Wpisy 1 399 732 – 1 399 831
17 lutego 2013 20:03 → 17 lutego 2013 21:09, 100 wpisów
halapek wlasnie zrozumiales jokek to lipna gra sposob jaki chcieliscie grac zda egzamin pow warunkiem ze wpadnie cos z 4 liczb losowanych
greg...nie wystarczy że wpadnie joker....ale musi wpaść w miarę szybko
halapek napisz sobie 50 zakladow a potem sprawdz w wynikach bedziesz mial obraz zysku
greg....obstawiając wten sposób jedną liczbę..jeżeli napszykład obstawiasz ..10...i nie wpada to przy 8 razie wyłożone masz 675 zeta .....jeżeli wejdzie ..10..wygrana 1280...czyli 605 zysku......nie licząc na to czy coś wpadnie z tych 4 liczb......poprostu tylko dużo trza inwestować....ale jeżeli kogoś stać to jest to dobry sposób
A ile wyłożone jest przy 145 razie ?
........................................
wuwuwu lotto -
/... O tym, gdzie padły wygrane poinformujemy już w poniedziałek.../
- nieszczelny system ?
........................................
wuwuwu lotto -
/... O tym, gdzie padły wygrane poinformujemy już w poniedziałek.../
- nieszczelny system ?
robal......dlatego mówie że jest to ryzyko dla ludzi z pieniędzmi
robal......nie chce mi się liczyć.....a le od ...uja...policz
2,50....5...10....20...40...80
2,50....5...10....20...40...80
jeżeli weszła by za 15 razem.....inwestycja...81 000. wygrana 590 000 ........510 000 w kieszeni
ale licba...2... nie weszła już prawie rok czyli około 120 losowań
http://biznes.onet.pl/wielkie-firmy-zwalniaja-to-bedzie-najgorszy-rok-od,18490,5422333,13739525,fotoreportaze-detal-galeria
panie rooballaa ..deej spokój ootoo podałem kalkulator www ...
ty szukaj dokładnie 1/1 ..i typuj twoje profil..
ty szukaj dokładnie 1/1 ..i typuj twoje profil..
Bry
krzysiuniu
spoko - dobrze jest zastosować 'znacznik w łańcuchu zdarzeń' i 'opuścić k i l k a kolejek "
po 140 losowaniach - "w kieszeni" - 26 425,5
a start t y l k o od 362,5 zet
spoko - dobrze jest zastosować 'znacznik w łańcuchu zdarzeń' i 'opuścić k i l k a kolejek "
po 140 losowaniach - "w kieszeni" - 26 425,5
a start t y l k o od 362,5 zet
jackwar..kuźwa profesor mnie wczoraj prosił o typowanie za niego w profilu ,zatypowałam ,poszłam do korna i nie zauważyłam że,nie zmieniłam niku na swój
siemanko...witam typujących
lika..
robalaa... np kto chce uczy kalkulator wygrania ..niestety trafią
robalaa... np kto chce uczy kalkulator wygrania ..niestety trafią
Lila...
Lila...spoko
jacunn , pracowałem w ministerstwie to wiem
co jakiś czas była nagonka by zwalniać redukować tylko kończyło się to zwalnianiem i przyjmowaniem kolesi . Teraz to jest nagonka nie tylko na urzędy ale i zakłady państwowe takie jak kolej , lot , bumar ... wiem to z kilku źródeł i nie ma żartów bo tak będzie . Rząd wie że mu poparcie rośnie to chce zrobić tak by polacy bali się głosować inaczej , ci co zostaną to naprawdę na nikogo innego nawet nie pomyślą zagłosować
co jakiś czas była nagonka by zwalniać redukować tylko kończyło się to zwalnianiem i przyjmowaniem kolesi . Teraz to jest nagonka nie tylko na urzędy ale i zakłady państwowe takie jak kolej , lot , bumar ... wiem to z kilku źródeł i nie ma żartów bo tak będzie . Rząd wie że mu poparcie rośnie to chce zrobić tak by polacy bali się głosować inaczej , ci co zostaną to naprawdę na nikogo innego nawet nie pomyślą zagłosować
amour...siemka
z hokeja kasa leci do kieszeni zespołów które najdłużej nie zremisowały, a dzis taaaaaaaaaaaaak
Mannheim 3 Köln 3
Rosenborg 1 V
Mannheim 3 Köln 3
Rosenborg 1 V
profesorze...zatypowałąm Tobie na dwa losowania,na 22 i na jutro na 14 i tak na dwa będe typowała
Lila..ok no problem
lika...niee wiem ..13maxa ..teraz nic nie chce do mnie odzywia mój gg ..chyba tak chory zawroty głowy
Lila....jeszcze dokładnie nie wiem do końca lutego miało być ale może się jeszcze troszkę przedluży
Pasko nie wchodzi wklejanie
muszę pisać
Mannheim - Koln 3-3
Rosenborg-Valerenga 1-1
Donbass-lev 1-1
Kosice-Trencin 3-3
Zvolen - Piestany 3-3
Pilzno-ceske Budejovice 1-1
muszę pisać
Mannheim - Koln 3-3
Rosenborg-Valerenga 1-1
Donbass-lev 1-1
Kosice-Trencin 3-3
Zvolen - Piestany 3-3
Pilzno-ceske Budejovice 1-1
jackwar ale to juz dawno powinni zrobic,bo biurokracja jest przerosnieta w naszym kraju.Szkoda ze tak pozno do tego doszli.
Lila...a jak zdrówęcjo u ciebie
profesorze..u mnie spokojak zawsze,wczoraj mi czacha dymiła,,już myślałam,że dostanę zajoba
marek33
Lila...ja też popilem i kota dodtawalem
Lila...a twój tata we francji teraz jest
profesorze..nie,teraz w domu,pod Wrocławiem,wiesz gdzieza 2 tygodnie wraca do domu do Marsylii
Lila...jabolami bym się upił a potem bym się zarzygał
Whyskey piłem grands
Whyskey piłem grands
lili...profesore...marek...emeryt...jackwar...jacuunn...krzysio...
amour...robal...halapek...greg...meedeaaa
i reszta swiata
amour...robal...halapek...greg...meedeaaa
i reszta swiata
Lila...cola
byłem w szpitalu
zapalenie krtani i oskrzeli
zapalenie krtani i oskrzeli
krzysio...tetę lili na zdjęciu widzialem
Lilę też na zdjęciu widziałem
lika.. no ok
proof.. ok ok ...i teraz ide www .nk zobacze prof nk