Wpisy 1 402 714 – 1 402 813
19 lutego 2013 12:49 → 19 lutego 2013 13:18, 100 wpisów
lila lepiej nie
cebulkowa ? O lubie zupę
cebulkowa mniam
cebulkowa mniam
lila
kocur...tu w Wielkopolsce widziałam jak starsi ludzie normalnie podsmażają kiełbaskę,dodają do niej 5 pokrojonych w piórka cebul,duszą i potem wsuwają to s chlebem.W sumie nawet dobre to
cześć tomek
czekolada z arbuzem dzisiaj mnie sklepowa namówiła...ostatni raz
kondziu....ja truskawek nie mogę ale spróbuj kiedyś truskawki polane białą roztopioną czekoladą i posypane grubo zmielonym pieprzem.Podobno rewelacja
kocur....chyba ,że zje się wielki talerz tego bo mnie po jednej kromce nie brało
Lila tak tak o takiej większej porcji cebuli i po tym pysznym oleju, lepszy niż oliwa z oliwek
kondziu...to polej karwa ciemną no,bez różnicy.Ja białą czekoladę lubię
w nocy ..ksings pisał że robił drzwi do zachrysti...tzn.kraty dla proboszcza.....może go proboszcz chce w zachrysti zamknąć i na lepszego człowieka zmienić
Witam wszystkich po przerwie
Rano udało mi się tylko przywitać i net zniknął a teraz pojawia się i znika. Ja coś do netu nie mam ostatnio szczęścia
Zanim znowu mnie wyrzuci wszystkich serdecznie
Rano udało mi się tylko przywitać i net zniknął a teraz pojawia się i znika. Ja coś do netu nie mam ostatnio szczęścia
Zanim znowu mnie wyrzuci wszystkich serdecznie
tommek tak szybko tu odpisać temu odpisać tu napisać sam wiesz jak jest czasem
tomuś...no z którym? a gdzie się ostatnio chciałeś przyjąć karwaaaaaaaaaaaaaaa
no dobra śniadanko się skończyło....tra iść do pracy....do puzniej
cześć
halapek
medea
halapek
medea
kobiety są jak drzwi od auta
trzeba trzasnąć źeby się zamkło
trzeba trzasnąć źeby się zamkło
ja tak nieuwaźam
widziałem dziś taki wpis
widziałem dziś taki wpis
cześć
rav
rav
Lili zapytaj mnie o to w październiku... Najpierw chce ja skończyć... Chociaż nie wiem czy dobrze myślę żeby tak zrobić.
zodiak -50zł nr.046, cash -30zł nr.049, szafiry -10zł nr.054, lotek -10zł nr.016--- wszystkie kupione po 1 szt; jedynie poległem na ex.pensji na 3szt ostatnie zdrapki z paczki tylko 5zł zwrotuskan później
i powoooo o 14tej- akonto wygranej mam dodtkowo 9/9+
i powoooo o 14tej- akonto wygranej mam dodtkowo 9/9+
kondi
Właściwie nie wiadomo dlaczego skurczybyk raz działa a raz nie Teraz normalnie sobie po stronie chodzę a za chwilę nagle się zawiesi i tyle go widzieli
Właściwie nie wiadomo dlaczego skurczybyk raz działa a raz nie Teraz normalnie sobie po stronie chodzę a za chwilę nagle się zawiesi i tyle go widzieli