Wpisy 1 395 041 – 1 395 140
15 lutego 2013 14:19 → 15 lutego 2013 15:24, 100 wpisów
Robal.
Bez "bryli"ale jakoś się udało.
Bez "bryli"ale jakoś się udało.
Ulexxa
Lila
Lila
Lila
Ulexxa.
Mam.Eurojackpot na dzisiaj i lotto de na jutro.
Mam.Eurojackpot na dzisiaj i lotto de na jutro.
Emeriti..trzymam mocno kciukaski
ja niestety nie mam nic wyslane w de.
ale moze w przyszlym tygodniu bede..wiec cusik popuszcze ale jezeli to tylko duze lotto..
ja niestety nie mam nic wyslane w de.
ale moze w przyszlym tygodniu bede..wiec cusik popuszcze ale jezeli to tylko duze lotto..
zjadłem
leci leci i poleci czytałem
a gdzie zagram w lotto niemiecki
lub jakies europejskie cosik
lub jakies europejskie cosik
widziałem wczoraj Yoto..80 ..1/1 ..
ja taki 0/3
i jasne znikam..
ja taki 0/3
i jasne znikam..
Ulexxa.Dzięki
kaczorowki twierdzi ze to zamach
Wasyl.
A co zjadłeś?
A co zjadłeś?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 50 000 zł
Wasyl.
A zagrać można tylko w Niemczech.
A zagrać można tylko w Niemczech.
e-46 pieczarkowa
ulexxa, 400 osób rannych w rosji, bo deszcz meteorytów spadł na ruskich, szok, pełno filmów w internecie
A ja placki ziemniaczane.
kondi podobny zamach na smolensk
bo podobno ktos przezył i dobijaja go
bo podobno ktos przezył i dobijaja go
ulexxa grypsko mnie dopadlo
i byłem do pieca dołozyc i noge skrecilem w kostce
i byłem do pieca dołozyc i noge skrecilem w kostce
Amorku..ajejus..wciaz zabiegana jestem..ii wszystko w biegu mam prawie..musze wlaczyc na tv-info.
ulexxa oki jest
pewien rybak wpadł w kłopoty finansowe i codziennie prosił Boga aby dał mu wygrać - ten zniecierpliwiony po długim czasie mów: wypełnij i wyślij kupony !
trisetum
tym razem :
- żeby dokuczyć pod czyimś wpisem się pojawiając - zerknij wczoraj
- i, żeby szybciej niektórzy rozpoznali /w tej odsłonie /
tym razem :
- żeby dokuczyć pod czyimś wpisem się pojawiając - zerknij wczoraj
- i, żeby szybciej niektórzy rozpoznali /w tej odsłonie /
a czy to wazne kto ma jaki nick i pod kim pisze
Wasyl
Jeżeli w porządeczku to OK.nieważne.
Jeżeli w porządeczku to OK.nieważne.
.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zamkna-stadion-narodowy-obiekt-jest-niebezpieczny,1,5421510,wiadomosc.html
.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zamkna-stadion-narodowy-obiekt-jest-niebezpieczny,1,5421510,wiadomosc.html
.
znowu komisja sledcza
trisetum
moja kg - 7,10,11,47
a wczoraj kol. kolorowa7 , to zdaje się kto inny
moja kg - 7,10,11,47
a wczoraj kol. kolorowa7 , to zdaje się kto inny
robalku mnie nie idiotyka
Witam sie z Wami..dla ciekawych wiadomośc: 2x 4/10 + pewaniak 80
Wasyl : zainteresuj sie : Ostropest plamisty poszukaj w sieci, i uzgodnij z lekarzem prowadzacym.Zrówka życzę
Lecę dalej
Wasyl : zainteresuj sie : Ostropest plamisty poszukaj w sieci, i uzgodnij z lekarzem prowadzacym.Zrówka życzę
Lecę dalej
trisetum
numery wpisów cały czas tej samej osoby
wasyl
- może i jeszcze nie , a u korna - to Ty żeś skakał po tych takich podobnych do Twojego nickach ?
numery wpisów cały czas tej samej osoby
wasyl
- może i jeszcze nie , a u korna - to Ty żeś skakał po tych takich podobnych do Twojego nickach ?
robal ja nigdzie nie skakałem
Wasyl :
zainteresuj sie : Ostropest plamisty poszukaj w sieci, i uzgodnij z lekarzem prowadzacym.Zrówka życzę
zainteresuj sie : Ostropest plamisty poszukaj w sieci, i uzgodnij z lekarzem prowadzacym.Zrówka życzę
jocia dzieki
no więc widzisz -
" a czy to wazne kto ma jaki nick i pod kim pisze" - trudno odpowiedzieć na takie pytanie, bo w końcu tam nie ma rejestracji a Ty - nie wykupiłeś na własność
" a czy to wazne kto ma jaki nick i pod kim pisze" - trudno odpowiedzieć na takie pytanie, bo w końcu tam nie ma rejestracji a Ty - nie wykupiłeś na własność
Poszukaj w sieci..sporo na ten temat..Ostropest plamisty działanie tak wpisz w google
Robalku
idiotka
Robalku
idiotka
Robal.
Fajne foto w Twoim profilu.I tak cichutko siedzisz?
Fajne foto w Twoim profilu.I tak cichutko siedzisz?
trisetum
ja też mam jeden, a dla niektórych, jak widać, to jakaś /może jedyna/ forma rozrywki - trudno... Cóż - kiedyś może się tak zdarzy, że coś się niektórym bardziej wy/rozjaśni
ja też mam jeden, a dla niektórych, jak widać, to jakaś /może jedyna/ forma rozrywki - trudno... Cóż - kiedyś może się tak zdarzy, że coś się niektórym bardziej wy/rozjaśni
Jocia
ja nie chciałem wołać twoje nicki Idiotka.. i no jak mam mówići uciekam..
Idę z psiną.Może być przesunięcie.
Witam wszystkich
Jociu masz @
emerytko
Robal36z nieśmiałością
Jociu masz @
emerytko
Robal36z nieśmiałością
trisetum ni ma zdrapki
nie znalazłem jej
nie znalazłem jej
A niektórzy zresztą przecież wiedzą - muszą, widzieli, zobaczyli, i ? - i nawet mają się z tym całkiem dobrze, a może...
... a może - tylko czasem wstyd się przyznać ?
Mamy tu takie jakby współczesne "Nowe szaty cesarza"
... a może - tylko czasem wstyd się przyznać ?
Mamy tu takie jakby współczesne "Nowe szaty cesarza"
Dorotka.
R36 nic nie wytargałam bo nie miałam jak zagrać ,może i dobrze bo chyba nic bym nie miała
m.dorotka
trudno powiedzieć ... Bo - nie można chyba z całą pewnością zakładać, co by się wysłało... A, czy na bank nie doszedłby jakiś z trafiła ?
taaaa, co by było, gdyby...
trudno powiedzieć ... Bo - nie można chyba z całą pewnością zakładać, co by się wysłało... A, czy na bank nie doszedłby jakiś z trafiła ?
taaaa, co by było, gdyby...
krzysio1
po dzisiejszym, kiedy 'miałem czuja' na liczby, a jakoś tak niespecjalnie c o ś wlazło nie gram w mm, koniec kropka
i pomijam już i obecną cenę zakładu i ilości trafień względem tego, co bywało kiedyś...
.
po dzisiejszym, kiedy 'miałem czuja' na liczby, a jakoś tak niespecjalnie c o ś wlazło nie gram w mm, koniec kropka
i pomijam już i obecną cenę zakładu i ilości trafień względem tego, co bywało kiedyś...
.