Wpisy 1 397 750 – 1 397 849
16 lutego 2013 23:13 → 16 lutego 2013 23:58, 100 wpisów
hlapek....no to powodzonka
Dla mnie kasa nie jest ważna bardzo
Długi mam splacone więć każda praca w kraju w mojm zawodzie spoko jest
Dla mnie kasa nie jest ważna bardzo
Długi mam splacone więć każda praca w kraju w mojm zawodzie spoko jest
kumulacja
>> Szansę grających zwiększysz np. w Lotto tylko w jeden sposób
zmniejszając ilość cyfr, jak w Mini Lotto.<<
no to się mylisz
no to się mylisz
ja jestem islamista i co ? Ja jestem muw tu wprost
Mnie interesuje rodzina przyjaciele i spokoj domowy a nie wluczęgqa po świecie
Islamista w Polsce?
ja mialem dziewoje z arabi saudyjskiej. uwierz mi, ze oni maja znacznie wiekszy dystans do religii niz katolicy.
Ulala.. .
-------------
-------------
hlapek...a co jesteś izolerem i chcesz pracowac w izolacji
pomijam oczwiscie radykałów, ale powiedz pierwszemu lepszemu mocherowi, ze boga nie ma, to tez zobaczysz zaraz jezdzcow apokalipsy
przeważnie znam arabów z opowieści od kumpli z UK, dokładnie to tam siedzą pakole i nie są mili
Robal_36: Przecież w mini Lotto jest dużo większa szansa trafienia niż w Lotto. Gdyby tyle osób grało w Mini Lotto co w Lotto to co losowanie padałoby wiele piątek ale pewnie za to mało płatnych więc jednocześnie ta gra stałaby się mniej atrakcyjna i zepsułaby się.
taaaa a świstak siedzi i zawija
a ty po chwili jesteś miły ?
trololo, ale wierzący to nie tylko moherowe, są też normalni ludzie, tak jak muzułmanie i nie są radykalni
profesor1980
a próbowałeś kiedys nad morzem ? np. Jantar ? smażalnie, frytkarnie, gofry ?
a próbowałeś kiedys nad morzem ? np. Jantar ? smażalnie, frytkarnie, gofry ?
1997 fanów strony na facebooku. Jak ktoś ma facebooka, a jeszcze nie oznaczył naszej strony w ulubionych, to zapraszam na sam dół strony, żeby pomóc dobić do 2000
profesor....jestem budowlańcem.....prowadzę własną działalność...ale stawki spadły na psy........tyle co zarobię tu to zarobię i za granicą.....i o nic nie muszę się martwić i mieć na głowie
miły ! Rozumiesz to słowo ?
emeryt....nie probowałem ale jak coś znasz jakiś osrodek wczasowy to ja chętnie
amour no i wlasnie tak samo jak z katolikami i tutaj masz przeciez normalnych ludzi. Z nimi jak powiesz, ze allaha nie ma to zwyczajnie podejmiesz dyskusje. To nie jest tak, ze jak przecietny islamista uslyszy ze allaha nie ma to albo sie wysadzi albo cie zastrzeli no ja cie prosze
do lochu z tobą
trololo, wiem, bo wszędzie są normalni ludzie i radykałowie, dlatego ja szanuję każdego, komu religia nie przysłania wartości, szacunku do drugiego człowieka
piszecie słowa a nie rozumiecie ich !
profesor a ile bys chcial dostac na reke? bo jestes swiadom tego, ze u nas w tego pytu lokalach jak osrodki wczasowe to dostaniesz ta sama stawke co tam tylko ze w zł? jak chcesz czegos co faktycznie placi to szukaj po hotelach sieciowych. tylko ze tam trzeba miec znajomosci zeby sie dostac zazwyczaj.
chodzi mi o to, że opiszę Ci sytuację, w UK mój kumpek wynajmował od pakistańczyka mieszkanie, płacił mu ale wyjechał na weekend do innego miasta i chciał mu zapłacić kase później, po przyjeździe, dostał śrubokrętem w plecy i w nogę
Bardzo ciekawą rzecz odkryłem. Mianowicie:
liczby wylosowane 14.02.2012 : 18,29,35,38,44,48
liczby wylosowane 14.02.2013: 8,24,29,35,38,48
18 zamieniona na 8, a 44 na 24, pozostałe 4 liczby są idealnie jednakowe. Ciekawy przypadek, prawda ?
liczby wylosowane 14.02.2012 : 18,29,35,38,44,48
liczby wylosowane 14.02.2013: 8,24,29,35,38,48
18 zamieniona na 8, a 44 na 24, pozostałe 4 liczby są idealnie jednakowe. Ciekawy przypadek, prawda ?
jest juz informacja na stronie lotto.pl jedna osoba wygrala te 28mln
Robal_36,
no to się mylisz.
Ciekawe, że ML wygrane padają częściej.
no to się mylisz.
Ciekawe, że ML wygrane padają częściej.
trolololo...mógł bym zacząć nawet od najniższej krajowej
wiesz co znaczy nienawiść ?
Eranek "miły" islamisto(pytam po raz wtóry)Dlaczego jesteś taki wqrviony???
milan1980 ..czemu nie umiesz szukać w googglaach lotto.pl ..ooto ile wygrana
Pawcio
sama 'ilość szans' to nie wszystko...
trzeba też spojrzeć pod kątem - o co /o ile/ i dlaczego ludzie grają i rozróżniać też z pewnych punktów widzenia te gry...
A od poprzedniego podniesienia ceny w lotto jest migracja i to spora - to widać - i po tych 300 tysiach - kiedyś bywało 200...
i zobacz - i na skoki w wysokościach wypłat - jak potrafią być rozpięte i spójrz na ilość zawieranych t a m zakładów - a to też jest ciekawe ...
sama 'ilość szans' to nie wszystko...
trzeba też spojrzeć pod kątem - o co /o ile/ i dlaczego ludzie grają i rozróżniać też z pewnych punktów widzenia te gry...
A od poprzedniego podniesienia ceny w lotto jest migracja i to spora - to widać - i po tych 300 tysiach - kiedyś bywało 200...
i zobacz - i na skoki w wysokościach wypłat - jak potrafią być rozpięte i spójrz na ilość zawieranych t a m zakładów - a to też jest ciekawe ...
profesor, to daj mi kilka dni sie popytam.
krzysio bo teraz ludzie sa zbyt leniwi, poco szukac skoro mozna zapyatc zeby podali odpowiedz na tacy?
krzysio bo teraz ludzie sa zbyt leniwi, poco szukac skoro mozna zapyatc zeby podali odpowiedz na tacy?
nie jeden z was uznaje za miły ale ? ? ? Muwicie ja sprawiedliwy ! Kvrwo kto ci dał to prawo sądzić
profesor1980
nie ośrodek
sam poprowadzić taką dzialalność
zgłosić się tam do odpowiednich osób
zapytać, czy te miejsca uzyskuje się droga przetargu, czy wynajmu itd.
mam kolezankę, która miała w Stegnie, Jantarze takie coś
teraz odcina kupony, ma tyle że nie potzrebuje
a tylu uciekło za granicę, więc na wybrzeżu to co kawałek
przyjmę.... przyjmę.... przyjmę
w ośrodkach, jak by ci odpowidało
najgorzej zacząć, apotem juz bys wiedział na następne lata jak to robić
ja u takiej koleżanki miałem pracę 4 miesiące po 2-3 godziny dziennie
dostawałem listę, miałem załatwić potrzebny towar na dany dzień, codziennie świeży, ewentualnie jak zabrakło, to telefon do mnie i dowiozłem
nie ośrodek
sam poprowadzić taką dzialalność
zgłosić się tam do odpowiednich osób
zapytać, czy te miejsca uzyskuje się droga przetargu, czy wynajmu itd.
mam kolezankę, która miała w Stegnie, Jantarze takie coś
teraz odcina kupony, ma tyle że nie potzrebuje
a tylu uciekło za granicę, więc na wybrzeżu to co kawałek
przyjmę.... przyjmę.... przyjmę
w ośrodkach, jak by ci odpowidało
najgorzej zacząć, apotem juz bys wiedział na następne lata jak to robić
ja u takiej koleżanki miałem pracę 4 miesiące po 2-3 godziny dziennie
dostawałem listę, miałem załatwić potrzebny towar na dany dzień, codziennie świeży, ewentualnie jak zabrakło, to telefon do mnie i dowiozłem
trolololo...dobra poczekam
emeryt
druga sprawa to to, ze ludzie teraz boja sie pracy fizycznej. sady gnija, truskawi gnija bo nie ma komu zbierac.
druga sprawa to to, ze ludzie teraz boja sie pracy fizycznej. sady gnija, truskawi gnija bo nie ma komu zbierac.
i
i ...
I znikam nara
i ...
I znikam nara
emeryt....mnie tylko interesuje pomoc kuchenna na sezon
bo ja się nie znam na jqakimś zamawianiu towarów
bo ja się nie znam na jqakimś zamawianiu towarów
emeryt....
Wiecie może w jakim mieście padła dzisiejsza szóstka? Znając życia było to w tej samej kolekturze co ja kupowałem losy i to było tuż po mnie, albo tuż przede mną
Ja nikogo nie sądzę, mówię tylko o tym, co słyszałem, nie znam islamistów ani arabów osobiście poza jednym, a generalnie każda religia jest taka sama, ludzie muszą się szanować, Ja szacunę muzułmanów i ich religę
Robal_36: no to jest wiadome bo sami sobie robią wewnętrzną konkurencję i ludzie grają też w tańsze gry a z większą szansą wygranej. Chociaż i tak w mini lotto powinno grać więcej osób. Ciekawe od czego to zależy, że jak jest np większa kumulacja w Jokerze teraz to na losowanie jest zawartych 90 000 zakładów a na Lotto na podstawowe z 1 mln 2 mln. No jest tez bardziej popularna gra, ale ludzie chyba widzą też inne gry, kumulacje i szanse jakie są oraz cenę.
profesor1980
no to na wybrzeżu co kawałek ogłoszenia latem
a pojawiaja się juz w kwietniu, jkak organizują kadrę
no to na wybrzeżu co kawałek ogłoszenia latem
a pojawiaja się juz w kwietniu, jkak organizują kadrę
amour ..religia ..nie jest taka sama ..wszystko iine sprawy ..
krzysio, zasady są te same, trzeba szanowac ludzi, ale forma jest inna
generalnie tyle ludzi krzyczy, ze bezrobocie, ze oni wyksztalceni, ze to ze tamto. A ja naprawde znam tyle miejsc pracy gdzie naprawde szukaja ludzi, tylko ze albo szukaja ludzi ktorzy potrafia robic to do czego ich chca zatrudnic albo szukaja pracownikow fizycznych. a w pierwszym wypadku ludzie zazwyczaj sie nie znaja a w drugim im sie nei chce pracowac fizycznie
profesor1980
ja dostawałem od niej listę, ona wiedziala czego i ile na dzień potrzebuje
jechałem do hurtowni i przywoziłem
i to cała praca byla dla mnie
ja dostawałem od niej listę, ona wiedziala czego i ile na dzień potrzebuje
jechałem do hurtowni i przywoziłem
i to cała praca byla dla mnie
emeryt.....będę jeszce pisać skontaktujemy się
kumulacja
zdefiniuj "wygrane", to raz
dwa - jakoś te przedostatnie - 277 losowań bez 10/10 naprawdę nie wygląda mi na częściej
i trzy - tu w tych rozważaniach, niestety, pojawia się pewien problem - ilość zawieranych zakładów - informacja dość starannie ukrywana - są jedynie szacunki i być może są nawet super precyzyjne - nie neguję, ale jednak to t.y.l.k.o s.z.a.c.u.n.k.i
Pawcio
- kasa kolego, kasa - ludziska szybko głupieją i są też dość zręcznie robieni wuja pijarem
dobranoc
zdefiniuj "wygrane", to raz
dwa - jakoś te przedostatnie - 277 losowań bez 10/10 naprawdę nie wygląda mi na częściej
i trzy - tu w tych rozważaniach, niestety, pojawia się pewien problem - ilość zawieranych zakładów - informacja dość starannie ukrywana - są jedynie szacunki i być może są nawet super precyzyjne - nie neguję, ale jednak to t.y.l.k.o s.z.a.c.u.n.k.i
Pawcio
- kasa kolego, kasa - ludziska szybko głupieją i są też dość zręcznie robieni wuja pijarem
dobranoc
emeryt...ja nawet prawa jazdy nie mam
amour....może być tak ze pod koniec lutego
Albo na święta wielkanocne
Albo na święta wielkanocne
amuur..tak tak trzeba szanować ludzie ... ale bogaty okradają kasy od ludzi np sejm i nee osoby ..widzisz jak wygląda nasz polak czy to jest mądry kraj ..a tu widzę biedny ludzie są traktowany np takze ootoo strajk
za granicą też nie jest słodko
profesor, bo skończyły się czasy, kiedy za granicą było lepiej, może więcej kasy jest, ale ogólnie to już nie jest to
dokladnie, w polsce jest ujowo ale stabilnie a za granica obecnie to jest w wielu miejscach naprawde rownia pochyla
amour....naprawdę kasa nie jest bardzo ważna
profesor, wiem, ale cały czas to jest jako argument najważnieszy dla ludzi emigrujących
za granicą mają cię za psie gówno
profesor1980
musisz zacząć od najkrótszej drogi nad morze
pochodzić, poczytać ogłoszenia porozmawiać z pracodawcami
Jantar, Stegna, Krynica Morska
porozmawiam z Iwonką, może coś będzie wiedziała ?
albo znajome jej
musisz zacząć od najkrótszej drogi nad morze
pochodzić, poczytać ogłoszenia porozmawiać z pracodawcami
Jantar, Stegna, Krynica Morska
porozmawiam z Iwonką, może coś będzie wiedziała ?
albo znajome jej
Myślcie sobie jak chcecie ale ja chcę wracoć do kraju
kumulacja
ajajajajajaj - jeśli te 'ml - i częściej' miało oznaczać ekspresiaka - to kolego - cena i ilość zawieranych zakładów ...
i tyle w temacie zwis, czy jak tam mu było
ajajajajajaj - jeśli te 'ml - i częściej' miało oznaczać ekspresiaka - to kolego - cena i ilość zawieranych zakładów ...
i tyle w temacie zwis, czy jak tam mu było
emeryt....zapytaj będe wdzięczny
Wszystkie gry włącznie z Lotto są obliczone matematycznie tak,
żeby nie można było wygrać "raz po raz", bo wówczas T.S.
nie miałby zysków i/lub nie byłoby kumulacji i emocji.
Dobranoc, do kolejnej kumulacji, czyli od 15 mln wzwyż.
żeby nie można było wygrać "raz po raz", bo wówczas T.S.
nie miałby zysków i/lub nie byłoby kumulacji i emocji.
Dobranoc, do kolejnej kumulacji, czyli od 15 mln wzwyż.
Polska.....jest the best i ch*****coć nie wiem jak by się dzialo
kumulacja
jak 'nie miałby zysków' ??? połowa na wypłaty to NIC ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
jak 'nie miałby zysków' ??? połowa na wypłaty to NIC ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Popieram Wasze dywagacje, przez cale wieki z Niemcami zle, z ruskimi też ..ujnia, na południu syf, od pólnocy nawet morze od Szweda nie uratowało. Generalnie kraj ,bez przyszłosci.
doooopki ? za mało biorą ?
Powinni podnieść /swoje zyski/ do kwadratu ?
Powinni podnieść /swoje zyski/ do kwadratu ?
panie robala...nie ucz ..twoje słowo ..doooopki..
dobra uciekamdobranoc do jutra
amour...narka
Mamuska poszła , a ja do barku cichusko, cichusko, -setke raz proszę, bo na duszy jakoś yak, po tym do ..upy losowaniu,, no to cyk.