach 2x2=4,4x4=16 itd..o co w tym chodzi
Witam. Mój telefon na dzisiaj wybrał takie numery . MM > 57.3.13.54.16.6.38.41.79.9 Lotto > 1.11.21.35.40.44 Mini >1.13.16.17.23
Test MM.
o5, 13, 18, 20, 22, 24, 29, 35, 37, 39, 42, 44, 47, 48, 49, 50, 51, 55, 59, 67.
----------------------------------
o5, 13, 18, 20, 22, 24, 29, 35, 37, 39, 42, 44, 47, 48, 49, 50, 51, 55, 59, 67.
----------------------------------
mala1438
Ja też nie pamiętam kto na to wpadł ale ktoś naprawdę grał na liczby podnoszone do kwadratu i nawet fajnie mu szło. liczb podniesionych do kwadratu.
Ja też nie pamiętam kto na to wpadł ale ktoś naprawdę grał na liczby podnoszone do kwadratu i nawet fajnie mu szło. liczb podniesionych do kwadratu.
mala1438
Liczby dla Strzelca na dziś wg Astrolotto wg nastroju
OK - 5,10,15,26,43,47
Szczęśliwy - 14,24,27,30,35,39
Zakochany - 15,22,24,37,40,49
Zestresowany - 2,16,17,18,44,46
Zły - 29,31,38,44,47,48
Wściekły - 15,31,35,43,45,46
czyli jest w czym wybierać
Liczby dla Strzelca na dziś wg Astrolotto wg nastroju
OK - 5,10,15,26,43,47
Szczęśliwy - 14,24,27,30,35,39
Zakochany - 15,22,24,37,40,49
Zestresowany - 2,16,17,18,44,46
Zły - 29,31,38,44,47,48
Wściekły - 15,31,35,43,45,46
czyli jest w czym wybierać
Mirnam.. .
------------------------
------------------------
medusia
TO, to było w starym /sprzed 13-u lat/, dobrym, newsweeku ...
I ten pan Koleś, co miał szczęście /i nocha/ żeby zostawiać w magazynie te 'lepsiejsze' został panem Kerownikiem - to chyba wszystko musi być poza podejrzeniami ?
Qń
wielce ciekawe jest - jakich pytań nie dostrzegli...
... zresztą, to uniwersalne jest - jakich nie dostrzegają Ci,
których pytamy, o sprawy ważne ...
miranam
bojkocik, czy noga ?
zostawiam
dobrego
TO, to było w starym /sprzed 13-u lat/, dobrym, newsweeku ...
I ten pan Koleś, co miał szczęście /i nocha/ żeby zostawiać w magazynie te 'lepsiejsze' został panem Kerownikiem - to chyba wszystko musi być poza podejrzeniami ?
Qń
wielce ciekawe jest - jakich pytań nie dostrzegli...
... zresztą, to uniwersalne jest - jakich nie dostrzegają Ci,
których pytamy, o sprawy ważne ...
miranam
bojkocik, czy noga ?
zostawiam
dobrego
Witam Wszystkich cieplo i slonecznie..co prawda na sekundzie ale chcialabym Wam zyczyc udanego dnia..ii samych Mega Wygranych
Rzeczywiście jest w czym wybierać....
Dziś rządzi 2 o ile sie nie mylę więc też może podniose liczby do kwadratu....
Dziś rządzi 2 o ile sie nie mylę więc też może podniose liczby do kwadratu....
panie roalniakk ..typuj jednegoo od 1/1 do 3/3 ..jak nie słuchasz na mnie ..dziś w nocy nie bede rozmawiał YotoO ok... i znikam..
dla kol. drapka
http://gazetabaltycka.pl/kronika-kryminalna/wlamali-sie-do-punktu-totalizatora-i-ukradli-zdrapki
jedno zdanie jest specjalnie ciekawe
>>Już w poniedziałek okazało się, że w jednym ze sklepów młody mężczyzna próbował zrealizować wygrane na podstawie kilku unieważnionych zdrapek loteryjnych.<<
.................
krzysio744
>>roalniakk<< ? - naprawdę - nie jestem upierdliwym ortografem, ale może jednak skopiuj wklej ? ?
http://gazetabaltycka.pl/kronika-kryminalna/wlamali-sie-do-punktu-totalizatora-i-ukradli-zdrapki
jedno zdanie jest specjalnie ciekawe
>>Już w poniedziałek okazało się, że w jednym ze sklepów młody mężczyzna próbował zrealizować wygrane na podstawie kilku unieważnionych zdrapek loteryjnych.<<
.................
krzysio744
>>roalniakk<< ? - naprawdę - nie jestem upierdliwym ortografem, ale może jednak skopiuj wklej ? ?
robal ..juz naprawiłem twoje słowo robal ..juz nie wazne
mirnam..
robal
Dziękuję za informacje. Tak to już jest jak człowiek ma mało czasu i na datę informacji nie spojrzy
Dziękuję za informacje. Tak to już jest jak człowiek ma mało czasu i na datę informacji nie spojrzy
ulexa
krzysio744
sorry - ale naprawdę - .t.o. nieważne
- i naprawdę ? - t a m nie widziałeś ? wypatrzone w archiwum - jeszcze na dwa, trzy dni - 42, 45, 46, 50, 51, 59
krzysio744
sorry - ale naprawdę - .t.o. nieważne
- i naprawdę ? - t a m nie widziałeś ? wypatrzone w archiwum - jeszcze na dwa, trzy dni - 42, 45, 46, 50, 51, 59
robal..ty umiesz ładnie czytać ENG sooryy to samo słowo PL sorki i dobra zabiore twoje 6/6 i typuję mój profi ..nie gram reeal
Robal>> Twoja przemoc wobec mnie nie jest niczym uzasadniona.
"Tam siedziało kilka osób i, do licha - mogliby przynajmniej nie ściemniać - że nikt nic nie słyszy nie słyszał
to za co biorą kasę ?"
Dobre pytanie.
To Ciebie uświadomię.Chociaż duży chłopczyk jesteś i to akurat wiedzieć powinieneś.
Tzw. rzecznik prasowy czy inne persony odpowiadające za Public relations nie są od tego żeby zaspokajać Twoją ciekawość i odpowiadać na bardziej lub mniej niewygodne pytania tylko po to żeby Tobie przekazać lub czym się pochwalić chce jego szef.
"Tam siedziało kilka osób i, do licha - mogliby przynajmniej nie ściemniać - że nikt nic nie słyszy nie słyszał
to za co biorą kasę ?"
Dobre pytanie.
To Ciebie uświadomię.Chociaż duży chłopczyk jesteś i to akurat wiedzieć powinieneś.
Tzw. rzecznik prasowy czy inne persony odpowiadające za Public relations nie są od tego żeby zaspokajać Twoją ciekawość i odpowiadać na bardziej lub mniej niewygodne pytania tylko po to żeby Tobie przekazać lub czym się pochwalić chce jego szef.
medea
ten staroć o drapkach - googlnij - "Los mało prawdopodobny"...
Monet
dzięki, istotnie
uświadomiłeś mi
jest dobrze
w końcu mm - 277 losowań BEZ głównej - s u k c e s,
a i w lotto /nie chce mi się zliczać/ ale tu podobna sztuczkamagiczka
ma miejsce ...
huhuhu i hihihi i hahaha
nara tymcza powo
ten staroć o drapkach - googlnij - "Los mało prawdopodobny"...
Monet
dzięki, istotnie
uświadomiłeś mi
jest dobrze
w końcu mm - 277 losowań BEZ głównej - s u k c e s,
a i w lotto /nie chce mi się zliczać/ ale tu podobna sztuczkamagiczka
ma miejsce ...
huhuhu i hihihi i hahaha
nara tymcza powo
przecież żaden pracownik jak ma dobre zarobki nie powie że w jego firmie są przekręty
ile najwiecej placili w mini za 3
w Historii
tommek>>> liżę rany po wczorajszych klęskach overowych w pucharach.
I wniosek jeden. Na puchar nie ma co grać.Inna specyfika.
Od jutra zacznę się na ligowe gapić.
I wniosek jeden. Na puchar nie ma co grać.Inna specyfika.
Od jutra zacznę się na ligowe gapić.
no to sporo dzieki
Medusia..Tris..Krzysio..Robalek..Mirnam..Mala..Monet..Jacki..Tomek..Minimalista..Torsan..Amorku..iiii cala reszta Mpusiow..Witam Was bardzo serdecznie..
sorki za tak dluga pauze w odpowiedzi Wam..jestem bardzo doskokowo..niestety mam troche klopotow i musze jakos podolac wszystkiemu..ehh
sorki za tak dluga pauze w odpowiedzi Wam..jestem bardzo doskokowo..niestety mam troche klopotow i musze jakos podolac wszystkiemu..ehh
ulexxa, ok, ja też jestem co jakiś czas, bo zajęty jestem, a jakie znowu kłopoty??
wiecie jakiego mam pecha..dopiero rozmawialam tel.z kims kompetentnym w de..odnosnie dodatku opiekunczego..ktory sie nalezy gdy sie opiekuje kims chorym..ii powiedzieli ze musze mieszkac w de.aa mieszkanie w Berlinie juz jest nieaktualne od 1.02..kawrwaz zez ich...
ulexxa co sie martwisz problemy byly beda jutro bedzie nowy dzien napewno lepszy
ulexxa , nie dziw się , a ten chory ma obywatelstwo niemieckie ?
jest 12 i chce wygrać jaka mieć liczbe dziś
jackwar spoko mnie tylko drazni cos i niechetnie slysze to slowo
ulexxa, no niestety tak jest, w UK też tak jest, trzeba mieszkać w danym kraju, aby mieć jakieś świadczenia, lub przebywać tam chyba 180 dni w roku i chory też
tak Amorku..ale to jest suma rzedu..hmm no nie wiem dokladnie moze 600eu..ktore ja im daruje..bo maja jakies tam badziewiaste
prawo...
prawo...
no chciałbym na 7/10/ i chce 20zł albo 60złoty
amour:
http://www.pb.pl/3011261,35945,permanentna-inwigilacja-na-drogach
http://www.pb.pl/3011261,35945,permanentna-inwigilacja-na-drogach
ulexxa, no wiem, ale widzisz prawo to prawo, zresztą chyba nawet nie przysługiwał by Ci dodatek pielęgnacyjny czy opiekuńczy, jak chory mieszka w PL
Amorku..to jest Osoba de.(jak to sie mowi niemiec)..On dobrze sie czuje w klimacie nadmorskim..ii nawet lepiej sie przez to czuje..dlatego chce byc tu..ale powiedz co ma za zwiazek..opieka nad nim..czy tu czy tam..jest jednakowa przeciiez..
i jak jackwar??