Wpisy 1 388 694 – 1 388 793
11 lutego 2013 22:49 → 11 lutego 2013 23:56, 100 wpisów
ulexxa a takie coś Ci się podoba?
http://www.youtube.com/watch?v=Mbv1YPnkxTc
http://www.youtube.com/watch?v=Mbv1YPnkxTc
moze ktos podac szczesliwa szostke na jutrzejsze losowanie lotto
Amorku..teraz nie pracuje tam..jestem tu w pl. pracowalam kilka lat w firmie tekstylnej w de..nawet bylo ok. lecz sytuacja rodzinna zmusila mnie do powrotu do kraju..niestety choroba pewnej Osoby ze wzgledu na klimat spowodowola powrot tutaj..mam oczywiscie prawo pobytu zarowno w PL. jak i w De. mieszkam blisko Ahlbecku i czesto tam jezdze..dlatego wysylam tam teraz lotto.de
uleexxaa....jestem połowy kabusem jestemm..teraz ja przestam ...
ok dzieki 10% sam9 ci odpale z tych 17mln
no ahlbeck jet blisko, bardzo blisko hehe, ale ode mnie do bliżej do berlina
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 250 000 zł
Amorku..ja mam do Ahlbeck..ok 20 km..tyle ze przeprawa promowa w Swinoujsciu..blee..
vektor, można, ale trzeba się liczyć z obowiązkami konstytucyjnymi wynikającymi wobec CHRL hehe
Amorku..nigdy nie masz obowiazku przyjmowac obywatelstwa(chyba ze inne kraje)..ja tego nie chcialam i supcio..
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
ja mam do berlina 300km, i mam autobahn od mojej miejscowości do samego berlina hehe
Ulexxa pewnie, że nie masz obowiązku przyjmować
Ulexxa pewnie, że nie masz obowiązku przyjmować
amour tam tylko kasa sie liczy biedni nie maja konstucji na calym swiecie tak jest kto ma kase ten ma wladze i wejscia
sam9 zebys sie nie zdzwil wszystko mozliwe juz takie losowania dZiwne byly
Witam Wszystkich!!!
Losowanko tak"piękne",że mnie scyzoryk...uwiera
Losowanko tak"piękne",że mnie scyzoryk...uwiera
Pięknie się dzisiaj trafiło 6/6,a mogłem wszystkie kupony dać x10
kto poszedł za mną,z liczbami z profilu 10/10 to się cieszy jak ja
kto poszedł za mną,z liczbami z profilu 10/10 to się cieszy jak ja
ulexxa, w międzyzdrojach jest pięknie nie? Byłem tak jak byłem mniejszy
Amour..wlasnie jestem na etapie..szukania zamiany mieszkania..moze cos wyjdzie..
teraz ide tam..
Yota..ja wiem jestem nie widzialny widzę u ciebie ..jesteś tu z chata tak czytasz .. chcesz wypbrazasz mnie ..ja wezme kołdera i zamknie oczy ..
Yota..ja wiem jestem nie widzialny widzę u ciebie ..jesteś tu z chata tak czytasz .. chcesz wypbrazasz mnie ..ja wezme kołdera i zamknie oczy ..
Amorku..dla kogos kto tu sie..urodzil to zadna atrakcja..uwiez mi..ha ha wiesz ze ja nawet nie umiem plywac....3 razy sie ttopilam i uratowali mnie..
ulexa hehe, no wiadomo, jak się przywyknie, to to co dla kogoś jest mega atrakcją, dla mieszkańca jest czymś normalnym ja też nie umiem pływać hehe mój kontakt z wodą ogranicza się do codziennej kąpieli i mycia zęmbów hehe
nie Amorku..gory to jest to co zawsze mnie..inspirowalo ii tam mnie ciagnie..moze dlatego ze jest to przeciwienstwo morza..aa ja bardzo lubie przeciwienstwa..ha ha
ulexxa, mi się podoba nad morzem i w górach, bo ja mieszkam w Wielkopolsce i poza jeziorami i lasami tutaj nie ma nic innego hehe
Amorku..ha ha ha to tak jak ja..a nad morze ide pospacerowac z moja flora..ale nic a nic nie robi mi cos z dusza..wcale nic..dziwne prawda..
amour ..a basen u ciebie jest .. mało miasto napewno nie ma ..ja kiedy byłem tam w szkole szczecinie ..jak mały byłem..
ulexxa, bo mieszkasz tam i to dla Ciebie normalne, a jakiego masz pieska?
krzysio basenów jest kilka, w tym wielka pływalnia tak z 20 km od mojej miejscowości
ulexxa, mnie wszystko inspiruje szczególnie piękno natury, a najbardziej w wakacje zbliżająca się burza, jak tutaj piękny dzień, słońce świeci, a z daleka już widać ciemne chmury i błyskawice
amour ..no ok ..troche za daleko tam basen..
Amorku..moja sunia skonczyla wlasnie 13 lat..to jest pani Flora..mieszaniec wszelkiej masci..hmm uszy jak wilk..niziutka..nozki krociutkie..masci ryzawej..ale..ale
coz..wzielam ja z klatki schodowej..miala zlamany ogon byla pobita..ehh..jeczala kilka dni..ale teraz nie odstepuje mnie na krok..nie jest psem rasowym ale..kocha mnie strasznie ii ja ja..ajej
coz..wzielam ja z klatki schodowej..miala zlamany ogon byla pobita..ehh..jeczala kilka dni..ale teraz nie odstepuje mnie na krok..nie jest psem rasowym ale..kocha mnie strasznie ii ja ja..ajej
krzysio, tak, ale to jest takie wielki, jak centrum handlowe nawet większy
ulexxa, no w ogóle zwierzątka są kochane Ale jak ktoś mógł skrzywdzić takie zwierzątko? Dobrze, że ją przygarnęłaś Takie zwierzątka są wierne bardzo, nie zostawi Cię, zawsze będzie przy Tobie
Ja nie rozumiem ludzi, którzy krzywdzą zwięrzęta, straszne to jest, zawsze się wkurzam, jak widzę pobite zwierze, albo zabite, powinno się karać tych ludzi więzieniem jak za pobicie człowieka
krzysio basenów w mieście jest kilka takich też dużych ale ja tam chodzę tylko na saunę albo jacuzzi hehe
Amorku..jest ze mna prawie te 13 lat..byla szczeniakiem gdy jacys wczasowicze wyrzucili ja..aa ktos inny ja skopal..ahh brak slow..
Flora trafila na mnie i zostanie ze mna na zawsze..uwielbia jazde autem..wogole zawsze tam gdzie ja to i ona..
Flora trafila na mnie i zostanie ze mna na zawsze..uwielbia jazde autem..wogole zawsze tam gdzie ja to i ona..
ale jak można szczeniaczka pobić? nie rozumiem tego, w ogóle jak można pobić zwierzątko
amourr..... ..teraz nie mam czasu zaglądam na alleegroo ..
gdy lekarz przyjechal uspic mojego kocurka..ii ja zobaczyl to powiedzial ze wyglada na 6-7 lat..dbam o nia..ma wszystkie zeby biale..ale codziennie po jedzeniu na koniec dnia dostaje dent..to tak jakby myla zeby..mowil ze rzadko widzial psa w tym wieku..w tak doskonalym stanie...
amour ..ty utopisz w basenie ..ulexxa ratowniczka patronka moze uratować i teraz zaglądam www.
ulexxa, no bo dbasz o nią, dlatego tak wygląda Ja znam psy co mają 6 lat a wyglądają na 14
mój ma 10 ale to labrador, więc mentalnie ma rok a fizycznie hmmmm też rok hehe i każdy tak myśli, bo on jest taki sam odkąd go mam
mądry jest i w ogóle ineligentny, bystry bardzo, no i taki kochany
Amorku..lepiej sie trzymac od tej wody z dala..aa z dala to tylko ja podzwiac..
uleexxaa ..wez dętka do opony..i pływaj pomalutkuu tylko płytko 1 metr ..
Amorku..mam jeszcze czarna mala kotke..ma 6 lat..wiesz ze ja tez wzielam bo jej matka ja zostawila..a co najsmieszniejsze ze moja Flora ja zaakceptowala jako swoje dziecko..ii pozwalala aby to malensto jej ssalo i mietolilo sutki..ahjej..szok normalnie..do dzis flora jej myje uszy lub polize pyszczek..oj mowie ci co sie usmieje z nich..
ulexxa, a tam w DE lepiej się pracuje niż tutaj nie? I lepsza kasa
amour ..taak umiem ..dawno miałem młody pływałem głeboko ..a teraz słabo jestem..
i dobra znikam . itam ..
ulexxa, hehe no czasami tak jest, to super wygląda hehe To ty widze słabość do zwierzątek masz jak ja