Wpisy 1 393 179 – 1 393 278
14 lutego 2013 14:14 → 14 lutego 2013 17:02, 100 wpisów
Robal
wojtus dzieki wzajemnie
robal36 na razie nie ale póżniej pewnie wrócę do tej taktyki długoterminowej a na razie gram moim systemem który jest w fazie testów gram nim od wczoraj i jakiejś tam rezultaty są wczoraj miałem 5/10 z plusem o 14:00 a dziś 5/10 bez plusa
jarek21
jareczku jak tam wyniki?
wojtas jak wygrane ?
islandorka
jarek
no jareczku ja też kiepsko widze ten nasz interesik...
pasko ok rozumiem
wojtuś
multi multi-cieniutko,2 zł miałem teraz,w krzyżówce 10 zł
i dlatego nie piszą komunikatu
QRDE wiadomo już, że losowanie będzie w innych godzinach, a CZY wiadomo już kiedy /na wniosek graczy/ zrobią, to takie - raz w tygodniu - jedno tylko dziennie na starych zasadach -> zet-stówka ? ?? ??? ???? ????? ?????? ??????? ???????? ????????? ??????????
wojtas 10 zł w krzyżówce też ładnie jak na zdrapkę
jarek kurna chata nie mam za co grac...wypłata poszła na r-ki...
robal36 ale to jest na prawdę dziadostwo
*naprawdę
Tylko 3/5 i 2/3
Zapomniałabym 36
Zapomniałabym 36
ide szukac po kieszeniach może jakieś zaskurniaki gdzieś zostały...
emerytka46
Multi
w keno dalej ludzie wygrywają tym razem 20tyś ostatnio wysyp wygranych w tej grze
torsan
Tommi
spójrz w 2007 - TU się jeszcze uchowały wyniki i ilości ...
totolomonopolo /zgodnie ze swoim regulaminem/ trzyma pół roku - biedactwa słabe dyski pewnie mają, jak futerały na pukony ...
I zobacz - 31 stycznia, 23 lutego, 4 marca, 19 marca, 4 kwietnia, 13 kwietnia... mówi to o czymś ?
wesołego
trafnych, wysłanych
spójrz w 2007 - TU się jeszcze uchowały wyniki i ilości ...
totolomonopolo /zgodnie ze swoim regulaminem/ trzyma pół roku - biedactwa słabe dyski pewnie mają, jak futerały na pukony ...
I zobacz - 31 stycznia, 23 lutego, 4 marca, 19 marca, 4 kwietnia, 13 kwietnia... mówi to o czymś ?
wesołego
trafnych, wysłanych
islandorkaowocnych poszukiwań
jocia
wojtus
jocia
na wieczór pewnie 60,71,do powtórki 18
m.dorotka gratuluję
jocia gratuluję
jocia gratuluję
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 30 000 zł
wojtas a ja że 14:00 te same liczby daję o 22:15 tym bardziej że Rusiecka wieczorem będzie
Dorotka
Jocia
Jocia
w tabelce trochę też wygranych jest
a co dzis obstawiacie na wieczor?
kondi-6 i 46 też mają szanse
multi multi-wczoraj u buka tylko nie weszło Real-Manchester na 2.5 gola
kondi-też chciałbym,żeby mi tak nie szło i 7/10 wytypowałbym
wojtas zawsze o jedno ale może wieczorem coś wpadnie w multi
dobra to na mnie już czas życzę wszystkim wysokich wygranych o 22:15 cześć do poklikania
multi multi-powodzonka
cześć
wszystkim i gratuluje wygranych
brawo
wszystkim i gratuluje wygranych
brawo
miłego popołudnia
źyczę
źyczę
mam walentynkęuciekam bo mam sporo spraw i mnie mogą w biurze zamknąć
kondi gratki
alez dlugo przytrzymuja ta 71jak by wpadla o 14 mialbym5/5
Hey wszystkim
Na 2 losowania taka dyszka
04,07,09,24,32,37,65,71,77,80
Na 2 losowania taka dyszka
04,07,09,24,32,37,65,71,77,80
Informacja dla zainteresowanych. Rozmawiałem z Panem Maciejem i jest szansa na kolejny czat z TS już w najbliższych tygodniach. Warunkiem jednak jest, aby zrobić jednak chat w formie moderowanej.
Ostatni chat nie był zły, jednak największym problemem była konieczność przewijania umykających wpisów, tak aby odpowiednio na nie odpisywać. Tym samym pojawiało się chwilami zamieszanie, co w sumie można było przewidzieć.
Tym razym chciałbym spróbować zrobić tryb pełnej moderacji i zobaczyć, czy taka forma będzie lepsza.
W takim trybie wszystkie wpisy oddawane byłyby kolejkowane/moderowane i tylko wybrane wpisy pokazywałyby się na czacie.
Przypominam, że cały czas istnieje oficjalny profil TS:
www.multipasko.pl/ts
Pozdrawiam
Ostatni chat nie był zły, jednak największym problemem była konieczność przewijania umykających wpisów, tak aby odpowiednio na nie odpisywać. Tym samym pojawiało się chwilami zamieszanie, co w sumie można było przewidzieć.
Tym razym chciałbym spróbować zrobić tryb pełnej moderacji i zobaczyć, czy taka forma będzie lepsza.
W takim trybie wszystkie wpisy oddawane byłyby kolejkowane/moderowane i tylko wybrane wpisy pokazywałyby się na czacie.
Przypominam, że cały czas istnieje oficjalny profil TS:
www.multipasko.pl/ts
Pozdrawiam
Marzenia za grosz!!!
Typujecie kombinujecie i co????
Na to nie ma systemu
Możemy capkę z głowy zdjąć przed osobą która wymyśliła TS i kościół katolicki
Typujecie kombinujecie i co????
Na to nie ma systemu
Możemy capkę z głowy zdjąć przed osobą która wymyśliła TS i kościół katolicki
------
Dzien dobry.. .