Wpisy 1 396 273 – 1 396 372
16 lutego 2013 11:57 → 16 lutego 2013 13:27, 100 wpisów
...ja wczoraj ujamirzucałam w festyniarrro i spałam sobie w błogiej nieświadomości że uj wygrałam a dzisiaj okazało się że mam3x7/10 + 2xpo 8zeta
fiolka gratulacje
skan mile widziany
skan mile widziany
fiolka...to grałaś na sucho? skan tego pukonu 7/10
Oj będzie się działo, teraz same "dyszki" będą wpadać po generatorku.Zaraz będę testował łobuza!
krisek...mam swoje stałe liczby, które wysyłam cały czas i je znam na pamięci, a niekiedy kreślę na pałę- tym razem z generatora poleciały, a wczoraj dużo miałam pukonów i nie chciało mi się sprawdzać byłam pewna w 100% że uj wygrałam a dzisiaj się zdziwiłam
dziękuję, a Ty też coś wygrałaś? Również gratuluję. Dzisiaj lecę tym samym zestawem, co wczoraj i dodatkowo jeszcze wysłałam 6 na 14stą
lila...no chyba ciśnienie jakieś nie tak, bo mnie też jakoś dzisiaj napier-papier łeb
fiolka..ja kiedyś jak jeszcze w szkopach mieszkałam to karwa kawunia i papierosekCały dzbanek kay potrafiłam wypić później mną rzucało po całym domu i rzuciłam w diabły kawę
lila...ja bez kawy to trzy dni chyba bym do tyłu chodziła zawsze robię sobie dzbanek+ expres niekiedy
a już latem na tarasiku to od samego rańca piję
a już latem na tarasiku to od samego rańca piję
Witam jeszcze dzis nie witanych.
Liczby podane w wpisie 1396256 sa wspolne dla lotto i mini bo przy stosowaniu moich metod osobne typowanie moja sie z celem.
Znikam do kolektury zaplacic podatek od zludzen
Liczby podane w wpisie 1396256 sa wspolne dla lotto i mini bo przy stosowaniu moich metod osobne typowanie moja sie z celem.
Znikam do kolektury zaplacic podatek od zludzen
lila mnie też
gdzie test na nie ?????
zrobiłem klocka w kształcie asteroidy
gdzie test na nie ?????
zrobiłem klocka w kształcie asteroidy
kondziu..przecież żartuję Ja marynuję w winie mięso jak robię Sauer braten
kiedyś jak byłem piękny i młody
miałem więcej włosów na głowie
to je waliłem
są jeszcze różnego rodzaju
nalewajki