Wpisy 1 381 839 – 1 381 938
7 lutego 2013 22:36 → 7 lutego 2013 22:51, 100 wpisów
13maxa..
ok dzieki za towarzystwo do jutra trzymjacie siePOZDRO Z WAMI ZAWSZE JEST WESOLO
fiolka....no tak,miesiąc zapraszał i truł a jak jestem na miejscu to on chla piwsko a mi nic nie zaproponował
co tam u ulexxy? Ja się czuje po stracie kotka? lepiej już? Wie ktoś?
MAX...a picie karwa dla mnie gdzieja na razie tylko pacze ale karwa jak czepne w ten łeb to zobaczysz
jano
jocia
A teraz niestety muszę wszystkich pożegnac bo spac mi się chce okrutnie
jocia
A teraz niestety muszę wszystkich pożegnac bo spac mi się chce okrutnie
amour..mój pies ma w porywach 10 lat i wolę sobie nawet nie wyobrażać takiej sytuacji jaka ją spotkała
MAX...pączka nie dostaniesz dzisiaj bo i tak za dużo ich zjadłeś a pici to chcę sok
lila...po11 latach straciłam psa, normalnie masakra i to w zakończenie roku szkolnego, jak ja wyglądałam wtedy to nawet nie chcę przypominać sobie
amour...to mniej więcej w tym samym wieku są a śpi Twój na plecach?
amour...słyszałam,że tak spią właśnie szczęśliwe psy.Mój śpi normalnie na plecach jak człowiek
lila...spokojnie kiedy ..kto bedzie miał nerwoo pił ziomal denaturat .. i no dobra jasne znikam..
Kumulacja Lotto: 13 000 000 zł
lila, mój tak samo ale wystarczy, że usłyszy, że ktoś jest w kuchni, to może spać nagle jest rześki i gotowy hehe
lila, dwa lata temu jak miał zabieg ściągany kamień, to dwie godziny horror przeżywałem, tak się o niego bałem jak nigdy o nic
amour..ja tylko oko otworzę a on już na mnie patrzywiecznie czujny a jak teść przychodzi to karwa szczeka na niego a teściowej nie toleruje w ogóle.
13maxa..noo paa ..masz ogladaj teraz jest bajka
fioła..