Wpisy 1 393 141 – 1 393 240
14 lutego 2013 14:05 → 14 lutego 2013 14:39, 100 wpisów
kondziu w realu?
kondi
pasko ale skąd wiesz bo w tym linku co podalem to studio lotto jest
kondziu no widzisz bidulku...szkoda...
kondi
No tak to już jest. Dzisiejsze liczby wczoraj dałyby mi wieczorem co najmniej 7/10 a tak było całe null więc dzisiaj je sobie podarowałam w typowaniu
No tak to już jest. Dzisiejsze liczby wczoraj dałyby mi wieczorem co najmniej 7/10 a tak było całe null więc dzisiaj je sobie podarowałam w typowaniu
islandorka30,5
medusia to szachrajstwa TS...
multuś z okazji walentynek...
a ja mam 5/10 bez plusa i wieczorem znowu Ania
ja nie moge coś wygrać
multi ten dolar by sie przydał...
islandorka30,5 dzięki tobie także
islandorka
masz rację. ciekawe, że liczby zaczynają się zawsze robić bardzo "ciekawe" gdy tylko ktoś coś większego zgarnie. Ostatnio było 10/10 no to teraz będzie posucha
masz rację. ciekawe, że liczby zaczynają się zawsze robić bardzo "ciekawe" gdy tylko ktoś coś większego zgarnie. Ostatnio było 10/10 no to teraz będzie posucha
przemek nie tylko ty...
multi multi plus 1984 pomoz mi
Robalku ty juz świetujesz? chyba Walentynki...
medea 76 z tobą już się witałem prędzej ale z okazji św Walentego
przemekm200 ale jak mam tobie pomóc nie ma recepty 100% na sukces a przyznam że ja sam mam słabe wyniki w tym roku dopiero od wczoraj coś się ruszyło
wojtas
dla dziewczyn z okazji Walentynek
multi multi
Robal
wojtus dzieki wzajemnie
robal36 na razie nie ale póżniej pewnie wrócę do tej taktyki długoterminowej a na razie gram moim systemem który jest w fazie testów gram nim od wczoraj i jakiejś tam rezultaty są wczoraj miałem 5/10 z plusem o 14:00 a dziś 5/10 bez plusa
jarek21
jareczku jak tam wyniki?
wojtas jak wygrane ?
islandorka
jarek
no jareczku ja też kiepsko widze ten nasz interesik...
pasko ok rozumiem
wojtuś
multi multi-cieniutko,2 zł miałem teraz,w krzyżówce 10 zł
i dlatego nie piszą komunikatu
QRDE wiadomo już, że losowanie będzie w innych godzinach, a CZY wiadomo już kiedy /na wniosek graczy/ zrobią, to takie - raz w tygodniu - jedno tylko dziennie na starych zasadach -> zet-stówka ? ?? ??? ???? ????? ?????? ??????? ???????? ????????? ??????????
wojtas 10 zł w krzyżówce też ładnie jak na zdrapkę
jarek kurna chata nie mam za co grac...wypłata poszła na r-ki...
robal36 ale to jest na prawdę dziadostwo
*naprawdę
Tylko 3/5 i 2/3
Zapomniałabym 36
Zapomniałabym 36
ide szukac po kieszeniach może jakieś zaskurniaki gdzieś zostały...
emerytka46
Multi
w keno dalej ludzie wygrywają tym razem 20tyś ostatnio wysyp wygranych w tej grze
torsan
Tommi
spójrz w 2007 - TU się jeszcze uchowały wyniki i ilości ...
totolomonopolo /zgodnie ze swoim regulaminem/ trzyma pół roku - biedactwa słabe dyski pewnie mają, jak futerały na pukony ...
I zobacz - 31 stycznia, 23 lutego, 4 marca, 19 marca, 4 kwietnia, 13 kwietnia... mówi to o czymś ?
wesołego
trafnych, wysłanych
spójrz w 2007 - TU się jeszcze uchowały wyniki i ilości ...
totolomonopolo /zgodnie ze swoim regulaminem/ trzyma pół roku - biedactwa słabe dyski pewnie mają, jak futerały na pukony ...
I zobacz - 31 stycznia, 23 lutego, 4 marca, 19 marca, 4 kwietnia, 13 kwietnia... mówi to o czymś ?
wesołego
trafnych, wysłanych
islandorkaowocnych poszukiwań
jocia
wojtus
jocia
na wieczór pewnie 60,71,do powtórki 18
m.dorotka gratuluję
jocia gratuluję
jocia gratuluję
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 30 000 zł
wojtas a ja że 14:00 te same liczby daję o 22:15 tym bardziej że Rusiecka wieczorem będzie
Dorotka
Jocia
Jocia
w tabelce trochę też wygranych jest
a co dzis obstawiacie na wieczor?
kondi-6 i 46 też mają szanse