Wpisy 1 386 454 – 1 386 553
10 lutego 2013 21:31 → 10 lutego 2013 21:52, 100 wpisów
Grupa"Kropka"od Frankowych kropek.
lila, a nasza Ci nie pasuje już, czyżby moje trafienia Cię...d. demotywowały? hehe
.
Tomek ja
.lila ? A wystarczy potem sie udzielać w grupie czy musze i ja coś nacisnąć ? Czy jak ?
Tomek ja
.lila ? A wystarczy potem sie udzielać w grupie czy musze i ja coś nacisnąć ? Czy jak ?
franek...oddajesz tam typy tylko 2 x dzienniewpisujesz na 14-tą swojego pewniaka a potem na 22.15
lila, hehe, pewnie, że można chociaż wiesz mafia trzyma się w jeden, wiesz ten prestiż hehe grupa B jak to brzmi
Lila
sam9
, ale dzięki normalnemu dostepowi do netu wreszcie mogę uaktualnic profil i forum
, ale dzięki normalnemu dostepowi do netu wreszcie mogę uaktualnic profil i forum
.
.
.lila okej juź rozumiem
dzięki
.
.lila okej juź rozumiem
dzięki
.
.
.cześć gonzaga
.
.cześć gonzaga
tomus..Ty też ale do naszej grupy nie przynależysz,może kedyś kopnie Cię ten zaszczyt jak przejdziesz inicjację
tomuś..gdzie ta grupa? Strasznie dużo czasu zajmuje Ci jej utworzenie
fiolka...ale Ty obrzezujesz ja się instrumentu takiego nie tykam bo mogę ciachnąć przy samej dupie
tommek...ty chcesz zboczuch i no sam pozycz dziewczyna laska 1 raz lody.. i znikam....
.
.
.
.
.
tomuś..pogięło Cię? W niedziele w pracy?CO Ty kuźwa robisz lub czym się zajmujesz?
.
.
.
,
.
.
,
Lili pisałem Ci przeciez ze jestem programista CNC
grupa juz jest
grupa juz jest
.
.