Wpisy 1 385 654 – 1 385 753
10 lutego 2013 11:23 → 10 lutego 2013 12:07, 100 wpisów
Jak taka kumulacja jest to się puszczę, ale na trafił. sam nie mam głowy do liczb
Ale powiem tak jak samemu można było brać zdrapki to brałem swoją ilość zdrape,k a jak sama daje to przeważnie + 1 gratis głupie izdy
spokój
drapek ?
.a opłaca sie kupować zdrapki zodiak i lotek ?
.a opłaca sie kupować zdrapki zodiak i lotek ?
silesia
franek jak maż farta, to każdą się opłaci kupic, a zodiak b. dobry, a lotek dobry
2zł zodiak miałem juź pare razy drobne kwoty
.drapek
w zodiaku i szy50 najwiecej trafiłem 50tek, liczyłem też na szafiry, ale jakoś kiepsko idą
ja nie gram w lotto, liczby podałem z głowy, a triset i tak je wyśle
drapek to w zodiaku jeszcze nikt głownej wygranej nie trafił ? a Ile sie sprzedało losów ?
ja pamiętam jak do Nowin dawali zdrapki i co tydzień liczby podawali ahh to były czasy
A lotto jeszcze pewnie nie miało tego, chociaż jeszcze w tedy nie grałem to nie wiem czy mieli zdrapki
trudno wyhaczyć zodiaka głównego; może jutro zrobię ranking drapek- natenczas najlepsze to exp stara, krzyż, xingo, amor i zodiak
w nowinach nie było chyba zdrapek ts, tylko ichnie na potrzeby ich loterii
wiolunia i o to chodzi. Masz zeta 5 zł kupujesz, drapiesz i banan na ryjku
najlepsze jest to,,,kupujesz zdrapke placisz podatek wygrywasz placisz podatek)))))))))))))))))))
sa wygrane w zdrapkach ludzie w moje kolekturze wygrywaja ..po 100 podalam pare
Ostatni śniło mi się ze wydrapałem 6,500 zeta w zdrapce TTT numeru nie pamiętam
u mnie kupuja ale starsi ludzie,tak jak kalendarz co byl,czy tez pensja
kocur/są kamerki do spania wszystkie sny zapisują na karcie sd
wiolunia
xingo to się powoli kończy, a w k/k chyba jeszcze 10x9k i też sporo drapek zeszło
xingo to się powoli kończy, a w k/k chyba jeszcze 10x9k i też sporo drapek zeszło
ludzie potrafia drapac))facet w 15 min wydrapal okolo 100 amorkow
w tym tygodniu był u jolki drapacz i 3 paki amora kupił i nawet 25zł nie miał