Wpisy 1 381 029 – 1 381 128
7 lutego 2013 18:44 → 7 lutego 2013 20:05, 100 wpisów
ulexxa
podam
ci
mam m.in.
Piątke ale to jutro na dwa losowania
bedzię piątka+czwurka jutro podam ci
ci
mam m.in.
Piątke ale to jutro na dwa losowania
bedzię piątka+czwurka jutro podam ci
franio
islandorka hehe
fortunata
tak
ogólnie
dzięki za liczby
tak
ogólnie
dzięki za liczby
Atletico Paran. - Dynamo Kiev hm ,,kto pierwszy strzeli bramke hmm
musze Was opuscic "lobowiazki"..wolaja..
Rav..
Islandi..
Mirnam..
Rav..
Islandi..
Mirnam..
miłego
wieczoru
wieczoru
ulexxa pa
Zerkam właśnie na mape niebai widze że każda z gwiazdek chce nam cos podać, trzeba tylko dobrze obstawić planety i przy odrobinie szczęscia trafić nawet 10. Według mnie to obstawić słonko , księzyc uran neptun i pluton.
''obstawić słonko ksiezyc uran neptun i pluton''...a ja na kuponie widze liczby do obstawienia a nie jakies planety.bzdura i tyle
pampers nie rozrabiamy
koleżanka fortunata nie robi przecież jajeczek, a zawsze to łatwiej z 58 wybierać
koleżanka fortunata nie robi przecież jajeczek, a zawsze to łatwiej z 58 wybierać
------
toja.przeciez losowania to czysta matematyka a nie kosmos.a to ze czasami losuja liczby z kosmosu to juz informatycy ts wklad swoj daja
omsknęło się sorry, tam miał być ten taki szyderczy ->
............................
toja
............................
toja
Toja.. .
-----------------------------
-----------------------------
pampers a więc licz matematycznie ale pozwól innym mieć inne poglądy i inaczej oceniać wypowiedzi fortunaty.
ale dodam - żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie odradzam, jak ktoś chce skorzystać - ponieważ te zbiory są na tyle obszerne, że zawsze komuś może się udać coś dobrego dla siebie wykombinować
znaczy sie ze nie to jak ja typuje liczby tylko jak maszyna typuje
angierskiastrologia to też matematyka i z wróżeniem nie ma nic wspólnego
bo to ze raz mi sie pomysli ze wypadnie 12, a raz 13 to jest nadstatystyka, a prawdziwa statystyka lezy normalnie u podstaw matematyki
toja to jest wlasna interpretacja czyli nadstatystyka (niezaleznie od poprzednich losowan, albo data urodzinowa)
ja dzisiaj jednego tylko, nie ma co przesadzac, choc paczek najlepiej smakuje w tym dniu
toja kiedys pamietam wogole nie jadlem nic w tlusty czwartek to tak jakby mi czegos brakowalo pozniej
jestem tu debiutantem ale jak bym dostał olśnienia to bym wszystkim podał liczby jakie będą ciekawe jakie miny by mieli w ts hee
okres postu, czyli stypa, a ja wczesniej nie swietowalem odpustu
no nic ide kawke sobie strzelic do ciasteczek a potem zoabczymy
Pasko dalbys mi adres do strony gdzie uaktualniasz wyniki to bym sobie w programie zorbil
drashu
- zgadnij może - ile osób powtórzyło by idealnie ten taki Twój zestaw ? cztery ? pięć ? dziesięć ? dwadzieścia ?
i o której grze myślisz ? w loto i mini dana jest jakaś tam pula, a w mm jest próg kwotowy na wygrane, limit ...
poowooooo
- zgadnij może - ile osób powtórzyło by idealnie ten taki Twój zestaw ? cztery ? pięć ? dziesięć ? dwadzieścia ?
i o której grze myślisz ? w loto i mini dana jest jakaś tam pula, a w mm jest próg kwotowy na wygrane, limit ...
poowooooo
dzikus..masz twoje kupony pokazywane www.lotto.pl miałeś obejrzec to jest to..i znikam..
wogole juz z programem i systemami typowaniami niedlugo koncze, a robie wlasny program dla firm, a moze kiedys zaloze wlasna dzialalnosc, albo zaczne pisac jakies konkretne rzeczy
Pasko czy musiales sie dogadac z totalizatorem zeby Ci udostepnil wyniki ?
xelom..
Robal_36 oczywiście w mm podałbym dla każdego 10 liczb najlepiej z plusem i każdy zalogowany by miałby komplet a troche ludzi ma tu konto
co ciekawe w ostatnich 5 losowaniach najwiecej liczb wpada, zrobic do kazdego losowania oddzielna statystyke, moze by cos wygral kiedys
NASA opublikowało film stworzony z pierwszych zdjęć komety C/2012 S1 (ISON). Okazało się, że obiekt ten ma ogon, który już w tej chwili ma 64 tys. km długości, a będzie jeszcze dłuższy. Jesienią kometa będzie widoczna gołym okiem - osiągnie wtedy jasność porównywalną z Księżycem, przez co stanie się najjaśniejszym od kilkudziesięciu lat widocznym z Ziemi obiektem tego typu
http://odkrywcy.pl/kat,111402,title,Kometa-C2012-S1-ISON-zobacz-pierwsze-zdjecia,wid,15316232,wiadomosc.html?smg4sticaid=610064
http://odkrywcy.pl/kat,111402,title,Kometa-C2012-S1-ISON-zobacz-pierwsze-zdjecia,wid,15316232,wiadomosc.html?smg4sticaid=610064
Pasko a nie masz moze jakichs API na stronie gdzie mozna by bylo to pobrac?
pasko
coś długo ostatnio musze czekać
za wynikami testera liczb.
kiedyś liczył szybciej
coś długo ostatnio musze czekać
za wynikami testera liczb.
kiedyś liczył szybciej
dzikus..no dobrze juz znalazłeś www .jestem uczciwy ..
mnie tam same wyniki interesuja, wygrane raczej nie chyba zebym byl w gronie zwyciezcow
Pasko dasz mi sposob na losowania, to ja dam algortym szybki poszukiwania 5-20 kombinacji powtarzajacych sie
np chce wyszukac 5 tke z najdluzsza przerwa ktora wystapila najmniej razy
no dobra ale mniejsza o to, w nastepnej wersji TotoStat bedzie taka opcja
szereg opcji np filtrowanie liczb typowanych oraz systemy srefowe mieszane (np 2-1-1-1-1, 1-1-1-1-2) w sumie
angierski, a nie mozesz sobie po prostu czytac tej strony: http://www.lotto.pl/wyniki-gier
filtrujesz np. wyniki_data lottoplus, potem dd-mm-rr i np. wynik_lotto, potem wynik_lottoplus itd. dla pozostalych gier
ts chyba nie podaje na stronie tych wynikow w formacie nadajacym sie do pobrania... o api nie wspominajac
filtrujesz np. wyniki_data lottoplus, potem dd-mm-rr i np. wynik_lotto, potem wynik_lottoplus itd. dla pozostalych gier
ts chyba nie podaje na stronie tych wynikow w formacie nadajacym sie do pobrania... o api nie wspominajac
unhappy no wlasnei pytalem ich ale nie odpowiadaja, a API pewnie gdzies maja, tak jakby nie wiem to bylo scisle tajne
u mnie pada od dawna... dlatego ciekaw jestem, jaka jest pula... bo znow moga z nia byc problemy