Wpisy 1 402 682 – 1 402 781
19 lutego 2013 12:39 → 19 lutego 2013 13:07, 100 wpisów
kurde , czekam na Ule Radwańską a tu ciągle pokazują Cebulkowa - Petrowa
36 , 38 ?
Lila a Rysio Ochódzki znalazł kamyk w Anglii na chodniku i powiedział że papież po tym stąpał
ale ja lilka nie patrze, czy to jest powtórka czy nie. Po prostu mi wychodzi i juz
ksings wybiera się na papieża w nocy tak pisał
kondziu..nie wiem,zastanawiałam się nad nią ale ją sobie odpuściłam
No nić ja jestem przy swoich a jak nie wpadną to na jutro 13 i 31
w sumie hmmm ?
lila lepiej nie
cebulkowa ? O lubie zupę
cebulkowa mniam
cebulkowa mniam
lila
kocur...tu w Wielkopolsce widziałam jak starsi ludzie normalnie podsmażają kiełbaskę,dodają do niej 5 pokrojonych w piórka cebul,duszą i potem wsuwają to s chlebem.W sumie nawet dobre to
cześć tomek
czekolada z arbuzem dzisiaj mnie sklepowa namówiła...ostatni raz
kondziu....ja truskawek nie mogę ale spróbuj kiedyś truskawki polane białą roztopioną czekoladą i posypane grubo zmielonym pieprzem.Podobno rewelacja
kocur....chyba ,że zje się wielki talerz tego bo mnie po jednej kromce nie brało
Lila tak tak o takiej większej porcji cebuli i po tym pysznym oleju, lepszy niż oliwa z oliwek
kondziu...to polej karwa ciemną no,bez różnicy.Ja białą czekoladę lubię
w nocy ..ksings pisał że robił drzwi do zachrysti...tzn.kraty dla proboszcza.....może go proboszcz chce w zachrysti zamknąć i na lepszego człowieka zmienić
Witam wszystkich po przerwie
Rano udało mi się tylko przywitać i net zniknął a teraz pojawia się i znika. Ja coś do netu nie mam ostatnio szczęścia
Zanim znowu mnie wyrzuci wszystkich serdecznie
Rano udało mi się tylko przywitać i net zniknął a teraz pojawia się i znika. Ja coś do netu nie mam ostatnio szczęścia
Zanim znowu mnie wyrzuci wszystkich serdecznie
tommek tak szybko tu odpisać temu odpisać tu napisać sam wiesz jak jest czasem
tomuś...no z którym? a gdzie się ostatnio chciałeś przyjąć karwaaaaaaaaaaaaaaa
no dobra śniadanko się skończyło....tra iść do pracy....do puzniej