Wpisy 1 394 749 – 1 394 848
15 lutego 2013 12:27 → 15 lutego 2013 13:25, 100 wpisów
nie ma nic na nie? ani Lili ani WN???
*nie z nowu ksiezycowego..tylko..milo gdy Jestes..znowu i wciaz..
czy ja może ślepa bo naleśniki smażyłam i moze ciastem mi zaszły...
meduśka jak typowanka? bo ja już nie mam pomysła na kw...patrze na najcz.5...
Islandi....ale poddalas mysl..nalesnikowce w kazdej postaci..sa mmmniam..zjadliwe..
ulexxa widzisz wiedziałam kiedy zasiąść... to daj za to cyferki...
kocurku miau miau
cześć islandorka
siema kocur
siema kocur
jak ja lubie kotki i głaskać je, żeby tak jeszcze cyferki sie sprawdzały...
franio ty jak zwykle swym czarującym uśmiechem...
no ja musze spadac bo mnie czeka wyjazd a tu nic nie widze...
islandorka
Ja chwilowo z uwagi na fatalne samopoczucie też nie bardzo umiem się odpowiednio skupić nad kwadratami, więc chwilowo poszłam na łatwiznę i wróciłam do starego kuponu mm. Po tym jak kolega z chatu gieniu (dziękuję jeszcze raz) zrobił makra w arkuszu excella wklepuję sobie ostatnie losowania i proszę bardzo można typować
Ja chwilowo z uwagi na fatalne samopoczucie też nie bardzo umiem się odpowiednio skupić nad kwadratami, więc chwilowo poszłam na łatwiznę i wróciłam do starego kuponu mm. Po tym jak kolega z chatu gieniu (dziękuję jeszcze raz) zrobił makra w arkuszu excella wklepuję sobie ostatnie losowania i proszę bardzo można typować
Islandi..teraz nic nie zapodam..mam mase spraw..(zwiazana z zamiana mieszkania w okolice Zakopanego..oby wyszlo)
wiesz co robie jak chce wyslac cusik..
sciagam tu od Specow lub..na ch-t wrzucam..nie mam zadnych swoich
wiesz co robie jak chce wyslac cusik..
sciagam tu od Specow lub..na ch-t wrzucam..nie mam zadnych swoich
Dzisiaj stawiam na całkowicie nieaktywną przez ostatnie cztery losowania podobne (położenie księzyca i neptuna) piątkę czyli :
7,23,39,55,71
oraz tradycyjnie zamknięcia linii i liczby zablokowane przez wcześniej wylosowane czyli :
33,66,51,55,42,31,71,57,1
7,23,39,55,71
oraz tradycyjnie zamknięcia linii i liczby zablokowane przez wcześniej wylosowane czyli :
33,66,51,55,42,31,71,57,1
islandorka...masz na nie 1,2,3,5,9,12,26,28,32,33,39 i nie zaszły Ci oczy ciastem naleśnikowym
Lila
No to po raz pierwszy wybrałam tylko 3 liczby, które tobie wychodzą na nie. Wstąpiła we mnie nadzieja
No to po raz pierwszy wybrałam tylko 3 liczby, które tobie wychodzą na nie. Wstąpiła we mnie nadzieja
Lilus..nio ciachem dobrym..nalesnikowasnym..too moze wszystko zajsc..
ja mam 2 na nie hmm ?
t.z.n dwie liczby
ulexxa....naleśniki dobre ale żebym jakoś szczególnie za nimi przepadała to nie
bolek jesteś ?
lila 5 , 9
lila ja mam je na
kuponie
kuponie
Lilus..hmm mozna nimi sie delektowac..nawet w postaci..krokietow z miesem....ale te z nadzieniem slodkim ii polewa czekolajdowa..ii jeszcze bita smietana..mniamus..
ulexxa...wolę krokiet z mięsem i barszczyk do tegoa ze słodkich jak już to tylko takie z sosem pomarańczowym
71 ? Jeszcze pewnie chwile
poczekamy na nią
poczekamy na nią
lila dziękóje za pocieszenie
hehe
hehe
Lilus..ja tez lubie czerwony czysty barszczyk..ii krokiecik..
ale nalesniowce tez lubie....czasami w chwilach spokoju..wylaze jak "upior luwru"..prosto do "lodowkowni..jak sa tam nalesnikowce np. tak ok 2 w nocy..szok normalnie..ale nie moge opanowac...jak cusik ze slodkosci nie "pozre"..
ale nalesniowce tez lubie....czasami w chwilach spokoju..wylaze jak "upior luwru"..prosto do "lodowkowni..jak sa tam nalesnikowce np. tak ok 2 w nocy..szok normalnie..ale nie moge opanowac...jak cusik ze slodkosci nie "pozre"..
lila, wczoraj nie trafiliśmy w grupie i zawaliliśmy piękny wynik
Lilus..eee nie tylko..jakby tam w "lodowkowni" schowal sie jakis slodziak..byloby lepiej..
bolek
tak czy masz co juź
na mini ?
tak czy masz co juź
na mini ?
bolek
aha
to daj cynka mi jak będziesz
co miał
aha
to daj cynka mi jak będziesz
co miał
może zamiast rezygnowac z gry podczas postu zmienie postanowienie na : "gram tylko liczbami grupowymi"
okej
kondi
I pewnie to równie skuteczne jak postanowienie medea dziewczyno jak podświadomość podsuwa cyferkę to skreślaj i nie kombinuj
I pewnie to równie skuteczne jak postanowienie medea dziewczyno jak podświadomość podsuwa cyferkę to skreślaj i nie kombinuj
bo na 14:00 lilka nie ma szans-meraka nie mam, zeby smignac do kolektury
kondziu...zawsze można rowerem albo hulajnogą ja w lecie z ciżmy zapodawałam albo na rowerze,nie zawsze chciało mi się odpalać samochód
warto jednak zwrócic uwage na to (i tym tropem poszedłem), ze grupa ostatnio 7/10 trafiła przy pełni, więc tym razem zagrałem przy nowiu i też weszło 7/10
.
.lila ty @
.lila ty @
cześć mariucha
cześć ulala
lila jesteś ?
kondi..to tak a w przyrodzie musi być równowaga
tak sie czuje jakby wszystkie siły ze mnie wyparowały
tak sie czuje jakby wszystkie siły ze mnie wyparowały
Pamiętacie jak zrobiłam horoskop na 2013 r. wg dnia urodzenia
Liczby dla urodzonych w środę 38,3,8,24,11,34,47,12,19,21
czyli o 22.15 było 5/10 a o 14-stej 3/10 z tym, że w obu losowaniach tylko 34 się powtórzyło czyli z liczb dnia wypadło łącznie w obu losowaniach 7/10
Liczby dla urodzonych w środę 38,3,8,24,11,34,47,12,19,21
czyli o 22.15 było 5/10 a o 14-stej 3/10 z tym, że w obu losowaniach tylko 34 się powtórzyło czyli z liczb dnia wypadło łącznie w obu losowaniach 7/10
to coś ty robiła coś taka słaba ?