Wpisy 1 397 050 – 1 397 149
16 lutego 2013 21:05 → 16 lutego 2013 21:28, 100 wpisów
fiolka
to lepiej nie wypowiadaj się
bo sie jeszcze zdenerwujesz !
trzeba dbać o zdrowie, o spokój
to lepiej nie wypowiadaj się
bo sie jeszcze zdenerwujesz !
trzeba dbać o zdrowie, o spokój
halapek...ja sama nie wierzę jak sprawdzałam to myślałam że babka się pomyliła bo wiem że ślepa a okularów nie założyła
fiolka
a nie sluchałaś tej piosenki
.........byle nie do W.........wy....?
a nie sluchałaś tej piosenki
.........byle nie do W.........wy....?
Robal.to
fiolka
dbaj o spokój serca
serce musi mieć spokój
jak przed klasówką
dbaj o spokój serca
serce musi mieć spokój
jak przed klasówką
jaka kolejka w alkoholach ! ale każdy totka puszczał a niektórzy jeszcze brali alkohol .
..powiedzcie dlaczego jak z jednej maszyny puszczałam pukony to druga w innym miejscu nie mogła sprawdzić tylko przelatywało wszystko i musiałam iść tam gdzie puszczałam
lila
fiolka - moim zdaniem - przypadek, może gdyby odwrócili kupon o 90 stopni nie byłoby problemu ?
jackwar
było jak spytać o rzeczywistą kwotę w puli ?
fiolka - moim zdaniem - przypadek, może gdyby odwrócili kupon o 90 stopni nie byłoby problemu ?
jackwar
było jak spytać o rzeczywistą kwotę w puli ?
R36...obracała tymi kuponami na wszystkie strony, sama nie wiedziałam że tak można i wszystko przelatywało w uj
dziś był tam młody pracownik a stary stał obok i tylko go kontrolował , motał się jak .... i kolejka z tego się zrobiła na 10 osób .
słyszałem, że wyjechał do Afryki i - nie wiem ? coś z żyrafą było , czy może miał tam szefem, królem ,prezesem, mzimu jakiegoś plemienia zostać ?
amour , co z tobą ? ładna mężczyzna ?
w tedy to przez pomyłkę
no masz masz
w tedy to przez pomyłkę
no masz masz
jackwar..ale spintalałm przed sklepem jak wczorajsza planetoidaale musiałam się wrócić
Lila
no jestem ponownie
liliunia....
liliunia....
kaszle,smarkam,i pluje
jackwar, hehe, kiedy przez pomyłkę dałeś mi kwiaty? Pewnie, że nie chcę, ale jak dają....
fiolka , dobrze że o nic nie zawadziłaś tak jak ta u ruskich szyby wszędzie poleciały
i spintalała .......z pod sklepu ....bo się posikała ze szczęścia
jackwar....mówię Ci bałam sie że baba będzie kazała mi oddać kasę
ja tak z bokensa bo ledwo litery widze