Wpisy 1 404 061 – 1 404 160
19 lutego 2013 22:22 → 19 lutego 2013 22:43, 100 wpisów
Użytkownik multipasko dopisał wyniki lotto - 10,14,19,21,25,30
Użytkownik red007 trafił 5/12 w typowaniu Lotto
Użytkownik multipasko dopisał wyniki lotto plus - 18,19,20,25,32,41
Użytkownik Teresa Piasecka trafił 5/12 w typowaniu Lotto Plus
Pytasz mnie czy podobna do mamy? Podobna bardzo,ale charakter nie mój.
Samochodziku nie będzie trzeba będzie zaskórniaki rodzicom na remont pożyczyc
Nie tak szybko.Najpierw
ania...ładna ..nie zle ...
Dorotka
Nie wiele się mówi,pisze o ustawie która właśnie wpłynęła do sejmu,chodzi o dopuszczenie służb obcych państw do interwencji w wypadku manifestacji,zgromadzeń i imprez masowych.
Czyżby powtórka PRLu?
Jeśli owa niebezpieczna dla kraju,naszej suwerenności ustawa przejdzie,obce służby będą mogły używać broni,środków przymusu wobec nas!
Wszystko to oczywiście pod wzniosłymi hasłami pomagania Polsce w wypadku zagrożenia bezpieczeństwa.I oczywiście w ramach prawa unii europejskiej!
Tylko ze w innych krajach junii takiego kuriozum nie ma!
Nie pierwszy już raz 'nasze" władze są awangarda w tego typu przedsięwzięciach,warto przypomnieć ACTA,gdzie również zasłaniano się prawem junijnym,a wyszła kicha!
Nie wierzę iż jest to lekkomyślność rządu,myślę iż jest to przemyślane działanie.Podejrzewam że macza w tym palce lobby finansjery,biznesu obcego.
Wiemy doskonale wszyscy że praktycznie nie ma już w naszym kraju Polskiego biznesu,banków.Ci którzy maja u nas swoje interesy,chcą je bronic własnymi armiami,zdają sobie bowiem sprawę ze na "pomoc" naszej policji,wojska ,w przypadku niezadowolenia całego społeczeństwa,liczyć zbytnio nie mogą,nawet jesli sporo zapłacą.
Może to lęk obecnych władców przed nie lojalnością polskich funkcjonariuszy w wypadku masowych protestów?
Przerabialiśmy już to w 1981 jak to ówczesna ekipa prosiła bratnią armię radziecka o pomoc!!
Nie można przejść obojętnie wobec powyższego,rząd chce wprowadzić tą ustawę po cichu,bocznymi drzwiami,używając w mediach tematów zastępczych o homofobii,mowie nienawiści czy tez procesu Katarzyny W!
Czyżby powtórka PRLu?
Jeśli owa niebezpieczna dla kraju,naszej suwerenności ustawa przejdzie,obce służby będą mogły używać broni,środków przymusu wobec nas!
Wszystko to oczywiście pod wzniosłymi hasłami pomagania Polsce w wypadku zagrożenia bezpieczeństwa.I oczywiście w ramach prawa unii europejskiej!
Tylko ze w innych krajach junii takiego kuriozum nie ma!
Nie pierwszy już raz 'nasze" władze są awangarda w tego typu przedsięwzięciach,warto przypomnieć ACTA,gdzie również zasłaniano się prawem junijnym,a wyszła kicha!
Nie wierzę iż jest to lekkomyślność rządu,myślę iż jest to przemyślane działanie.Podejrzewam że macza w tym palce lobby finansjery,biznesu obcego.
Wiemy doskonale wszyscy że praktycznie nie ma już w naszym kraju Polskiego biznesu,banków.Ci którzy maja u nas swoje interesy,chcą je bronic własnymi armiami,zdają sobie bowiem sprawę ze na "pomoc" naszej policji,wojska ,w przypadku niezadowolenia całego społeczeństwa,liczyć zbytnio nie mogą,nawet jesli sporo zapłacą.
Może to lęk obecnych władców przed nie lojalnością polskich funkcjonariuszy w wypadku masowych protestów?
Przerabialiśmy już to w 1981 jak to ówczesna ekipa prosiła bratnią armię radziecka o pomoc!!
Nie można przejść obojętnie wobec powyższego,rząd chce wprowadzić tą ustawę po cichu,bocznymi drzwiami,używając w mediach tematów zastępczych o homofobii,mowie nienawiści czy tez procesu Katarzyny W!
panoramix...a co to ..L...czy live xxx czy love YoU czy osoba lila..
albo nauka jazda ..L..
ulalapacz karwa maxowi strzelam pewniaka 3ciego pod rząd a sobie nie mogę
lila, uważaj, do końca miesiąca jeszcze dużo losowań, a ja coś nie mogę trafić
kurcze trojka no
ulala.. ijuz tam ide do kuchni..
lila, hehe no gryzą się w tej naszej grupie, a michellex nawet mi pewniaka w któryś dzień nie skopiowała, zazdrość? hehe
amour..nie ma czego zazdrościć,to tylko zabawalepiej żeby na kuponie się zgadzało niż w grupie
lika...panoramix to jest panorama ..jak dawno oglądałaś TV wiadomości