Wpisy 1 394 741 – 1 394 840
15 lutego 2013 12:23 → 15 lutego 2013 13:23, 100 wpisów
bawią sie w chowanego
cześć medea
nie ma nic na nie? ani Lili ani WN???
*nie z nowu ksiezycowego..tylko..milo gdy Jestes..znowu i wciaz..
czy ja może ślepa bo naleśniki smażyłam i moze ciastem mi zaszły...
meduśka jak typowanka? bo ja już nie mam pomysła na kw...patrze na najcz.5...
Islandi....ale poddalas mysl..nalesnikowce w kazdej postaci..sa mmmniam..zjadliwe..
ulexxa widzisz wiedziałam kiedy zasiąść... to daj za to cyferki...
kocurku miau miau
cześć islandorka
siema kocur
siema kocur
jak ja lubie kotki i głaskać je, żeby tak jeszcze cyferki sie sprawdzały...
franio ty jak zwykle swym czarującym uśmiechem...
no ja musze spadac bo mnie czeka wyjazd a tu nic nie widze...
islandorka
Ja chwilowo z uwagi na fatalne samopoczucie też nie bardzo umiem się odpowiednio skupić nad kwadratami, więc chwilowo poszłam na łatwiznę i wróciłam do starego kuponu mm. Po tym jak kolega z chatu gieniu (dziękuję jeszcze raz) zrobił makra w arkuszu excella wklepuję sobie ostatnie losowania i proszę bardzo można typować
Ja chwilowo z uwagi na fatalne samopoczucie też nie bardzo umiem się odpowiednio skupić nad kwadratami, więc chwilowo poszłam na łatwiznę i wróciłam do starego kuponu mm. Po tym jak kolega z chatu gieniu (dziękuję jeszcze raz) zrobił makra w arkuszu excella wklepuję sobie ostatnie losowania i proszę bardzo można typować
Islandi..teraz nic nie zapodam..mam mase spraw..(zwiazana z zamiana mieszkania w okolice Zakopanego..oby wyszlo)
wiesz co robie jak chce wyslac cusik..
sciagam tu od Specow lub..na ch-t wrzucam..nie mam zadnych swoich
wiesz co robie jak chce wyslac cusik..
sciagam tu od Specow lub..na ch-t wrzucam..nie mam zadnych swoich
Dzisiaj stawiam na całkowicie nieaktywną przez ostatnie cztery losowania podobne (położenie księzyca i neptuna) piątkę czyli :
7,23,39,55,71
oraz tradycyjnie zamknięcia linii i liczby zablokowane przez wcześniej wylosowane czyli :
33,66,51,55,42,31,71,57,1
7,23,39,55,71
oraz tradycyjnie zamknięcia linii i liczby zablokowane przez wcześniej wylosowane czyli :
33,66,51,55,42,31,71,57,1
islandorka...masz na nie 1,2,3,5,9,12,26,28,32,33,39 i nie zaszły Ci oczy ciastem naleśnikowym
Lila
No to po raz pierwszy wybrałam tylko 3 liczby, które tobie wychodzą na nie. Wstąpiła we mnie nadzieja
No to po raz pierwszy wybrałam tylko 3 liczby, które tobie wychodzą na nie. Wstąpiła we mnie nadzieja
Lilus..nio ciachem dobrym..nalesnikowasnym..too moze wszystko zajsc..
ja mam 2 na nie hmm ?
t.z.n dwie liczby
ulexxa....naleśniki dobre ale żebym jakoś szczególnie za nimi przepadała to nie
bolek jesteś ?
lila 5 , 9
lila ja mam je na
kuponie
kuponie
Lilus..hmm mozna nimi sie delektowac..nawet w postaci..krokietow z miesem....ale te z nadzieniem slodkim ii polewa czekolajdowa..ii jeszcze bita smietana..mniamus..
ulexxa...wolę krokiet z mięsem i barszczyk do tegoa ze słodkich jak już to tylko takie z sosem pomarańczowym
71 ? Jeszcze pewnie chwile
poczekamy na nią
poczekamy na nią
lila dziękóje za pocieszenie
hehe
hehe
Lilus..ja tez lubie czerwony czysty barszczyk..ii krokiecik..
ale nalesniowce tez lubie....czasami w chwilach spokoju..wylaze jak "upior luwru"..prosto do "lodowkowni..jak sa tam nalesnikowce np. tak ok 2 w nocy..szok normalnie..ale nie moge opanowac...jak cusik ze slodkosci nie "pozre"..
ale nalesniowce tez lubie....czasami w chwilach spokoju..wylaze jak "upior luwru"..prosto do "lodowkowni..jak sa tam nalesnikowce np. tak ok 2 w nocy..szok normalnie..ale nie moge opanowac...jak cusik ze slodkosci nie "pozre"..
lila, wczoraj nie trafiliśmy w grupie i zawaliliśmy piękny wynik
Lilus..eee nie tylko..jakby tam w "lodowkowni" schowal sie jakis slodziak..byloby lepiej..
bolek
tak czy masz co juź
na mini ?
tak czy masz co juź
na mini ?
bolek
aha
to daj cynka mi jak będziesz
co miał
aha
to daj cynka mi jak będziesz
co miał
może zamiast rezygnowac z gry podczas postu zmienie postanowienie na : "gram tylko liczbami grupowymi"
okej
kondi
I pewnie to równie skuteczne jak postanowienie medea dziewczyno jak podświadomość podsuwa cyferkę to skreślaj i nie kombinuj
I pewnie to równie skuteczne jak postanowienie medea dziewczyno jak podświadomość podsuwa cyferkę to skreślaj i nie kombinuj
bo na 14:00 lilka nie ma szans-meraka nie mam, zeby smignac do kolektury
kondziu...zawsze można rowerem albo hulajnogą ja w lecie z ciżmy zapodawałam albo na rowerze,nie zawsze chciało mi się odpalać samochód
warto jednak zwrócic uwage na to (i tym tropem poszedłem), ze grupa ostatnio 7/10 trafiła przy pełni, więc tym razem zagrałem przy nowiu i też weszło 7/10
.
.lila ty @
.lila ty @
cześć mariucha
cześć ulala
lila jesteś ?