Wpisy 1 391 127 – 1 391 226
13 lutego 2013 13:03 → 13 lutego 2013 13:41, 100 wpisów
krzysio...żeby tylko dymkuDYMU karwa jak z mokrego ogniska szukają
lika... pisałas . wiesz oto jestem g.. ..ty tak myślaś jestem słysz.. i teraz typuję profill i uciekam..
krzysio..ja w sumie to myślałam że,Ty nie Polak jesteś ale już wszystko wiem i wtedy Cię przeprosiłam
lika...no tak ty..myślisz kto nie jest Polak .. .nie wazne wiedzieć ..rózne szkoły jest ..ulexxa wie jest tam w szcze np lekomyslny szkoły ..wiecej rózne szkoły i znikam...
teraz znow musze z Florucha wyjsc..coo jest?..wyje jeczy ii nie wiem co jej jest..bekloppte hund..
hehe
krzysio..teraz to ja już też wiem do jakiej szkoły w szcze chodziłeś bo mi pokazywałes nawet zdjęcia
o rany rany
uleexxaa..ggdzie jest ul : GrzymiNska..u ciebie.. pomyśl sama ja tuu byłem ok .. i znikamm..
cześć
lila
co to za afera tutaj
lila
co to za afera tutaj
ulexxa wyje piszczy to
ładnie wyposzczona ona
ładnie wyposzczona ona
no lila tutaj z krzysio1
lila okej zrozumiałem
nie było pytania wporządku
nie było pytania wporządku
mecz
a.radwańskiej teraz
na tvp 2 transmisja będzie
a.radwańskiej teraz
na tvp 2 transmisja będzie
jestem
Lila ona nie ma ex każdy wcześniej lub później się zmywa
Lila ona nie ma ex każdy wcześniej lub później się zmywa
lila ponoć tak muwią ? Albo sowa jak blisko hu hu robi to źe ktoś umrze ale ja wiem czy w to wierzyć
franek , w końcu nasza telewizja coś pokaże , tak to w necie muszę oglądać .
lika...ulexaa ..nie jest szczeci ..widziałem IP ona juz wróciła PLok ..karwa niwe ma czasu typuje profill i znikam..
jackwar
radwańska na dwujce będzie transmisja
radwańska na dwujce będzie transmisja
franek...no też tak słyszałam.Mój wyje jak gram na saxofonie wysokie dźwięki ,tak sam z siebie jeszcze nie wyje,czasami mu sie zdarzy przez sen
Lila , sam zgłupiałem ale to nie możliwe by ktoś znał nas oboje , raczej wychodzi na moją byłą .
cześć medea
lila
a co to za buldoga masz
?
a co to za buldoga masz
?
Lila , zaczęło się od tego że ktoś nas widział jak razem byliśmy na starym mieście w wawie , są to esy skalujące mnie ale tylko mnie , nie naruszające godności mojej pani .
jackwar...a może to jakaś inna małpa co miała na Ciebie chrapkę a ta z Torunia cię jej odbiła
jackwar
No to odeślij sms z podaniem nr artykułu kodeksu karnego dotyczącego zniewagi oraz tego określającego stalking no i kilka znaków zapytania
No to odeślij sms z podaniem nr artykułu kodeksu karnego dotyczącego zniewagi oraz tego określającego stalking no i kilka znaków zapytania
Lila , nie chcę mieć z nią nic styczności , typ podobny do M , nawet imie się zgadza Moja pani rozmawiała z policją , może coś się da zrobić , te esy przychodzą na telefon służbowy który ma co dzień inna osoba .
medea..nawet jak sprawa wyląduje w sądzie to będzie się długo ciągnęła
cześć
jasmin
husky ładne psy są
ja teź lubie pieski
karzdy ma inne gusta guściki co do zwierząt
jasmin
husky ładne psy są
ja teź lubie pieski
karzdy ma inne gusta guściki co do zwierząt
jackwar...to współczuję że,na swojej drodze napotkałeś kogoś takiego typu Mkatastrofa
czyli art. 190 par. 1 kodeksu karnego oraz art. 216 kodeksu karnego.
Lila niestety tak to już w naszym kraju jest. To ma być taki sms zaczepno-obronny
Lila niestety tak to już w naszym kraju jest. To ma być taki sms zaczepno-obronny
medea , mi to nie przeszkadza , przyzwyczaiłem się że ta pani mi tyłek obrabia ale to czytają inne osoby .
lilciu..ja non stop pracuje tyle,ze rzadko jestem w biurze a bardziej jezdze w terenie
czas
na typy
.
7 , 14 , 50 , 70 , 80
.
na typy
.
7 , 14 , 50 , 70 , 80
.
narka jackwar
Liczby do 21 000 000 kumulacji w LOTTO
5,7,14,17,20,21,30,31,39,43,45,47
5,7,14,17,20,21,30,31,39,43,45,47
Kto nie zanotował cyferek do Lotto być może podam je jutro, ale tylko jeden raz!
cześć
kocur
nostradamo
ulala
emeryt
.
Wie kto jaki kurs na radwańską ?
kocur
nostradamo
ulala
emeryt
.