Wpisy 1 388 068 – 1 388 167
11 lutego 2013 20:35 → 11 lutego 2013 20:55, 100 wpisów
kondziu..jak idziesz spać to tak a jak nie idziesz to na dobry wieczór
a wy mi tu sie zboczuchy za bardzo nie rozkręcajcie, bo do 22 jeszcze daleko
fiolka..te cieniaski co Ty tam palisz to bym zjadła kuźwa na podwieczorek
hej.bedzie dzis 71??mam w kazdym zakladzie ja na 3 skreslenia. zakladow 3
witam wszystkich serdecznie typy na dzisiaj 8,12,17,26,27,31,36,38,40,47,50,52,60,66,73,74,79,1,4,6,78,3,13,22,24,33,59,65,67,70,72 ciekawe ile z tego zestawu wpadnie 

4 razy udalo mi sie trafic 3/3 w ciagu tygodniabywa tak ze ani razu nie ma choc rzadko
lila...co smrodzisz, co smrodzisz...sie nie podoba to wypadi już
tak pozatematem.dla osob ktore pala fajki a chca to zucic polecam niquitin mininie pale od piatku juzrewelacja poprostu te tabletki
siemanko wszystkim witam
Lila...
damian..ja tam i niquitin i nicorette i inne badziewia brałam i dalej paliłam.Nie pomagało aż się w końcu wkierwiłąm i rzuciłam bez żadnych badziewiarskich wspomagaczy
choc nie palilem duzo okolo 3 fajek na dzien czasem nawet 1 teraz wcale juz nie palewystacza mi gora 2 tabletki na dzien i na fajki patrzec nie moge
Lila
przy kominku przestaly boleć
a ponadto w tym DNIU WODNIKA
MUSI być taniec
zaraz goście wejdą
przy kominku przestaly boleć
a ponadto w tym DNIU WODNIKA
MUSI być taniec
zaraz goście wejdą
tommek...
damian..jak Ty 3 fajki dziennie paliłeś to nie wiem do czego Ci to niquitinpraktycznie tak jakbyś nie palił,wielce uzależniony nie byłeś.
emeryt...to jak chcesz z mną tańczyć jak Ty goście seEEE zaprosiłeś
Lila...jak tam typowania
bylem bylembo bez tego musialem zapalic choc 1 dziennie. w weekendy palilem wiecej tak 5 na dzien . wiadomo do piwkateraz ani jednej w weekend
Lila...długo już nie palisz
profesorze..nawet dokładnie nie pamiętam,coś ponad rok,chyba w porywach 18 miesięcyrzucałam razem z aniqą tu z MP
kazdy jest inny i ma inny organizmmi to pomoglo bardzo. moj kolega palil paczke na dzien i tez dzieki tym tabletka nie pali. koszt ok 18zl zalezy od apteki.ale to grosze w poruwnaniu z cena za zrowie