Wpisy 1 382 495 – 1 382 594
8 lutego 2013 10:08 → 8 lutego 2013 11:27, 100 wpisów
idę cosik z tzw ,,promotion''zakupić i moze sie puszcze w pasażu 4,25,41x2 i ani grosza wiecej
o 9 byłem a "autoryzowanym" punkcie TS wysłać jeden zakład na lotto i pytam sie pani jaka jest <aktualna> pula a ona lukneła na moj kupon wysłany 5 sekund szybciej i powiedziała "na ta godzine 13 mln zł"
Dzień Dobry
trisetum,ricardos i innych których wpisy mi umknęły
trisetum,ricardos i innych których wpisy mi umknęły
trisetum
Co się dziwić braciom czeskim skoro u nich miejscowy TS splajtował albo o mało co nie splajtował ( nie pamiętam dokładnie, ale nawet u nas coś o tym pisali). Może mają większe zaufanie do naszego TS
Co się dziwić braciom czeskim skoro u nich miejscowy TS splajtował albo o mało co nie splajtował ( nie pamiętam dokładnie, ale nawet u nas coś o tym pisali). Może mają większe zaufanie do naszego TS
medea/troszke sie czaili na początku ale potem już pln wyciagali na granie
trisetum
No bo z naszej złotówki to się zrobiła twarda waluta przez co musiałam zrezygnować z ukochanej czeskiej czekolady bo zaczęła się ceną zbliżać do milki i to tej dużej
No bo z naszej złotówki to się zrobiła twarda waluta przez co musiałam zrezygnować z ukochanej czeskiej czekolady bo zaczęła się ceną zbliżać do milki i to tej dużej
Dla poprawy humoru śledzików i piszących.
Moje perypetie z firmą Dialog w sprawie internetu już opisywałam. Niestety oprócz problemu z netem od czasu rzekomo prawidłowego montażu neta staliśmy się z rodzicami właścicielami "szpiegowskiego" telefonu. Polega to na tym, że jeśli którykolwiek z sąsiadów dzwoni lub odbiera telefon a jest z sieci dialog nasz telefon radośnie pika, podświetla się lub radośnie dzwoni. W tym ostatnim przypadku po podniesieniu słuchawki można sobie posłuchać rozmowy sąsiada. Tymczasem do nas na nasz numer stacjonarny raz można się dodzwonić a raz nie. Przedwczoraj z lekka zaniepokojeni kto za te połączenia będzie płacił zgłosiliśmy awarię. Pani z BOK przyjęła zgłoszenie oraz nr komórki kontatkowej. Wczoraj w czasie pączkowej orgii domowej z udziałem znajomych usłyszeliśmy radosny acz krótki dzwonek w telefonie. Odebrał tato, ale telefon był głuchy. Po chwili zaświergotał sms na podanej komórce z informacją, że proszą o kontakt. Tato zaciekawiony i z lekka już wkurzony ( po ostatnich kontaktach z BOK) zadzwonił. Pani z BOK poinformowała go, że nasze zgłoszenie zostało anulowane bo dzwonili do nas a my nie odebraliśmy więc uznali, że problem jest już rozwiązany
Moje perypetie z firmą Dialog w sprawie internetu już opisywałam. Niestety oprócz problemu z netem od czasu rzekomo prawidłowego montażu neta staliśmy się z rodzicami właścicielami "szpiegowskiego" telefonu. Polega to na tym, że jeśli którykolwiek z sąsiadów dzwoni lub odbiera telefon a jest z sieci dialog nasz telefon radośnie pika, podświetla się lub radośnie dzwoni. W tym ostatnim przypadku po podniesieniu słuchawki można sobie posłuchać rozmowy sąsiada. Tymczasem do nas na nasz numer stacjonarny raz można się dodzwonić a raz nie. Przedwczoraj z lekka zaniepokojeni kto za te połączenia będzie płacił zgłosiliśmy awarię. Pani z BOK przyjęła zgłoszenie oraz nr komórki kontatkowej. Wczoraj w czasie pączkowej orgii domowej z udziałem znajomych usłyszeliśmy radosny acz krótki dzwonek w telefonie. Odebrał tato, ale telefon był głuchy. Po chwili zaświergotał sms na podanej komórce z informacją, że proszą o kontakt. Tato zaciekawiony i z lekka już wkurzony ( po ostatnich kontaktach z BOK) zadzwonił. Pani z BOK poinformowała go, że nasze zgłoszenie zostało anulowane bo dzwonili do nas a my nie odebraliśmy więc uznali, że problem jest już rozwiązany
amour
trisetum
No my też nie będziemy mieli, bo starą umowę na telefon mamy tylko do 19 lutego a potem już tylko net, choć jeśli dzisiaj w końcu nie dotrze żaden magik od nich to piszę odstąpienie od nowej umowy
trisetum
No my też nie będziemy mieli, bo starą umowę na telefon mamy tylko do 19 lutego a potem już tylko net, choć jeśli dzisiaj w końcu nie dotrze żaden magik od nich to piszę odstąpienie od nowej umowy
medea odstąp od umowy, bo jaja sobie robią, oni mają obowiązek przysłać pomoc techniczną i ustawić wszystko jak to zawarte w opisie oferty
medea/ja w od maja 2012 tez miałem problemy z TP/Orange w***,, sie i rozwiązałem umowe teraz spokój cisza i tak ma byc
amour
Jeśli to ode mnie by zależało to bym im takie odstąpienie wysmażyła, że papucie z nóg by im pospadały. Ale mieszkam z rodzicami i na nich jest umowa a tato to choleryk i prędzej zginie niż nie dowiedzie swoich racji, ale nawet jemu już przechodzi więc pewnie dzisiaj Dialog będzie miał o jednego klienta mniej
Jeśli to ode mnie by zależało to bym im takie odstąpienie wysmażyła, że papucie z nóg by im pospadały. Ale mieszkam z rodzicami i na nich jest umowa a tato to choleryk i prędzej zginie niż nie dowiedzie swoich racji, ale nawet jemu już przechodzi więc pewnie dzisiaj Dialog będzie miał o jednego klienta mniej
ulala, w mini kaszana
multi, kaszana
chyba dzisiaj na obiad mam menu
multi, kaszana
chyba dzisiaj na obiad mam menu
meduska, wiedze, że serial przygód kilka dialog-ćwirka zbliża sie do konca. mam nadzieje szczęśliwego
kondi...ale dzś piątek...zona do Ciebie wraca
to sie usmiechnij...duzo pracy Ciebie czeka
to sie usmiechnij...duzo pracy Ciebie czeka
kondi...bo życie do nie bajka....choć czasami bywają przyjemne chwile
kondi
Daj Boże. Byle tylko tato dał sobie wytłumaczyć, że kopanie się koniem mądremu nie przystoi
a tak przy okazji za wczorajsze 4/12 w lotto+
Ja zatypowałam w mini liczby z bazowego losowania lotto i lotto+ z 17 stycznia dodając kilka liczb z kwadratów no i 4/12 wirtualnie było
Daj Boże. Byle tylko tato dał sobie wytłumaczyć, że kopanie się koniem mądremu nie przystoi
a tak przy okazji za wczorajsze 4/12 w lotto+
Ja zatypowałam w mini liczby z bazowego losowania lotto i lotto+ z 17 stycznia dodając kilka liczb z kwadratów no i 4/12 wirtualnie było
miała byc wycieczka do tesciow i zabawa choinkowa wykupiona przez zone chyba 3 raz z rzędu (3 rok z rzędu), a tak mała zaczyna piać, boimy sie jechac, bo tam tez wpół-chorują. I tym samym, 3 raz z rzedu choinki NIET i nerwy...
medea, to mnie bujesz brawo? zaraz to sprawdze, bo oczywiscie przyspałem z mała i nie typowałem
tak wiec zona sie stara, a wychodzi na to, że jestem anty. Ostatnim razem jak mnie do teatru wyrwała, to szwagierka dzwoniła, że mała kaszle i ma blisko 40 stopni. I wex tu jedz do tesciow. Szwagiernicy (córce szwagra) banki stawiaja, wiec chyba tez nie jest dobrze, a ja mam juz dosyc chorowania
no wlasnie senna, dzisiaj małą tylko dlatego zawiozłem, że ma bal rzebieranców, ale zaraz potem ma ja babcia odbrac i do domu
tak wiec widzisz ulala, dobre liczby były ukryte tam właśnei dla lotto plus
a tak w ogóle ulala to przecież ja jestem na was obrażony przecież...
widziałem widziałem, ale była juz w takim zachwycie (zwłaszcza z tej 26 w mini że nie chciałem juz nic dodawac
wiec poszedłem do piwnicy podłożyc (znowu nie spotykając wasyla) po czym wróciłem do łóżeczka
kondi...Ty szybko chodzi spać...ja zazwyczaj to dopiero po 24 godz.
nicoolaa.. i znikam..
Nicolla.. .
.........................
.........................