Wpisy 1 397 550 – 1 397 649
16 lutego 2013 22:38 → 16 lutego 2013 22:54, 100 wpisów
profesor
ja w tygodniu to wychodze z domu o 6tej wracam zazwyczaj o 22giej.
ja w tygodniu to wychodze z domu o 6tej wracam zazwyczaj o 22giej.
35,07,56,19,68,43,10 i ze szczęśliwej 7 hi hi 1 numerek wskoczył. lepiej samemu obierać strategię , bo przynajmniej wszystkie opcje można brać pod uwagę - niczym w grach wojennych
Widzę, że z moich stałych liczb dwie padły, zaraz sprawdzę resztę kuponów, ale coś czuję, że nawet 3 nie trafię.
Over 63 i dlatego nie szalej tak bo Ci żyłka pierdyknie i będzie kłopocik.
kumulacja
i naprawdę uważasz, że jest się czym podniecać ? Przecież, to właśnie - od 29 stycznia do teraz /?/ - osiem, a może nawet dziewięć - zależy - losowań BEZ trafienia 6/6 i z tak słabym przyrostem puli, to właśnie doskonale pokazuje durnowatość - dla NAS - grających - zarządzania tym bałaganem
i naprawdę uważasz, że jest się czym podniecać ? Przecież, to właśnie - od 29 stycznia do teraz /?/ - osiem, a może nawet dziewięć - zależy - losowań BEZ trafienia 6/6 i z tak słabym przyrostem puli, to właśnie doskonale pokazuje durnowatość - dla NAS - grających - zarządzania tym bałaganem
idiotka odbiore ci orgazm
trolololo...podabnie jak ja tylko ze ja jestem 2100km od domu
Mnie zostaje przez caly tydzień praca kwatera
Mnie zostaje przez caly tydzień praca kwatera
kumulacja ja bylem blisko lotto
byłem pod kolekturą
nie wiem nie sprawdzalem pukonów
byłem pod kolekturą
nie wiem nie sprawdzalem pukonów
amour
to kto pije te 2 %
jak tylko u nich w marketach możesz spotkać
to kto pije te 2 %
jak tylko u nich w marketach możesz spotkać
lila źegna tylko nie mnie
Też mykam
halapek.
wasyluniuniu
emeryt
Monet
WN
R36
franek
amour
ulala
halapek.
wasyluniuniu
emeryt
Monet
WN
R36
franek
amour
ulala
2% to gorsze jak jabol
fiolu
emeryt, wszystko zależy od zamożności obywatela. Wiesz na czym to polega, są wina za 500 euro są wina za 100 wuro i są wina za 10 euro
profesor, ja tez sie czesto przeprowadzam. takze zycie, mam pewne postanowienie i jak chce je spelnic to trzeba zapitalać. nie ma letko.
kvrwo wesoło ? Co ty gadasz
wasyl piec ci rozjebie
Fiolka.. .
-------------------
-------------------
trolololo.....ja za granicą dluo nie będe w swojm zawodzie znajdę pracę w warszawie
Robal_36,
Chodzi Ci o dzisiejszą pulę, czy o jej przyrost od 29.01. ?
Chodzi Ci o dzisiejszą pulę, czy o jej przyrost od 29.01. ?
amour
wiem
znam faceta, co whisky poniżej 300 zł butelka nie pije
były piłkarz, kiedyś grał z Lubańskim, potem w Stanach
wiem
znam faceta, co whisky poniżej 300 zł butelka nie pije
były piłkarz, kiedyś grał z Lubańskim, potem w Stanach
monet ! Tak pies i co ?
teraz w swojm zawodzie nie pracuję
Dawać natychmiast wyniki losowań.. .
----------------------------------------
----------------------------------------
amour ja cie prosze oni na codzien pija powiem raz jeszcze wina stolowe ktore ich kosztuja w granicach 5 euro a jak jedziesz raz na jakis czas na wies kupujesz bezposrednio u producenta co u nich nie jest hanba jak u nas, zeby kupowac u rolnika to placisz po 2-3 euro za butelke.
ulala jeszcze mnie meczy
emeryt, no ja miałem okazję poznać szkota który mi powiedział, że dobre whisky szkockie, to u nas w PL nie znajdziesz, chyba, że w sklepach alkoholowych tych już lepszych, a takie whisky stoi koo 600zł w górę
jakie kvrwa wesoło źałoba 3 dni
szukam pracy jako kucharz mam w d**** za granice
uciekam na film
ulus mnie tyle nie moze trzymac
ulus mnie tyle nie moze trzymac
wow za trójkę 24zł, no to zarobiłem, ostatnio jak była kumulacja 21mln to postawiłem w sumie za 11zł, dziś za 10 i jestem 3zł na plus
Hura ! Przechytrzyłem TS, bo nie...grałem.. .
................................................
................................................
trolololo
amour
to tak jak w Chorwacji
tam nikogo nie gonią za Rakiję, a możesz dostać w każdym domu
gdzie winogrona wiszą
amour
to tak jak w Chorwacji
tam nikogo nie gonią za Rakiję, a możesz dostać w każdym domu
gdzie winogrona wiszą
no z tymi winami za 2 euro czy więcej trochę to nie jest do końca prawda, owszem są takie osoby a nawet więkoszość która takie wina pija, jednak i tutaj również mogę się pochwalić moją znajomością z kilkoma francuzami, którzy nie praktykują picia wina za 5 euro codziennie, ale raczej okazyjnie np wspólna kolacja, lub obiad
ja wam k urwa dam rajke !
kumulacja
- o całość, kontekst - 'jak fajnie, że przyrośnie" i "hurra, że jest..." - poprzednio - tak, to odbieram - a przecież to, że to się tak układa, że tyle czasu nikt nie trafił, i tak słabo rośnie, to p.o.r.a.ż.k.a
- o całość, kontekst - 'jak fajnie, że przyrośnie" i "hurra, że jest..." - poprzednio - tak, to odbieram - a przecież to, że to się tak układa, że tyle czasu nikt nie trafił, i tak słabo rośnie, to p.o.r.a.ż.k.a
wejdź do lazienki, o ile masz i spójrz w lustro, to będziesz widział zgreda, nie zgredka
albo nad zalew tam więcej zobaczysz
albo nad zalew tam więcej zobaczysz
dobra zmykam pa
Liluś jesteś?
emeryt bo u nas, niestety działa cały czas monopol państwa na wszystko u nas wolnośc gospodarcza to jest tylko hasło,
trolololo
amour
w Bulgarii też
w Melniku dostaniesz za 2 lewy /4 zł/ dostaniesz 2 litrową butelkę
amour
w Bulgarii też
w Melniku dostaniesz za 2 lewy /4 zł/ dostaniesz 2 litrową butelkę
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
emeryt faja ci nie stoi czego szukasz dymu ?
u nas gdybyśmy mieli potencjał np francuski w produkcji wina, to by to się nie rozwinęło, bo państwo u nas nie działa po obywatela
trolololo
amour
czesi zrobili to dawno
wzięli recepturę od chłopów co pędzili na śliwowicę
i mają teraz Chaluparską i mało kto teraz pędzi u nich
amour
czesi zrobili to dawno
wzięli recepturę od chłopów co pędzili na śliwowicę
i mają teraz Chaluparską i mało kto teraz pędzi u nich
Amour 100000000000% racji

u nas z zachodu ciągną tylko wzorce obyczajowe, nie koniecznie dobre, a nie systemowo-polityczno-gospodarcze