Wpisy 1 387 173 – 1 387 272
11 lutego 2013 09:26 → 11 lutego 2013 10:09, 100 wpisów
slawek
wczoraj zawaliłem sprawę, trafiłem w dwóch dziewiątkach w sumie 10 liczb na 17 w tym+ i tylko 6/9 było w tym+ który nie zaznaczyłem- skan zobacz u korna - źle rozłożyłem bo 7/9 mogło lekko byc
wczoraj zawaliłem sprawę, trafiłem w dwóch dziewiątkach w sumie 10 liczb na 17 w tym+ i tylko 6/9 było w tym+ który nie zaznaczyłem- skan zobacz u korna - źle rozłożyłem bo 7/9 mogło lekko byc
slawek jak zjechałeś, to napewno coś trafisz- ts już o to zadba, by Ci wypłacić ze stx 1
Witam wszystkich z ponurego lekko przypruszonego śniegiem Jawora
medea
drapek pisze, że 50-ki polecą wiec moze uruchomisz żelazny zestaw
drapek pisze, że 50-ki polecą wiec moze uruchomisz żelazny zestaw
ula ale masz dziś powodzenie, cały tydzień będzisz miała powodzenie w takim razie
ulala, to tylko jeszcze 7 min i ja nigdzie nie musze isc, tylko do plecaka zajrzec
A ja dzis jadłam...płatki + maslanak....i musze powiedzieć że z apetytem zajadałam
kondi, u Ciebie śniadanie punkt 10, przypominają mi się plany egona olsena, gdzie też każdy napad był planowany co do minuty
ja z rana jem to, co na kolcje nie zje mała
dzisiaj jogurt naturalny, mozzarella i banan
dzisiaj jogurt naturalny, mozzarella i banan
miłego dnia i mykam do jolkii zarobić na chlebuś
narka i powoooooo
narka i powoooooo
drapek, slim61,ulala, kondi
kondi
No jak o 14-stej nie polecą to na pewno puszczę na 22-gą .
kondi
No jak o 14-stej nie polecą to na pewno puszczę na 22-gą .
medusia,
zona chwali ten syrop z pędów sosny. Mnie chyba tez pomaga
zona chwali ten syrop z pędów sosny. Mnie chyba tez pomaga
kobieta przede wszystkim musi być figura butelki coca-cola, mieć ciepłe usposobienie i ładne stópki oraz dłonie no i oczy
kondi
Miło mi, bo muszę przyznać, że kilku osobom już go pochwaliłam i większość z nich potwierdza jego dobroczynny skutki całkiem niezłe jak na zwykły środek spożywczy dostępny w sklepie. Zastanawiam się nad tą wersją z czarnego bzu, bo nie lubię jego smaku w wersji hebatka a nieźle działa
agatkaa
Miło mi, bo muszę przyznać, że kilku osobom już go pochwaliłam i większość z nich potwierdza jego dobroczynny skutki całkiem niezłe jak na zwykły środek spożywczy dostępny w sklepie. Zastanawiam się nad tą wersją z czarnego bzu, bo nie lubię jego smaku w wersji hebatka a nieźle działa
agatkaa
teraz agatka sie boje, bo jestesmy w trakcie odrobaczania+inhalacje+antybiotyk i syropki, wiec....