Wpisy 1 403 900 – 1 403 999
19 lutego 2013 21:41 → 19 lutego 2013 22:07, 100 wpisów
amour..zależy jak na to spojrzeć.Kasa dobra jak tam pracujesz a tu wydajesz ale jak tam pracujesz i tam wydajesz to rewelacji nie ma
hehe
No są już więc kamień z serca i mogę się skupic na grze. Potrzebuję szybkiej kasy na nowe autko więc nic poniżej 9/9 mnie nie interesuje
vektor...karwa na Twoje lata.raptem w moim wieku albo o rok starsz
siemka witam ja tylko na chwilę
Lilcia....
fiolka siemka
Jak tam wygrane
amour...
panoramix
lila, tak, to prawda, ale u nich system kredytowy jest 100 razy lepszy, zresztą nie słyszałem narzekającego niemca albo polaka w niemczech którzy pracują w jakiejś fabryce albo w jakiejś firmie, jest lepiej
4,12,33,71,80
6,18,33,69,73
6,18,33,69,73
medea76...
panoramix..pewnie
lila, jak ja bym tam pojechał to pewnie bym tam został, więc chatę i furę trzeba by kupić
Lila..a u ciebie wygrane jak
asfabet...ja pracuje na rafineri kursów bhp mam po dziurki w nosie
fiolka....zajumałam dzisiaj od innych typujących liczby do lotto i miniciekawe co wlezie
Lila...mnie też się przytrafilo nie wyslać 7/10
lila, no a co jest w tym skomplikowanego? Pracujesz to masz na to, oczywiśćie nie od razu
vektor..nie Ty decydujesz o tym czy doczekasz czy nie.Teraz masz maleństwo i skąd ta pewność ,że doczekasz wnuków?Różnie w życiu bywa.
14,18,21,40,55
kocur...
fiolka..nom.Jak się wchodzi w TYPOWANIA to od pierwszej lepszej osoby zajumałam
vektor...doczekasz doczekasz a ile jest takich rodziców co nie doczekało osiemnastki swoich dzieci.Dużo i nie ma do rzeczy czy zostajesz rodzicem w wieku 20 lat czy 45
fiolka..kiedys chciałam jumnąć liczby do lotto od darek/max ale jakoś się nie złożyło a szkoda,bo wtedy trafił 5/12
Lila...nie tylko jedno dziś piwko
W wekend będzie bania
W wekend będzie bania
moja znajoma miała córkę 16lat i urodziła maluszka,
to dopiero radośc była
to dopiero radośc była
panoramix..no jestem
profesor..jak tak będziecie na bani w weekendy to was jeszcze okradną i tyle będzieta karwa mieli
Lila...spoko monitorowany kampig jest wszystko się zamyka na klucz
vektor...a swoją drogą to Ty szybko tatuśkiem zostałes skoro masz 19 letniego synaIle miałes? 17,18,19?
czy warto przepłacać znaczy placić więcej za on verwa ,i czy jest takie dobre czy to chwyt mankentingowy
panoramix....paliwo we francji 1,55e
Lila...cały dzień jest wlasciciel i jego pracownikma nawet resteurację co nazywa się lily
vektor..jak tak teraz paczę na młodzież to 20-sto 22 latki to dzieci jeszczemoja mama miała 20 a ojciec 22,karwa dzieci normalnie
Lila...
Lila...
jestem
spowrotem
dawaaaaaaaaać
losowanieeeeeeeee !
Karwaaa! ! !
spowrotem
dawaaaaaaaaać
losowanieeeeeeeee !
Karwaaa! ! !
Dobra ja już uciekamdobranoc wszystkim jutro też wpadnę na chwilkę