Wpisy 1 401 714 – 1 401 813
18 lutego 2013 21:44 → 18 lutego 2013 22:04, 100 wpisów
moźe pisałem ołowkiem a tu trza długopisem pisać
nie
fiolka forum osobno jest
fiolka forum osobno jest
lila dzisiaj miałem za blokiem zjadz kibiców hehe protestowali przeciw czemuś chyba właścicielowi czy sprzedaży tego klubu, kibiców było około 40 ale pokojowa manifestacja hehe, policji było tak 4 suki, 4 radiowozy dwa samochody firmy ochroniarskiej i w szczycie mojego bloku 4 radiowozy zaparkowane hehe
fiolka aha ja teź
amour to co to za druźyna ?
fiolka
sztama
sztama
fiola.....widać ż,e nowa....bo z houston........ale była tu kiedyś taka jedna.....ele chyba z venus ona była..........meteoryt ją zabrał
lila no, hehe, ale najlepsze jest to, że ta narada odbywała się w tym lokalu co ostatnio ta osiemnastka hehe
Halapek.
Przecież TY.
A tak mi się wpisało.Chciałam zupełnie coś innego.A wyszło jak wyszło.
Przecież TY.
A tak mi się wpisało.Chciałam zupełnie coś innego.A wyszło jak wyszło.
ksings
jaki cyrk przeźyłem ?
jaki cyrk przeźyłem ?
emerytka......aaaaa bo właśnie nie wiedziałem o co chodzi.....a ja nie ze szczytna......a z powiatu szczycieńskiego
lila, a powiedź no mi taką rzecz ta sieben und siebzig to kto to?
lila
Halapek.
Już ?
Już ?
hej wszystkim 

Taki zestaw liczb na wieczór z generatora
36,15,32,46,33,17,23,77,22,72,40,45,11,26,58,39,78,10,70,37

Taki zestaw liczb na wieczór z generatora
36,15,32,46,33,17,23,77,22,72,40,45,11,26,58,39,78,10,70,37
lila ?
halapek
bez nerwów
bez nerwów
halapek...no wiem że dobrze ale też może być szczeciński od Szczecina
ze to sie zapytam bo kilka osob uzywa tego sformulowania. co to znaczy ze z liczby sa z generatora?
ksings aha tak rzeczywiście
lila, ale dlaczego non stop ona się przewija, ma inne nicki? bo jako tak nie wchodzi jako m77
taa losowo powiadacie, no dobra. Spoko. I że niby jakie wyniki moze dawac taki generator?
siema kocur
lila juź nic !
lila juź nic !
trololo....takie jekie ci wylosuje lub sobie sam ręcznie wylosujesz
niedobra
zrobiłaś śię dla mnie
zrobiłaś śię dla mnie
cześć
wiesiek spowrotem
wiesiek spowrotem
to sie znaczy chodzi mi bardziej czy ktos to puszczal, no bo generalnie jakos mi sie nie wydaje zeby cos takiego bylo cokolwiek lepsze niz cht
Medea
amour
Jak mawia klasyk polskiego sitcomu komediowego dla wybrednych inaczej są na świecie rzeczy o których się fizjologom nie śniło i to jest właśnie jedna z nich
Jak mawia klasyk polskiego sitcomu komediowego dla wybrednych inaczej są na świecie rzeczy o których się fizjologom nie śniło i to jest właśnie jedna z nich
dawaaaać
losowaaniee ! Karwaa !
losowaaniee ! Karwaa !