Wpisy 1 403 700 – 1 403 799
19 lutego 2013 20:49 → 19 lutego 2013 21:18, 100 wpisów
amour...zjem słodkie ale jak mam ochotę,na siłę albo odruchowo po słodkie nie siegamteraz trochę bardziej słodkiego podjadam ale Przed zdarzało sie ,że i pół roku słodyczy nie jadłam bo nie miałam na nie ochoty
szajse
e w sosiku koperkowo trzoskowym
lila, ja tez, ale czasami muszę, ciągnie czasami do tego słodkiego, ale to wiesz batonik parę cukierków i dosyć
fiola ma 2 metry wzrostu i chektar zarostu
lika ...tak dobre schabowy to kotlet w srodku ..ja nie wiem jaki zwierzeta francji nie mają inee zwierzeta ani św.in brat był tam Hola...
lili cieple
lila...no tak nie za dużo,nie za mało ale skoczna byłami dobrze celowałam
fiola...
lila...taaa, nawet kiedyś pobiłam się z kumpelą bo oszukiwała przy grzewpintol dałam i spokój
fiola..skoczna bylas a co juz nie skakasz
ale sie usmiałem z was dziewuchy
przeleciałem całe mapki......i ni ..uja do niczego nie doleciałem
panoramix.....dobra
już kiedyś pisałam, że ostatnio widziałam się z Morejno na festynie
już kiedyś pisałam, że ostatnio widziałam się z Morejno na festynie
dawac
losowanie
losowanie
lila zatypowałem, zastanawiałem się między 47-48 i wyszło 48 hehe
panoramix...no karwa nie, bo jeszcze tu na forum nie byłam ale wszystko nadrobie przy następnej okazji
halapek...a nam kazałeś karwa lądować jak w halapkowie ni ma gdzie
halapek..taaa ciekawe gdzie bo ja pacze przez to lipo i uja wielkiego widzę
lila, hehe, mój już szleje, jeszcze jakaś suczka ma cieczke i normalnie szał jest, a śnieg jak pada to on jeszcze bardziej ożywiony hehe
lili.....wsie rakiety co od was latają na venus...to właśnie u mnie stacjonują.......widocznie cię nie poinformowali
L... Ty Mi kierowcy do dupy nie przypominaj bo mi sie colono przypomina
halapek..no to karwa będą musiały polecieć łbyjak to jest,że ja o niczym nie wiem?
fiolka..jaki tam problem,gdzieś wylądujemyu halapka w ogrodzie a co
lila, teraz wszyscy jedzą, więc jest jeszcze większy szał, hehe ale jak skończą to będzie chciał iść hehe
amour..no właśnie,jedzą.Mój jak jem i na niego nie patrzę to patrzy na mnie i czeka aż mu coś dam a jak się szybko na niego spojrzę to udaje ,że patrzy w podłogę ,cwaniaczek
a zapraszam.....tyko polatajta jeszcze...bo nie nadążają odśnierzać
lila, mój to parzy non stop na Ciebie czy patrzysz na niego, czy nie hehe, a jak spojrzysz to się wpatrzy w ciebie, łepek wykrzywi i patrzy hehe
L... wszyscy po 40 powinni co 5 lat takie czasy i tyle chemii w żarciu,że to mus
amour....psiaki są słodkie,ja na swojego mówię synuś i te oczy.Karwa jakby mu ktoś zrobił krzywdę albo jakiemuś innemu psu a ja bym to zobaczyła to zabijam w c***