Wpisy 1 385 454 – 1 385 553
10 lutego 2013 00:00 → 10 lutego 2013 04:11, 100 wpisów
ULALA POZDRAWIAM CIEBIE SERDZECZNID
Dobry wieczór wam wczoraj wysłałem kupon Mini Lotto i miałem 2/5, 0/5 i 0/5. Trafiłem 3,28 szkoda że nie 5/5 ale będę cały czas próbować a wy ?
A słyszeliście o tym konkursie Media Marktu że zwycięzca przez 2,5 min będzie mógł wziąć sobie sprzęty dla siebie za darmo zarejestrowaliście się już ja tak.
Dobranoc bo jutro do kościoła za ministranta idę znowu niedługo 10 lat w kwietniu będzie.
mozna byc ministrantem, przebrać sie za ministranta, ale iśc za ministranta, to nie..
krzyzio idź spać.
krzyzio idź spać.
Trzeba powiedziec , jestem ministrantem juz dziesiaty rok i jutro będe służył do mszy
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/internet/2013/06/150-sekund-na-darmowe-zakupy---media-markt-oglasza-niezwykly-konkurs.aspx
Media Markt ogłasza niezwykły konkurs, w którym do wygrania są darmowe zakupy w jednym ze sklepów. Jedynym ograniczeniem jest czas - zwycięzca będzie miał bowiem do dyspozycji tylko 150 sekund. Rejestracja do konkursu "Bierz, co chcesz! Najszybsze 150 sekund w historii Media Markt" rusza już jutro.
Aby wziąć udział w konkursie, należy zarejestrować się do newslettera Media Markt na stronie www.mediamarkt.pl i w 300 słowach odpowiedzieć na pytanie "Co kupiłbyś w Media Markt w 150 sekund, gdybyś miał nieograniczoną ilość pieniędzy?". Czas na rejestrację i zgłoszenie wypowiedzi trwa od 10 do 17 lutego br. Spośród nadesłanych prac komisja konkursowa wyłoni najciekawsze, najbardziej oryginalne zgłoszenie i zaprosi jego autora lub autorkę do udziału w Wielkim Finale konkursu, który odbędzie się 20 lutego br. w sklepie Media Markt w Warszawie Markach.
Aby wziąć udział w konkursie, należy zarejestrować się do newslettera Media Markt na stronie www.mediamarkt.pl i w 300 słowach odpowiedzieć na pytanie "Co kupiłbyś w Media Markt w 150 sekund, gdybyś miał nieograniczoną ilość pieniędzy?". Czas na rejestrację i zgłoszenie wypowiedzi trwa od 10 do 17 lutego br. Spośród nadesłanych prac komisja konkursowa wyłoni najciekawsze, najbardziej oryginalne zgłoszenie i zaprosi jego autora lub autorkę do udziału w Wielkim Finale konkursu, który odbędzie się 20 lutego br. w sklepie Media Markt w Warszawie Markach.
kobiety to mistrzynie zakupów ale nie takich szybkich 150 sekund to nawet wacików nie kupicie
ale męża możesz wysłać ze trzy telewizory przyniesie i ze dwie mikrofaalówki
ja chce wziąć w markecie ubrania majtek ..rajstopy ..kurtka skurzanka ..spodniczka ..chce dam moja cucunia
kamere HDD niz wszystkie tanio
kamere HDD niz wszystkie tanio
gonzaga ..juz nic nie piszę do ciebie..dawno pasko zablokował tam krzysio744..oottoo za duzo wystawiałem emotka..
------
.................................
34 osoby na czacie.. .
-----------------------
-----------------------
-2 za oknem.. .Może być. .
......................
......................
Znikam.. .
........................
........................
Fajnie wczoraj było .Czarownice latały, scyzoryki sie otwierały, była miłość i nawet nieszczęsliwy ( )
Wędrowco cyferkowych
pawus
Wędrowco cyferkowych
pawus
http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Piwo-czyli-zlocisty-trunek-z-kaszka-kukurydziana,wid,15312529,wiadomosc.html
emeryt mało jest smakoszy piwoszy, a resztę nie interesuje n skład..itd, byle sponiewierało
gonazaga
gonazaga
musze jeszcze cos zrobic, więc ide na 15 minut .. jak cie nie będzie to :
Hihi.. . Jocia robi...wyznania miłosne.. .
------------------------
------------------------
Jocia.. .
Żartowałem.. .
-----------------------
Żartowałem.. .
-----------------------
25 osób jest na czacie.. .
............................
............................
Pobudka ! Wstawać ! Już jest godz. 6.
Dobry wieczór
a może dzień dobry
Jocia.. .
wróciłam z pracy ,spać mi się nie chce to zajrzałam czy choc na waciki ugralam
4/8,4/8 i 3/6 rzeczywiście ,na waciki...
jocia,za co?czysty zysk to 2,50
Tczew.Będziesz mogła pojechać do Żb-autobusikem zamiast zpier...
na piechotę
na piechotę
dobrej nocki wszystkim
gonzaga ja chodzę pieszo-5 minut i jestem