Wpisy 1 402 514 – 1 402 613
19 lutego 2013 11:50 → 19 lutego 2013 12:20, 100 wpisów
niewiem co ja moge grać???
przemek kobiete jaką
kondziu...a co to śmiać się już nie wolno?Za to też dostaje się bana?
potrzebuje na naprawe telefon
przemek...ja nie wiem czy Ty masz w ogóle jakieś pojęcie o grach.Wiecznie narzekasz i wiecznie czegoś nie wiesz
lila
jak dla mnie to
jedne z najlepszych bajek
nie tam jak te nowe na cartoon network
jak dla mnie to
jedne z najlepszych bajek
nie tam jak te nowe na cartoon network
przemek..już Ci raz napisałam,weź się do roboty i zarób na nowy.nikt obcy na pewno ci kasą nie sypnie
Kiedys, mówilem WAm o grze na nry z cmentarza, wcgodzisz alejką i pierwse 10 (kto ile chce)i zagrac.Oni sa już szczeęsliwi, wiec może...
franekżwirek i muchomorek dwa ....a najlepsza to Bolo i LOLO na dzikim zachodzie
lilka, ofiarom tsunami w Japonii ktos złote sztabki przysyła, więc nie bądź taka pewna, że nikt mu nie sypnie...
kondziu..oj tam oj tamto mój mąż za te moje dowcipy musiałby mnie już ze 300 razy zabić
lila
hehe
hehe
nie chce mi się
kondziu....bo są ofiarami tsunami a taki przemek jest prawdopodobnie zdrowy i zdolny do pracy
kondi a co ty juź
mnie nielubisz ?
mnie nielubisz ?
Lila, jestem na przymusowym zwolnieniu , to rózne "choróbska" po lbie się pętają, muszę chyba lekarstwo zażyć i za Wasze zdrowie
Przemek....to jak jesteś nygus to będziesz miał dalej zepsuty telefon
nie nie nie
franek, ciebie nie da sie nielubić - przynajniej z mojej strony
kondi
lilka, jestem na diecie bezprzenicznej, wiec najwyżej z mąki amaraktusowej moge ci kluchy odpitolić
a jak nie bedzie???
wyswietlacz zespusty i guzik
kondziu..nie,nie,dziękujęja tam nie jestem na diecie a kluski zrobiłam sobie wczoraj sama
Graliscie moze na nry z kuponów TS, z jakims skutkiem? Są wygrani?
ma ktos moze w exelu wyniki niesortowane ostatnich 300 losowan?
Pojawiła się nowa sonda. Tym razem krótkie pytanie odnośnie wyglądu strony multipasko !
jareg , ja grałem na cyferki z podsumowania wysyłanych kuponów , to nawet się zwracało
bo ja akurat nie mam dostepu do swojego pliku a tutaj widze to co sie z wynikow sciaga jest posortowane
cześć kocur
i co mam robić jackwar???
alo, ludziska to jak ma ktos plik exela z nieposotowanymi liczbami mm?
hmmm samsung 7350 a co umiesz naprawić
trololo , mi nie jest potrzebny , co za różnica czy posortowany czy nie
i co mam jack robić>??
czekałm na to lilkaaa
ale poważnie to co ona wnosi?
Jakby było pytanie co zmienić na stronie i możliwe odpowiedzi, to byłoby chyba lepiej?
np. Co zmieniłbyś na stonie?
a) kolor
b) układ
c) ....
ale poważnie to co ona wnosi?
Jakby było pytanie co zmienić na stronie i możliwe odpowiedzi, to byłoby chyba lepiej?
np. Co zmieniłbyś na stonie?
a) kolor
b) układ
c) ....
dobra ja ide bede o 14stej chyba pa
przemek , sprawdz ile na alegro kosztuje wyświetlacz , będziesz wiedział ile będzie cie kosztować naprawa , może lepiej kupić używany a ten na części sprzedać
ale patrzyłem i 80zł a umnie ostrowie mówil około 80zł
i guzik 50zł
razem mówił 130złoty tyle bym chciał
ale mam przy tobie 50zł i mi brakuje około 80zł
lilka, za stary jestem, ale zmieniam sie co chwile, choc aktorem nie mógłbym byc
Pasko Na tej stronie to czat jest najlepszy. Nie razi w oczy jaskrawymi kolorami i po prostu jest najlepszym czatem z jakim miałem do czynienia. Można by jedynie kiedyś zmienić tak aby wchodząc w zakładki i inne rzeczy po lewej stronie jak w nie klikam to żeby mnie nie przerzucało na nie tylko otwierało mi się inne okno. Ale to tak na przyszłość
"dziku"??
lilka, jeszcze "sprytny żółwik" przełknąłem, ale dzik??
lilka, jeszcze "sprytny żółwik" przełknąłem, ale dzik??
i co mam grać o 80zł multi keno kaskade??
pasko, czat powinien być na jednej[całej] połowie strony a wszystko inne na drugiej
przemek to zagraj 5 liczb multi
jak 5 multi ???