Wpisy 1 392 779 – 1 392 878
14 lutego 2013 10:35 → 14 lutego 2013 12:02, 100 wpisów
Kursy wyższe niż u buka typu sts,fotuna,no i zakłady live dla mnie super,a już lotto to ma taką ofertę,że naszego totalizatora miażdży
15hubi mnie interesuje tylko jak typowac zeby trafiac a nie kto ma lepsze kursy w ofercie
Witam wszystkich
Ulexxa
medea
Z okazji walentynek(Św. Walentego) życzę Wam kochane Panie, wszystkiego Najlepszego
Ulexxa
medea
Z okazji walentynek(Św. Walentego) życzę Wam kochane Panie, wszystkiego Najlepszego
Mają bardzo bogatą oferte jak dla mnie,a chyba lepiej grać za wyższe kursy niż niższe na to samo zdażenie
andro sorry, że w drugiej linii, ale nie mogłem już emotek dodać więcej do pierwszej hehe
Ja teraz gram tylko live,np wczoraj Real-Man ,widze szybka bramka duzo akcji,obstawiam rożne powyżej 13 z kursem 2,5 i czekam,zakończyło się na 20 rożnych,jakie problemy ja wypłacałem kasy już wiele razy,2-3 godziny i kasa na koncie mam kumpla który gra tam kilka lat,jak mu za dobrze szło to limity to fakt i zakładał konto na kogo innego.Każdy gra jak uważa ,dobra spadam,pozdrawiam
Amour nie zwracałam nawet uwagi na linię
Wzajemnie wszystkiego najlepszego w dniu Świętego Walentego
Wzajemnie wszystkiego najlepszego w dniu Świętego Walentego
Właśnie zauważyłam, że ostatnio nieaktywne są liczby z zestawu 16,31,46,61,76 więc może czas na nie jak nie o 14 to o 22
amour no niestety a ja mam tyle fajnych zestawów z nią w roli głównej
Witam wszystkich serdecznie!Tych zakochanych na zabój i tych co im miłosc troszkę bokiem ...wychodzi. Dziś gramy? Niby mówią , kto ma szczescie w miłosci to mu gra nie idzie? A (nie) szczescia chodzą podobno parami.Pozdrawiam.
amour
Na razie poluję znów na moich ulubieńców czyli 48,50,63,78
Na razie poluję znów na moich ulubieńców czyli 48,50,63,78
same aktualizacje a przed chcilą przysłali mi nowy modem z anteną PLAY i właśnie go testuje. Cieawe, czy zadziała w domu
Emeryt , gratulacje za wygrane u buka. Tak trzymaj. i daj od czasu do czasu ella22 dobre typy.
amour, gdyby nasza grupowa zaliczała pewniaki, które wpadają z 1 dniowym opóźnieniem, to byłbym gdzies blisko ciebie, a tak jestem w czarnej d...
no właśnie amour...nikt nie zna na to odpowiedzi. Testowałem juz wszystko-play,plus.orange i nic, choc teoretycznie zasieg powinien byc. najlepsze było to, że jak chodziłem z kompem po podwórku to nic. ale jak zrobiłem tylko krok na posesje sasiada to działało. Krok w tył i nie dizała
Jak wystawiłem antenę na poddaszu za okno, to momentami łapałem 1 kreskę. Tym razem przy przdłużaniu umowy wycyganiłem od nich duuuża antenę i nowy modem i zobaczymy
kondi, muszą przyjść technicy i zobaczyć, być może natena która jest w pobliżu jest źle nastrojona i trzeba będzie na odpowiednie częstotliwości ją nastroić
w domu mam neostradę, ale na poddaszu nie łapie, bo cholerny livebox jest słaby jak nie wiem co
amour, za każdym razem zgłaszałem problem, ale te fagasy nie chca sie kwapic
kondi jak neostradę zadzwonisz i zażyczysz sobie technika musi przyjechać !!!!!
no wlasnie amour-do póki nie zobaczą pisma, albo 10 pism, to się nic nie stanie...
andi, ale technik nic nie poradzi...sprzęt jest do dupy i juz. Sąsiad ma lokalnego dostawce i dobry router [inny niz livebox], to jego łapie na 4 kreski a swojego na 1
a jeśli sie nie zgodzi, to zadzwoń jeszcze raz, trafisz na innego konsultanta, wykonaj tam to co Cie prosi, powiedz, ze nie działa i że sam nie będziesz naprawiał, że od tego są technicy i żeby przjęłą zgłoszenie. jak przyjedzie to powiesz, co nie hula i zeby sprawdzili możliwości techniczne
szkoda tylko, że jak od TPSA nie ma inernetu to lokalny dostawca też nie ma
po ostatniej awarii się dowiedziałem (jak przyszedł rachunek za komórkę)
Kondi oj faktycznie zrobili płatne to z 1,30 za minute jakoś tak nie wiem dokładnie
kondi po raz kolejny dzisiaj
Ja się na wszelki wypadek w sprawie internetu nie wypowiadam bo chwilowo wszystko w jak najlepszym porządku (nie ma to jak rzucenie odstąpienia od umowy na stół - nawet rzekomą dodupność mojego sprzętu umieli usunąć zdalnie )
Czasami w przypadku anten nic nie pomoże. My w mieście mamy taką kawiarnię w parku należącą do domu kultury i tam żadna sieć komórkowa nie dociera. Jak robiliśmy (pracowałam wtedy w urzedzie miasta) dokumentację techniczną do projektu stworzenia sieci monitorującej to specom wyszło, że to taka naturalna dolina (niecka)no i albo ciągniemy kabel albo rżeniemy drzewa i stawiamy stacje przekaźnikowe co mniej więcej metr
Ja się na wszelki wypadek w sprawie internetu nie wypowiadam bo chwilowo wszystko w jak najlepszym porządku (nie ma to jak rzucenie odstąpienia od umowy na stół - nawet rzekomą dodupność mojego sprzętu umieli usunąć zdalnie )
Czasami w przypadku anten nic nie pomoże. My w mieście mamy taką kawiarnię w parku należącą do domu kultury i tam żadna sieć komórkowa nie dociera. Jak robiliśmy (pracowałam wtedy w urzedzie miasta) dokumentację techniczną do projektu stworzenia sieci monitorującej to specom wyszło, że to taka naturalna dolina (niecka)no i albo ciągniemy kabel albo rżeniemy drzewa i stawiamy stacje przekaźnikowe co mniej więcej metr
medea, przepraszam,
rzeczywiście najpierw powinienen do Ciebie w sprawie nata napisać
rzeczywiście najpierw powinienen do Ciebie w sprawie nata napisać
Czasami świetnie wygląda jak impreza w knajpie trwa impreza np. wesele a wiekszość gości pomiędzy drzewami zapiernicza by zasięg złapać
winko kupione,
post, więc postanowienie jest aby nie dac zarobić TS-koniec z graniem
post, więc postanowienie jest aby nie dac zarobić TS-koniec z graniem
Kondi, bo czasem nie ma możliwości technicznych. Np proponują Ci super mega coś tam, nie sprawdzają warunków, podpisujesz umowę na super prędkość a nie działa i NIE ZADZIAŁA. Bo nie ma tam możliwośći i nie da sie! ale oni umowę podpisali mimo ze sie nie da, bo nie sprawdzili i jest zgrzyt i trzeba reklamować i cuda wianki,, bo też sie z tym spotkałam wielookrotnie ale to już dawno było
kondi
To żałosne, że zepsuli mi przyjemnośc korzystania z naprawdę jak się teraz okazuje niezłego pod względem szybkości i zasięgu wi-fi w domu usługi
To żałosne, że zepsuli mi przyjemnośc korzystania z naprawdę jak się teraz okazuje niezłego pod względem szybkości i zasięgu wi-fi w domu usługi
wiem, andi. Ale jak gdzieś jadę to wszędzie dziala, a u mnie akurat jest takie załamanie sygnału, zawsze po deszczu są 2 tęcze, więc mimo tych niedogodności nie narzekam tak bardzo
andromeda
Masz rację. U nas w Jaworze swego czasu jeszcze wtedy TP sprzedawała neostradę, która wymagała (zamierzchłe czasy) sieci światłowodowej, której u nas jeszcze nie było. Ludzie wzięli a potem mieli taki cyrk z zwrotem i rozliczeniami z nimi, że Dialog nawet nie musiał zbyt długo klientów szukać jak wszedł z swoją ofertą
Masz rację. U nas w Jaworze swego czasu jeszcze wtedy TP sprzedawała neostradę, która wymagała (zamierzchłe czasy) sieci światłowodowej, której u nas jeszcze nie było. Ludzie wzięli a potem mieli taki cyrk z zwrotem i rozliczeniami z nimi, że Dialog nawet nie musiał zbyt długo klientów szukać jak wszedł z swoją ofertą
kondi tak, bo u Ciebie nie działa bo nie zadziała, bo muszą albo Cię przepiąć albo stworzyć Ci warunki techniczne
ale jest tak jak mówisz andi-warunki są, bo oni mają dane w kompie, że są, a tak naprawdę są, ale nie wszędzie
medea, jak są cwiczenia to tak, albo jak jest test jakiegos sprzetu radiowego-poza tym w Polsce zęstotliwości sa tak zapchane i tyle fali hula, że nie ma sie czemu dziwic
Cyfra+ też jest fajna. Pakiet full wypas cena po byku a byle deszczyk no możesz sobie co najwyżej jedynkę, dwójkę no i w porywaw TVN pooglądać a i to w wersji nie HD
andromeda
Jak to mówią czego oczy nie widzą... a myśmy nie wiedzieli o tym, że oni na jednej sieci jadą
Jak to mówią czego oczy nie widzą... a myśmy nie wiedzieli o tym, że oni na jednej sieci jadą
medea76 bo TPSA miała wyłączność monopol na telefon itp, i weszło prawo, które wymusiło, ze TPSA musi wypożyczyć np Dialogowi swoje łącza, aby ten mógł oferować swoje usługi, tak samo NETIA, DIALOG wszytko jedzie na łączach TP
Dlatego jak Netia dzwoni to pyta sie czy się konczy umowa z TP, gdyby się nie miało łącza z TP to Netia, Dialog by nie proponowała swoich usług, bo byłoby to niemożliwe
kondi
No ja mam na balkonie taką, że spółdzielnia co chwilę śle mi radosne pisemka o jej nielegalności tudzież nieprzystawalności do nowej jakości estetycznej osiedla po termomodernizacji czyt. sąsiadka ma balkon, na którym nie da się zamontować wysięgnika no i kazali jej talerzyk ze ściany bloku zdemontować
No ja mam na balkonie taką, że spółdzielnia co chwilę śle mi radosne pisemka o jej nielegalności tudzież nieprzystawalności do nowej jakości estetycznej osiedla po termomodernizacji czyt. sąsiadka ma balkon, na którym nie da się zamontować wysięgnika no i kazali jej talerzyk ze ściany bloku zdemontować
W dużych miastach netia zakłada swoje światłowody by nie płacić TPSa , tak robią też inne firmy , w małych miastach im się nie opłaca .
no i jak pies ogrodnika się zachowuje śląc pisma do spółdzielni o moim chamstwie
ja telewizje oglądam już z nadajnika cyfrowego , te 16 kanałów mi w zupełności wystarcza , sport oglądam na kompie , mam wszystkie mecze i mam gdzieś płacić firmom za telewizje .
andromeda i jackwar
Ja nie wiem czym się u mnie Dialog kierował, ale u mnie w moim pipidówku jest połozona przez niego sieć światłowodowa. Teraz mnie olśniło jak o tym rozmawiamy. Przecież nawet afera była, że gmina zrobiła roboty instalacyjne na rynku w ramach projektu unijnego a potem nie mogła skończyć nawierzchni bo gazownicy i Dialog chcieli swoje inwestycje przeprowadzić no i przecinanie wstęgi się przesunęło
Ja nie wiem czym się u mnie Dialog kierował, ale u mnie w moim pipidówku jest połozona przez niego sieć światłowodowa. Teraz mnie olśniło jak o tym rozmawiamy. Przecież nawet afera była, że gmina zrobiła roboty instalacyjne na rynku w ramach projektu unijnego a potem nie mogła skończyć nawierzchni bo gazownicy i Dialog chcieli swoje inwestycje przeprowadzić no i przecinanie wstęgi się przesunęło