Wpisy 1 404 761 – 1 404 860
20 lutego 2013 12:54 → 20 lutego 2013 13:23, 100 wpisów
Przed chwilą z torebki wypadł mi jakiś stary kupon zobaczymy czy wejdzie 9,10,63,67,68,70,76,77,78
Lila
Lila
WN podawał dzisiaj jakieś na nie? CZy mam mu znowu dupeczkę przetrzepać ?
lilka, to jak bylo z tymi ogórkami:
kiszone to mało soli, a kwaszone-dużo?
kiszone to mało soli, a kwaszone-dużo?
WN..już możesz zacząć szykować sobie jakieś okłądy na opuchniete dupsko
kondziu..kumaty chyba jesteś więc domyśl się jaka jest różnica.Kiszone kisną same a kwaszone są zakwaszane tak samo jak kapusta octem lub jeszcze jakimś innym świństwem
lila hehe
chodziło mi lilka o sól, a nie o świństwa - wtedy pisałas tylko o soli a nie o occie
siedziała , siedziała
siedziała na lipie
grzebała .grzebała
grzebała se w *****
siedziała na lipie
grzebała .grzebała
grzebała se w *****
Witam a jednak dobra informacja jak dowiedziałem się losowania LOTTO jednak będą o 21:40 ale nie od 1 marca a od 1 kwietnia
Otrzymałem dzisiaj wycenę mojej nogi słabo ja wycenili bo tylko na 1950zł
tomek hehe
tak zadziornie lilka, że aż nóż w kieszeni sie otwiera, a człowiek tylko ładnie sie pyta
kondziu..bo kiszone są kwaśne,takie jakie znamy od babć jeszcze a kwaszone są karwa nie kwaśne tylko słone w uj
lilka, awansowałem na 4 miejsce w grupie, a ty nadal dajesz mnie gdzieś na samym koncu
kondziu..jak zadziornie?Poważnie tak to odebrałeś?No coś Ty,jaja se robisz?
kondziu..i tam właśnie na końcu zostanieszjesteś na końcu bo ostatni awansowałes na 4 miejsce
no i widzisz lilka, to jest oczekiwana odpowiedz, a nie:
"wpisz se w gogla" albo
"jak żeś taki mondry, to sie domyśl"
w dupe kopane
"wpisz se w gogla" albo
"jak żeś taki mondry, to sie domyśl"
w dupe kopane
kondi pamiętaj ostatni
będą pierwszymi
będą pierwszymi
tesa a latem miałem złamaną stopę i byłem na komisji 07. 02 i otrzymałem decyzję
kondziu..o karwa karwaaaa tylko nie w dupęnikogo nie będę kopać bo ni mam siły
start byl do bani,wiec teraz finiszuję, ale u lilki to za mało:
musisz turbo włączyć....i popintalać jak rajdówka podrasowana
musisz turbo włączyć....i popintalać jak rajdówka podrasowana
szkoda piany franek,
lilka ma swoje zasady...twardsze niż kamienne tablice Mojżesza
lilka ma swoje zasady...twardsze niż kamienne tablice Mojżesza
jeszcze za wcześnie karwa
lila twarda kobieta ona mogła by pobić zadziorna i przebiegła
a potem sie pojawiła lilka i chciałem sie dopytac w sprawie kapuhy kiszonej i kwaszonej, a to chodziło wtedy o ogórki itak juz zostało do teraz, bo ogórek to bardziej chodliwy temat jest, akapusta to wiesz...
na @ pisała mi źe trenuje karate puł obroty z nogi i juź kilku rozłoźyła na chodniku
gdyby tak było, to juz miałbym gnaty połamane za samo siedzenie i dyskusje z nią na MP
hehe
śmiejcie sie, zara lilka sie wkierwi i bedzie siekierezada a nie jakieś ate czy itsu
lila źarty to tylko
Lili sie nie dziwie ze moze miec ochote na ogórasy ale kondi?
chłopaki pamiętajcie o jednym:
ZAWSZE BARDZIEJ OPŁACA SIĘ TRENOWAĆ UNIKI I UPADKI
ZAWSZE BARDZIEJ OPŁACA SIĘ TRENOWAĆ UNIKI I UPADKI
kondziu..jak tak bardzo chcesz to mogę dać Ci sprawdzony przepis na buraczki w zalewie słodko kwaśnej,super dobre do obiadku
Kondi zobacz sobie na youtube walka stulecia marek vs klakier i będziesz wiedział
mówie dosłownie o kiszonych nie innych...
kondi...
Lilcia na pewno masz...na cos...
kochani zanim się pozabijamy o kapustę i ogórki mam temat zastępczy .... kiszone kalafiory
medusia a co to?
islandorka...w sumie to mi się nic nie chce i na nic już nie maam ochoty
islandorka
Nie wiem czy widziałaś wpis o jogurcie, ale jeśli będziesz chciała podbić tę zupę to pamietaj o hartowaniu
Nie wiem czy widziałaś wpis o jogurcie, ale jeśli będziesz chciała podbić tę zupę to pamietaj o hartowaniu
franio jak zwykle swój oszałamiającu uśmiech "sstkie 3" zabki...
medea haha
islandorka
Nawet niezłe były tyle, że przepis był z gazety no i potem nie potrafiłyśmy z mamą odtworzyć. Może ktoś go zna ?
Nawet niezłe były tyle, że przepis był z gazety no i potem nie potrafiłyśmy z mamą odtworzyć. Może ktoś go zna ?
medusia to ty nie widziałas mojego...
medusia mówisz poważnie kiszone kalafiory?
medea na necie jest prawie wszystko...szukaj...