Wpisy 1 392 841 – 1 392 940
14 lutego 2013 11:38 → 14 lutego 2013 12:41, 100 wpisów
Czasami świetnie wygląda jak impreza w knajpie trwa impreza np. wesele a wiekszość gości pomiędzy drzewami zapiernicza by zasięg złapać
winko kupione,
post, więc postanowienie jest aby nie dac zarobić TS-koniec z graniem
post, więc postanowienie jest aby nie dac zarobić TS-koniec z graniem
Kondi, bo czasem nie ma możliwości technicznych. Np proponują Ci super mega coś tam, nie sprawdzają warunków, podpisujesz umowę na super prędkość a nie działa i NIE ZADZIAŁA. Bo nie ma tam możliwośći i nie da sie! ale oni umowę podpisali mimo ze sie nie da, bo nie sprawdzili i jest zgrzyt i trzeba reklamować i cuda wianki,, bo też sie z tym spotkałam wielookrotnie ale to już dawno było
kondi
To żałosne, że zepsuli mi przyjemnośc korzystania z naprawdę jak się teraz okazuje niezłego pod względem szybkości i zasięgu wi-fi w domu usługi
To żałosne, że zepsuli mi przyjemnośc korzystania z naprawdę jak się teraz okazuje niezłego pod względem szybkości i zasięgu wi-fi w domu usługi
wiem, andi. Ale jak gdzieś jadę to wszędzie dziala, a u mnie akurat jest takie załamanie sygnału, zawsze po deszczu są 2 tęcze, więc mimo tych niedogodności nie narzekam tak bardzo
andromeda
Masz rację. U nas w Jaworze swego czasu jeszcze wtedy TP sprzedawała neostradę, która wymagała (zamierzchłe czasy) sieci światłowodowej, której u nas jeszcze nie było. Ludzie wzięli a potem mieli taki cyrk z zwrotem i rozliczeniami z nimi, że Dialog nawet nie musiał zbyt długo klientów szukać jak wszedł z swoją ofertą
Masz rację. U nas w Jaworze swego czasu jeszcze wtedy TP sprzedawała neostradę, która wymagała (zamierzchłe czasy) sieci światłowodowej, której u nas jeszcze nie było. Ludzie wzięli a potem mieli taki cyrk z zwrotem i rozliczeniami z nimi, że Dialog nawet nie musiał zbyt długo klientów szukać jak wszedł z swoją ofertą
kondi tak, bo u Ciebie nie działa bo nie zadziała, bo muszą albo Cię przepiąć albo stworzyć Ci warunki techniczne
ale jest tak jak mówisz andi-warunki są, bo oni mają dane w kompie, że są, a tak naprawdę są, ale nie wszędzie
medea, jak są cwiczenia to tak, albo jak jest test jakiegos sprzetu radiowego-poza tym w Polsce zęstotliwości sa tak zapchane i tyle fali hula, że nie ma sie czemu dziwic
Cyfra+ też jest fajna. Pakiet full wypas cena po byku a byle deszczyk no możesz sobie co najwyżej jedynkę, dwójkę no i w porywaw TVN pooglądać a i to w wersji nie HD
andromeda
Jak to mówią czego oczy nie widzą... a myśmy nie wiedzieli o tym, że oni na jednej sieci jadą
Jak to mówią czego oczy nie widzą... a myśmy nie wiedzieli o tym, że oni na jednej sieci jadą
medea76 bo TPSA miała wyłączność monopol na telefon itp, i weszło prawo, które wymusiło, ze TPSA musi wypożyczyć np Dialogowi swoje łącza, aby ten mógł oferować swoje usługi, tak samo NETIA, DIALOG wszytko jedzie na łączach TP
Dlatego jak Netia dzwoni to pyta sie czy się konczy umowa z TP, gdyby się nie miało łącza z TP to Netia, Dialog by nie proponowała swoich usług, bo byłoby to niemożliwe
kondi
No ja mam na balkonie taką, że spółdzielnia co chwilę śle mi radosne pisemka o jej nielegalności tudzież nieprzystawalności do nowej jakości estetycznej osiedla po termomodernizacji czyt. sąsiadka ma balkon, na którym nie da się zamontować wysięgnika no i kazali jej talerzyk ze ściany bloku zdemontować
No ja mam na balkonie taką, że spółdzielnia co chwilę śle mi radosne pisemka o jej nielegalności tudzież nieprzystawalności do nowej jakości estetycznej osiedla po termomodernizacji czyt. sąsiadka ma balkon, na którym nie da się zamontować wysięgnika no i kazali jej talerzyk ze ściany bloku zdemontować
W dużych miastach netia zakłada swoje światłowody by nie płacić TPSa , tak robią też inne firmy , w małych miastach im się nie opłaca .
no i jak pies ogrodnika się zachowuje śląc pisma do spółdzielni o moim chamstwie
ja telewizje oglądam już z nadajnika cyfrowego , te 16 kanałów mi w zupełności wystarcza , sport oglądam na kompie , mam wszystkie mecze i mam gdzieś płacić firmom za telewizje .
andromeda i jackwar
Ja nie wiem czym się u mnie Dialog kierował, ale u mnie w moim pipidówku jest połozona przez niego sieć światłowodowa. Teraz mnie olśniło jak o tym rozmawiamy. Przecież nawet afera była, że gmina zrobiła roboty instalacyjne na rynku w ramach projektu unijnego a potem nie mogła skończyć nawierzchni bo gazownicy i Dialog chcieli swoje inwestycje przeprowadzić no i przecinanie wstęgi się przesunęło
Ja nie wiem czym się u mnie Dialog kierował, ale u mnie w moim pipidówku jest połozona przez niego sieć światłowodowa. Teraz mnie olśniło jak o tym rozmawiamy. Przecież nawet afera była, że gmina zrobiła roboty instalacyjne na rynku w ramach projektu unijnego a potem nie mogła skończyć nawierzchni bo gazownicy i Dialog chcieli swoje inwestycje przeprowadzić no i przecinanie wstęgi się przesunęło
medea , ale światłowody to oni ciągną do nadajników lub do firm , z tego jest kasa , zwykły śmiertelnik mało ich interesuje bo zawsze może zrezygnować i net brać z telefonu .
jackwar
nieważne jak ważne by działało A na poważnie to pewnie coś w tym jest
nieważne jak ważne by działało A na poważnie to pewnie coś w tym jest
niedawno czytałem że w całych USA ma byc za darmo - telekomy juz protestuja
andromeda
szczególnie, że rząd w tych swoich planach oszczędnościowych wszystko poniżej województwa zaczyna zwijać i w trosce o nas obywateli przenosić do netu. Jakoś mnie nie zdziwi jak wszyscy będziemy musieli się jednak o podpisy elektroniczne postarać a te jak wiadomo póki co darmowe nie są
szczególnie, że rząd w tych swoich planach oszczędnościowych wszystko poniżej województwa zaczyna zwijać i w trosce o nas obywateli przenosić do netu. Jakoś mnie nie zdziwi jak wszyscy będziemy musieli się jednak o podpisy elektroniczne postarać a te jak wiadomo póki co darmowe nie są
w końcu to państwo narzuca nam obowiązek posiadania dowodu osobistego i jego wymiany a przez długi czas za tę przyjemność musieliśmy płacić. W myśl hasła obywatelu nie kradnij rząd nie lubi konkurencji
amour juz jest odcisk lini papilarnych ale to tylko wybrancy maja
medea zawsze było tak, że pod pozorem bezpieczeństwa, uporządkowania pewnych spraw wprowadzano jakieś rozwiązania, które w zmanipulowany sposób w mediach przedstawiano jako doskonałe rozwiązania służący poprawie bezpieczeństwa, np ACTA lub zbieranie danych w różnego rodzaju ankietach,
wszystko zależy od nas samych kiedyś ludzie wychodzili na ulicę jak podnosili ceny cukru o 50 groszy a dziś zafundowali nam pracę do 67 roku i nikt się nawet nie zająknął dalej sondaże PO w górę
dobra mysle nad liczbami bo te 21 mln mi sie snilo na moim koncie
vektor tak, ale niedługo wszyscy mogą mieć w domu urządzenie do tego i np dokonywac płątności czy podpisywać dokumenty za pomocą odcisku palca, wystarczy dobrze opracowana baza danych.
Witam wszystkich. Dzisiaj nie wysłałem mm mam tylko na wieczór mini i lotto+
podatki, tak samo jak emerytura są efektem pewnych wydarzeń historyczno-politycznych. Bardzo wiele tamtych rozwiązań nie pasuje do dzisiejszej rzeczywistości
pawus, bo ludzie są zmanipulowani, myślą, że jak Tuska pogonią, to przyjdzie Kaczyńkski i ich do wiezienia powsadza
amour jak maja Ciebie znalezdz i tak cie znajda wczesniej czy pozniej a linie papilarne to twoja osobowosc do konca zycia
lotnisko w modlinie do grudnia tego roku zamkniete,LOT bankrutem(będzie prywatyzacja.. kto to kupi?) ja tez mam tylko 1 zakład na lotto
kondi, emerytura została wprowadzona bo ludzie zaczęli dłużej żyć, kiedyś nie było emerytury, bo ludzie pracowali na siebie w rodzinach, np dzieci na rodziców, rodzice na swoich rodziców, np na wsi
Polacy placza a glosuja na byle kogo kto lepiej klamie i obiecuje ten rzadz mamy co mamy i mozemy tylko siebie winic o to studia darmowe a potem taki lote robi na zachod i podatkow nie placi w POLSCE porazka
vektor, wiadomo, ale po co mają wiedzieć wszystko? W razie czego Cię wyłącza jak będziesz nie na ręke
socjalizm to jest właśnie to, wolność obyczajowa, ale podatki rosną do rozmiarów mega wielkich, bo przecież, trzeba każdemu dać i stąd się biorą te dodatki mieszkaniowe, dodatki do przedszkoli dla samotnych matek i inne, a każdy to wykorzystuje jak może, zaniżają dochody, rozwodzą się itd
nie wie co je, nie wie, co pije, nie wie, jakie ma prawa, itd. Wie natomiast co dzieje się w "Klanie"...
nie mówię, niektórym osobom te dodatki mieszkaniowe sa potrzebne, ale większość korzysta na zasadzie bo mogę, bo na czarno robią i ZUS i US tego nie widzą
zobaczcie socjal w UK, wszyscy tam ciągną, polacy tutaj nie chcą mieć dzieci,a tam lecą i 8 mają i jeszcze patrzą co by tutaj zaadoptować, żeby kasa leciała z socjalu
amour dzisiaj wiekszosc robi na czarno bo wieksza kasa jest za uczciwa prace mozesz sie garba dorobic i miec klopoty z fiskusem a oni nie odpuszcza panstwowe i zydowskie nie przepada
amour a sa dla meneli i rodzin patologicznych normalne rodziny sobie poradza taka jest polityka w POLSCE
cześć wszystkim
vektor u nas tak, bo u nas państwo to jest zlepek praw i obowiązków i innych rzeczy, ale w DE? zobacz tam na czarno się nie opłaca bo pensje wysoki i państwo dba o ludzi, trzeba takie przykłady brać dla państwa z zachodu, a nie geje, lesby związki i inne niepotrzebne rzeczy
medea, mam do Ciebie prośbę dotyczącą twojego hobby
dzisiaj jest podobno mój dzień na gre ale dzis nie mam żadnego pomysłu na liczby....pomozesz
vektor
amour nasz los przesadzil sie po wojnie wszyscy nas olali i ruski rzucili na pozarcie a teraz kazdy sie odwraca i doi nas z tego co zostalo do przechwycenia
Tez nie mam pomyslu na Duzego bedzie dzisiaj napewno cos z kolejnoscia np.12,13
kruszyna
Liczby na dzisiaj to 22,26,49 plus liczby Lwa 6,18,35 lub Strzelca 15,19,31
poza tym kombinacje pierwszej trójki czyli 4,12,8,36,13,48,71,75
Liczby na dzisiaj to 22,26,49 plus liczby Lwa 6,18,35 lub Strzelca 15,19,31
poza tym kombinacje pierwszej trójki czyli 4,12,8,36,13,48,71,75
w jałcie nas sprzedali nikt się nami nie zainteresował, a teraz dalej nas cyckają
amour 20 mln wydaja na Mali a po co?my nie mielismy koloni no mielismy ale madagaskar ktory byl sprzedany zaraz
amour , w Angli rodzą nie dlatego by kase mieć , po prostu wiedzą że mogą sobie na to pozwolić , są kobiety które tam w wieku około 40 lat decydują się na drugie lib trzecie dziecko a w Polsce by sobie na to nie pozwoliły . Fakt że socjal , dopłaty , udogodnienia dla matek tam są . W Polsce tego nie ma . W Anglii stać taką matkę na chodzenie do pracy w jeden dzień w tygodniu (sobota) Ma czas na wychowywanie dzieci , choć dziecko przedszkola są tam w każdej nawet najmniejszej miejscowości a dzieci tam są pod troskliwą opieką .
medea ogromne dzieki, ale mam takie pytanie jeszcze, w dniu w którym wygrałam wiekszą kaskę, czyli 29 listopada jowisz znajdował się w słońcu, czy to jest jakaś szczególna konfiguracja? bo wg moich obliczeń ogólnie luty ma pozytywne aspekty jeśli chodzi o gre i moje typowania kończą się na trójkach
jackwar angole tez nas zrobili za te dobro co dalismy podczas okupacji wysp teraz nas za nic nie maja niech sobie te funty w 4 litery wsadza
jackwar, ode mnie z osiedla, wyjechało około 10 małżeństw młodych około 28 lat, znałem ich osobiście, "postępowi ludzie" wiesz, "wyzwolone kobiety" itp, żadne z nich nie chciało mnieć dzieci, nie ważne czy w polsce czy nie, oni są za nowocześni na to, chcą się realzować, nie zamykać sobie drogi do rozwoju przez pieluchy, a jak sie rozejdą to nie będą mieli problemu. Pojechali do UK, cześć do Irlandii częśc do DE, mają więcej dzieci niż Arabowie, jedna i co roku jest w ciąży, już chyba ma 4, okazało się, ze z socjalu da się żyć, lekko i przyjemnie a z biznesem to za dużo latania