Wpisy 1 400 086 – 1 400 185
17 lutego 2013 22:00 → 17 lutego 2013 22:15, 100 wpisów
Jak w Chęcinach , cicho , spokojnie , na zamku czasem straszy, jak popiją chłopaki, to drażnią sie z duchami.
.
lila aha okej
lila aha okej
emeryt ale chodzi ogólnie o poznań, drogi są, ale chodzi mi o to, że to miasto jest jakieś takie mało zadbane
lila po co ci krowa żeby z głodu padła a ty sobie kłopotu narobiłaś
W wawie ja też mam cicho i spokojnie , no może jak mi metro wybudują to może szklanki będą chodzić po stole ale to gdzieś za 5 lat
marek..przy mnie by z głodu nie padła,spoko okoświeże mleczko mniam
lila już ty dobrze wież co robie
tzn jak facet nie ma dziewczyny
gram w gry t.s
tzn jak facet nie ma dziewczyny
gram w gry t.s
amour
szoku można dostać, jeśli pokazali prawdę
byłem mały jak byłem w Odessie /rejs po morzu Czarnym/ i widziałem jak wracali z Afganistanu
ze statku wysiadało 60 % o kulach, bez nóg
a ci grali hymn Rosji
szoku można dostać, jeśli pokazali prawdę
byłem mały jak byłem w Odessie /rejs po morzu Czarnym/ i widziałem jak wracali z Afganistanu
ze statku wysiadało 60 % o kulach, bez nóg
a ci grali hymn Rosji
Lila, byłem w Mogilnie , niedaleko od Ciebie, te koła w zbożu to twoja robota czy agencji , przyznaj się?
.
siema kocur
siema kocur
emeryt, no, ale to wojna była, a tutaj kolesia na dyskotece atakują w taki sposób to nie jest strandardowe
fiolka , jak na wsi tylko w zwykły dzień jak słoiki przyjadą to jest bałagan i jak na targu w Grójcu
Tak,tak , te one. Równiusienkie, okrągluskie, macie sprzet w "firmie"
w wojsku jak się robiło dzień kota to latał jak kot z pęcherzem
.
tak jest dawaaaać !
Losoowanieee ! Karwaaaa !
tak jest dawaaaać !
Losoowanieee ! Karwaaaa !
jackwar...nie wiem jak jest na targu w Grójcu, ale gdzie mieszkam jest spokój, cisza i ptaszki ćwierkają
.
jackwar
już w żadne
jezdem na odwyku
dość sponsorowania nierobów z t,s
nawet im sie nie chciało powiedzieć
w jakim mieśćie trafiono 6
po 3-kroć dla t.s
już w żadne
jezdem na odwyku
dość sponsorowania nierobów z t,s
nawet im sie nie chciało powiedzieć
w jakim mieśćie trafiono 6
po 3-kroć dla t.s
amour
Poznań mało zadbane ?
to jedź na Lubelszczyznę albo sz-Kieletczyznę !
kolo Radomia na cmentarzach pokrzywy wyższe niż krzyże przy grobach/krzyże, bo tam rzadko o pomnik/ i wyzsze niż płot
drogi były tez zaniedbane
musi uplynąć czas, abuy bylo lepiej
widzialeś teraz od czerwca arterie do lotniska i od ?
Poznań mało zadbane ?
to jedź na Lubelszczyznę albo sz-Kieletczyznę !
kolo Radomia na cmentarzach pokrzywy wyższe niż krzyże przy grobach/krzyże, bo tam rzadko o pomnik/ i wyzsze niż płot
drogi były tez zaniedbane
musi uplynąć czas, abuy bylo lepiej
widzialeś teraz od czerwca arterie do lotniska i od ?
.
ojej
ojej
ty nawet nie wiesz jakie w wawie są ptaki więcej niż na wsi . wszystko do wawy się przeprowadza , po centrum to w nocy kuny latają , powaga
MAX....a dlaczegóż to nie będzie Ciebie tydzień,dwa lub 2 miesiące?
emeryt, hehe, wiem, jak tam jest, chodzi mi o to, że poznań szczycie się jaki to nie jest nowoczesne miasto a jest brudne i starodawne a nie nowoczesne, wiadomo, że WLKP jest dobrze rozwinięta i lepiej niż inne obszary, dlatego wymagałby, aby w poznaniu była lepsza organizacja i nie było takiego syfu
.
poczuj kocie ruchy
poczuj kocie ruchy
Lila, a te drzwi w katedrze jeszcze są czy zhandlowali na złom?
emeryt to że na cmentarzu pokrzywy rosną to wina rodziny że grobami się nie interesuje .
.
zaraz ts urządzi nam bunga bunga
zaraz ts urządzi nam bunga bunga
emeryt.....licba..2..nie powturzyła się od 145 losowań.........ale swego czasu liczba bodajże 23......nie padła......196 losowań.....
co wynika z tego że tak grać jak myśleliśmy chyba nie ma sensu
co wynika z tego że tak grać jak myśleliśmy chyba nie ma sensu
.
jackwar
Wszystko w porządku dopóki nie musisz wynosic śmieci ubrany w kombinezon ochronny by nie zostac pogryzionym przez gang borsuków lub lisów walczących o terytorium vel śmietnik
Wszystko w porządku dopóki nie musisz wynosic śmieci ubrany w kombinezon ochronny by nie zostac pogryzionym przez gang borsuków lub lisów walczących o terytorium vel śmietnik
.
lila hehe
lila hehe
amour
syfu w Poznaniu coraz mniej
ale jakbys chcial zobaczyć, to musiałbyś po Polsce troche pojeździć, to dopiero byś zobaczył
nie ma żadnego porównania
syfu w Poznaniu coraz mniej
ale jakbys chcial zobaczyć, to musiałbyś po Polsce troche pojeździć, to dopiero byś zobaczył
nie ma żadnego porównania