Wpisy 1 390 827 – 1 390 926
13 lutego 2013 09:42 → 13 lutego 2013 10:27, 100 wpisów
Dzisiaj 13ty więc puszcze się na tą intencję 2,50 wezme z ostatniej kaskady 10/12 do losowania.czesc Wam
ulexxa
robal
masz rację, że sytuacja jest ciekawa od dłuższego czasu czyli może wczorajsze 10/10 to był chwyt marketingowy by ludzie znowu zaczęli więcej grać
robal
masz rację, że sytuacja jest ciekawa od dłuższego czasu czyli może wczorajsze 10/10 to był chwyt marketingowy by ludzie znowu zaczęli więcej grać
drapek
wbije coś z popularnych - 13, 21, 22, 25, może nawet znowu 7 ...
Monet - góra dwieście
poowwooo
wbije coś z popularnych - 13, 21, 22, 25, może nawet znowu 7 ...
Monet - góra dwieście
poowwooo
Emeriti..Islandi..Medeo..Robalu..Jacki..Drapku..iii ojejus Wszystkich przyjaznych mnie...
jackwat tak sie chwalisz jakbyś co najmniej potroił te kwote...
ulexxa jak tam lotto de wygrałas cos?
Lotto de.Dzisiaj
jackwar no to gratulki, w co?
e46 ja sie nawet nie wyznaje kiedy losowanko lotto.de...
Islandi..jestem w pl. ale jak bede sie wybierala..na tamta strone(ojej nie zrozum mnie zle haha)..too napewno zamelduje sie ii poprosze Cie raz jeszcze ooo..numerki
chcialabym aby dopisalo Tobie szczescie ii duuuuuza wygrana
chcialabym aby dopisalo Tobie szczescie ii duuuuuza wygrana
Ja bym dzisiaj postawiła na te piątki ostatnio niezbyt aktywne :
9,25,41,57,73
14,30,46,62,78
moje żelazne trójki 14,31,48 oraz 48,63,78
a do tego dorzuciła 71 oraz 77
9,25,41,57,73
14,30,46,62,78
moje żelazne trójki 14,31,48 oraz 48,63,78
a do tego dorzuciła 71 oraz 77
Robal , mam stałe liczby we wszystkie gry , nie lubię zmieniać , kalkuluję czy opłaca się puścić , jak są kumulacje to puszczam chętniej
ulexxa dzieki ale ja nie dletego pytałam, nawet bym nie śmiała prosić...
jackwar to teraz wiem jakie masz cyferki w lotto...
jackwar 1,9,13,17,20,21,27,39,75,79 piątka z tej dychy medea76
idiotka
idiotka
jackwar
rejon - rejon jakbyś miał obstawiać ...
a z końcówkami, to tu mogą kryć się jeszcze większe niespodzianki
rejon - rejon jakbyś miał obstawiać ...
a z końcówkami, to tu mogą kryć się jeszcze większe niespodzianki
drapek medei nic nie wychodzi, może tobie...
jackwar to mozesz sie pochwalić nie pogniewam sie...
Robalowi też się marzą jakieś końcówki...
Islandi....daj spokoj ja zawsze jak jestem w de. to cos wysylam..przewaznie na ch-t..bo nie mam pomysla....aa jezeli moge komukolwiek w jakikolwiek sposob..chociaz duchowo ii nadziejowo pomoc..to robi mnie szczesliwa....moze sie kiedys cusik utafi..
Robal , rejon to Drewnica albo Choroszcza lub Pruszków
a co do końcówek to Grodzka sobie zostawiła
a co do końcówek to Grodzka sobie zostawiła
ulexxa
jackwar faktycznie ciekawe co niby ta Grodzka ma tam pod spodem??
japtan , w gry losowe nie ma patentów ja to biorę na czuja albo czuję że coś może być albo nie wczoraj miałem czuja na dużego a że staruszek mój nie chciał puścić swoich numerów multi to puściłem i jego na wszelki wypadek gdyż coś czułem że wpadnie , wpadły tylko moje
ja tam spodu pani(?) Grodziej nie ciekawy raczej
Wrażliwy za bardzo jestem .
I obrzydliwy
Wrażliwy za bardzo jestem .
I obrzydliwy
drapcio no głodnemu chleb na myśli... stary będzie biedny...
islandorka , to jest normalny facet , łyka tylko prochy i w Tajwanie zrobił sobie cycki
Robalku
jackwar ona/on jest obrzydliwy...
Monet , pomyśl . Bierzesz taką kobitkę a tam jaja z niespodzianką
jakwar
jackwar>> nie potrafię nawet tak myśleć.
A posłanka )( Grodzka przez to zamieszanie w sejmie to odwołała marcową sesję rozbieraną w Playboju.
Żal..
A posłanka )( Grodzka przez to zamieszanie w sejmie to odwołała marcową sesję rozbieraną w Playboju.
Żal..
aa bardzo prosze o wyjasnienie mi..sorry ze pytam ale te wiadomosci sa tak..zarzadzane aby cos wiedziec..ale wlasciwie too chyba nic..co jest z ta baba w nord Korea..moga walnac gdzie chca..czy jak???...
islandorka , każde zboczenie jest obrzydliwe , niestety anomalie chcą podciągnąć pod normę . Ja nie chciał bym by mnie wychowywało dwóch facetów , jako rodzaj męski może na dwie kobitki bym się zgodził ale już jako dorosły do łóżka
Ulexxa.Tam mam "cusik"posłane na lotto de
Monet ,to odwołanie to raczej ze względu na procesy i swego syna , zrobił się za duży szum a synek śpiewa w zespole .
jakwar>> niedługo to pewnie hetero będzie dziwolągiem.
heh ta postępująca demokracja..
heh ta postępująca demokracja..
jackwar obrzydliwa już nie mówie o tym co zrobiła, ale sama facjata...widac ze to facet,łapy jak łopata, a co do tych "innych" to dla mnie też nie jest to normalne...
ulexxa
Jeśli chodzi o Koreę Północną to nikt nie wie jakie są ich prawdziwe możliwości. Wszyscy ich oficjalnie potępiają a nieoficjalnie handlują z nimi bronią i surowcami strategicznymi bo biznes jest biznes. Najbardziej prawdopodobny scenariusz to kolejny szantaż by dostać dotacje do budowy socjalistycznego "raju". Ojciec obecnego przywódcy robił to za każdym razem jak mu się coś kończyło a dolarów nie było by to kupić
Jeśli chodzi o Koreę Północną to nikt nie wie jakie są ich prawdziwe możliwości. Wszyscy ich oficjalnie potępiają a nieoficjalnie handlują z nimi bronią i surowcami strategicznymi bo biznes jest biznes. Najbardziej prawdopodobny scenariusz to kolejny szantaż by dostać dotacje do budowy socjalistycznego "raju". Ojciec obecnego przywódcy robił to za każdym razem jak mu się coś kończyło a dolarów nie było by to kupić
świat staje do góry nogami i nie zdziwiłabym sie jakby wybrali murzyna na papieża i przepowiedania się sprawdziła, bo takich cudów jeszcze nie było co się wyrabia teraz i ile róznych odszczepienców chce coraz więcej praw...
niech mówią co chcą ale Bóg tworząc kobiete i mezczyzne miał co innego w zamiarach a nie to co sie teraz wyrabia..i tak być nie moze...co wyrośnie z następnego pokolenia...strach myslec...
Jest co raz większa presja by uznawać dziwolągów za normę , jednocześnie jest nagonka by normy likwidować , by mógł wychowywać dzieci każdy , nie zdają sobie sprawy jak to może wpływać na psychikę dziecka , dziecko się dla nich nie liczy tylko zboczenie .
Idiotka..ty naprawde jestes jakas..idiotika..chyba juz wiem kim jestes..
idiotka , ja mam wręcz zegarmistrzowski wzrok więc każdy detal dojrzę , a na wypryski to kiedyś był oxykort
ulexxa>> no co Ci szkodzi? Wesoła dziewczyna z dystansem do swoich cycków.
Idiotika..dzis moge z Toba..pogadac..potrzebujesz tego..jestem gotowa..jutro mnie nie bedzie gdyz sa WALENTYNKI..wdepne na mp.tylo krotko przywitac Mile Osobki..wiec wygadaj sie dzis jak chcesz..jeszcze jestem..
oo..Jacki a jakim nabijasz tytoniem..mam stare fajki..moze amfora?
Test MM.
o2, o5, o8, 10, 13, 16, 19, 23, 26, 28, 34, 38, 40, 44, 46, 49, 50, 55, 58, 60.
........................................
o2, o5, o8, 10, 13, 16, 19, 23, 26, 28, 34, 38, 40, 44, 46, 49, 50, 55, 58, 60.
........................................