Wpisy 1 393 499 – 1 393 598
14 lutego 2013 20:10 → 14 lutego 2013 20:37, 100 wpisów
cześć lila
no uciekła do mediolanu
no uciekła do mediolanu
wszystko i wszyscy mnie dzisiaj w***iająa emota walentynkowa gdzie jak się grzecznie pytam?!!!!!!!!!!!!!
cześć torsan
lila...też myślałam że bedzie jakiś amorek ze strzałą albo oczka z rzęsami mrugające
lila tak napisała na forum do córki źe jedzie
franek...pewnie,jak ma okazję niech jedzie,w Polsce i tak gówno jest
fiolka...a mnie mdli podwójniedobrze że,już w domu bo nie wyrabiałam nerwowo
hehe walić tynki lila
fiolka...dzisiaj by mi chyba do ręki strzelby nie dał bo bym rozje...naszej babci domek cały
fiolka..heh ja też jestem dobra,goście w knajpie a ja pojechałam do domu po chusteczki i przy okazji zrobiłam podsumowanie grup
lila no święto dzisiejsze
waLĘtynki święto murarzy
waLĘtynki święto murarzy
ej mam pytanie tylko nie odpowiadajcie głupio... czy myślicie że ustrój cesarstwa mógłby być w polsce? na mocy praw konstytucji sejm uchwalił by zmiane ustroju na cesarstwo i połaczył by sejm i senat? prezydent byłby cesarzem
lila...ja od dzisiaj sie odchudzam, no i ugotowałam obiadek na parze ładnie pieknie warzywka, piersi....zachodzę do pracy a tam kuźwa trzy blachy ciastai uj bombki szczelił z dietą
nie wytrzymam raczej do losowania więc 3majcie sie i powodzenia
jakby coś, to wrócę, ale raczej padnę jak kawka
jakby coś, to wrócę, ale raczej padnę jak kawka
fiola...sliczna druga fota na FB wiedziałem jesteś ciociu.. i znikam...
lila a to ty masz tam urodziny ? Bądź imieniny ?
cześć kolorowa
lila wszystkiego najlepszego
lika ..thanks za serducha..
fiola ..oczy masz jak piwooo
fiola ..oczy masz jak piwooo
cześć jackwar
fiolaa..aa włosy pół blond i czarne ..czyli farbowane ..tez śliczna nie jest zle
i dobra uciekam...
Witajcie jest tu wśród was kilku piłkarzy zawodowych co grają w klubach ? Bo mam takie małe pytanie czy mam szanse grać w jakimś dobrym klubie tyle że mam prawie 20 lat niedługo 21. Bo kolega twierdzi iż jestem dobrym bramkarzem a zna się na tam nawet.
jackwar dzięki mam swoje