Wpisy 1 382 699 – 1 382 798
8 lutego 2013 12:36 → 8 lutego 2013 13:11, 100 wpisów
medea76 bedę sie opierac na liczbach wylosowanych w styczniu....może to będzie to
Lila
Mala1438
Ja tak kiedyś kombinowałam z wykorzystaniem kalendarza Majów, ale metoda okazała się zbyt pracochłonna w stosunku do efektów.
Ale by Tobie się udało
Mala1438
Ja tak kiedyś kombinowałam z wykorzystaniem kalendarza Majów, ale metoda okazała się zbyt pracochłonna w stosunku do efektów.
Ale by Tobie się udało
medusia ..w sosunku do efektów ..hmm ciekawe ..bardzo ciekawe
Ula..lubię takie ścinki
Ula..lubię takie ścinki
max...ja naprawde bee wycinała drzewa czekam tylko na lepsza pogode
Ula...jestem gotowy piłe mam ja wpadne to wyrżnę wszystko w pień
P..oj bedzie sie działo bedzie głośno na cała Polske ..maskara w beskidach max szleje z piła
Ula ..pewnie że umiem ..z piskiem z 2 bedzie ruszał i dzida ..chcesz to na nadkolu Cie przewiozę
Lila ..żadnej formy nie zalałem .. nie ma takiej duzej ..jaka potrzebuje
MAX...potrzebujesz aż,takiej dużej?małe Ci się foremki nie podobają już?
zeby zaoszczedzić sobie roboty wezmę pod uwagę tylko liczby z soboty, niedzieli i poniedziałku
13maxa...tak jasne tu bez komentowania ... i uciekam ..czekam aaam w kuchni
krzysio .. jadę na wycinke jedziesz ..pomozesz bo trzebabedzie traktorkiem pola przeorac
krzysio..tak żech się dzisiaj wkierwiła ,że sama koleżance naprawiłam kompatzn usunęłam to okienko co się wiecznie pokazywałoi teraz gra gitara
13maxa...oooo nie ma mowy ty u mnie ...ja sam zaorać ..ty masz szukasz niunia na lody w mieście
i uciekam ..tam zaraz palisz się patelnia
i uciekam ..tam zaraz palisz się patelnia
fiolka..krzysiu jak zaora pole to uuuułaaaaaaaaamucha nie siada.Potem jaki z niego plon zbiera to pała mała
nie wiem kto losuje bo nie słucham ich w ogóle podczas losowania po ***ą głupoty
Lila.. .
------
------
Lila.. .
Rano podawałem.. .
......................
Rano podawałem.. .
......................