Wpisy 1 380 957 – 1 381 056
7 lutego 2013 18:05 → 7 lutego 2013 19:06, 100 wpisów
,
.myją się
.myją się
,
cześć
mirnam
cześć
mirnam
Wziąłem 2 paczki i nic nie wydrapalem to na to konto zjadłem 10
,
.powiem wam tak
ta
fortunata
dobre liczby podaje
na te kwadraty
sprawdzają się
.powiem wam tak
ta
fortunata
dobre liczby podaje
na te kwadraty
sprawdzają się
,mirnam
hehe zemśćiłeś
się na pączkach
hehe zemśćiłeś
się na pączkach
cześć
ulexxa
ulexxa
franio a jak dobiersz cyferki?
Mirnam..sorry moze Cie urazilam..ale jakos tak pomyslalam ze 10 ..jest duzo..ale w odstepach czasu to przeciez nie..
ulexxa to 3000 kcal...zapotrzebowanie dla niektórych na 2 dni weż to spal...
jeszcze zależy co mirnam porabia na codzien...
ulcia ty już była w tych niemczech czy dopiero jedzie?
islandorka ale do mini ? Czy mülti ? Cyfry ? ...
franio no od fortunaty do mm...
franczesko bo piszesz ze tak dobrze ci idzie w kwadracikach wiec pytam bo ja niedługo szaleju dostane...
puściłam dzis sie do mini...ale fortunata jest ciekawa...
Islandi..tak lecz sa mezczyzni..ktorzy pracuja ii spalaja szybko te kalorie..wiec dla nich jest to moze niewiele..nie wiem jak to wyglada zdrowotnie i kalorycznie..hmm jeszcze w zimie..
Islandi nie mam potrzeby jechac do de..aa na sobote wyslalam Tobie na lotto.de..
ulexxa meni w genach mają wiecej mięsni niż my...wiec po nich czasem nie widac...tego co zjadają....a my w pewnym wieku...masakra...
ulexxa bo ja myslałam ze jedziesz cos wspominałas...ja nie wiem jak sie gram w te inne wynalazki...
no tak..mozliwe Islandi..ale ja tez jestem szczupla aa do tego..kurdupel
rav
te co podała pół spisałem podzieliłem na piątki np miała tam ale niepuściłem 4/5 by było dziś
19 , 20 , 22 , 23 , 28
powiem ci tak trzeba i mieć szczęście które liczby wybrać
.ciekawią mnie
2,3,5,6,7
i
3,5,8,10,17
to teź jej liczby
19 , 20 , 22 , 23 , 28
powiem ci tak trzeba i mieć szczęście które liczby wybrać
.ciekawią mnie
2,3,5,6,7
i
3,5,8,10,17
to teź jej liczby
Witam !!!
Franek od firanek poczekaj jak tylko zdrowie mi pozwoli to postaram sie to uporzadkowac i bede wtedy podawać dokładniej cyferki.
Ostatnio sporo włucze się po szpitalach , wiec prace nad lotto
musiałam odłożyć na potem .
Ponadto Ja podaje wam to co aktualnie jest zapisane na niebie i dlatego jestem pewna swoich cyferek, ja widze jak one po kolei idą w poszczególnych gwiazdkach.
Spokojnie mozna na nie stawiać.
Franek od firanek poczekaj jak tylko zdrowie mi pozwoli to postaram sie to uporzadkowac i bede wtedy podawać dokładniej cyferki.
Ostatnio sporo włucze się po szpitalach , wiec prace nad lotto
musiałam odłożyć na potem .
Ponadto Ja podaje wam to co aktualnie jest zapisane na niebie i dlatego jestem pewna swoich cyferek, ja widze jak one po kolei idą w poszczególnych gwiazdkach.
Spokojnie mozna na nie stawiać.
ulexxa ja byłam chudzielec do 40..potem nagle zaczeło sie gdzies cos odkładac...i musze uwazac...choc mam 172cm...
franio no własnie to szczescie...mi go brak choc próbowałam grac od fortunaty i nici...a kasy nie mam na zbyt wiele zakł...
ulexxa jak wygram to przyjedziesz do mnie z kasiorką to sie obejrzymy...
oczywiscie w lotto.de...
a moze dzis w mini to cie zaprosze...
ha ha..jestes supcio Islandi....ale sie usmiechnelam ajej..aa wiesz ze umiem masaze klasyczne robic..wiec..ha ha..nie ma problemu..
ulexxa ty jestes super kobitka ja na masaże zawsze...
mirnam ty od pączusiów...
rav 6...
Rav..nie dzis nie gram..nie mam glowy ii inne sprawy mi zaprzataja glowe bardzo..ehh
tak pacze i widze że bonusik urusł...
ale widziałam ze greg idzie jak burza,ale ta mała ma farta...
fortunata okej wporządku
islndorka jak
chcesz podam ci
wg.mnie
moją
trujke
islndorka jak
chcesz podam ci
wg.mnie
moją
trujke
mirnam ile tych pewniaków...
.islandorka
.
Masz trujce
.
45 , 59 , 72
.
Masz trujce
.
45 , 59 , 72
franio ja nie chce 3 ja potrzebuje wygrac co najmniej 7...dlatego pusciłam sie w mini...moze...
franio mozesz mi zostawiac swoje typy na profilu,w miarę mozliwości bede korzystała...nie wiem jak z kasiorką...
franio mozesz mi zostawiac swoje typy na profilu,w miarę mozliwości bede korzystała...nie wiem jak z kasiorką...
Islandi..jak sie strafimy..too pokaze Tobie jak masz masowac miejsca..ktore chcesz miec szczuplejsze
franio dzieki ja zwykle puszczam sie 15.30...tak mi pasi...
ulexxa
podam
ci
mam m.in.
Piątke ale to jutro na dwa losowania
bedzię piątka+czwurka jutro podam ci
ci
mam m.in.
Piątke ale to jutro na dwa losowania
bedzię piątka+czwurka jutro podam ci
franio
islandorka hehe
fortunata
tak
ogólnie
dzięki za liczby
tak
ogólnie
dzięki za liczby
Atletico Paran. - Dynamo Kiev hm ,,kto pierwszy strzeli bramke hmm
musze Was opuscic "lobowiazki"..wolaja..
Rav..
Islandi..
Mirnam..
Rav..
Islandi..
Mirnam..
miłego
wieczoru
wieczoru
ulexxa pa
Zerkam właśnie na mape niebai widze że każda z gwiazdek chce nam cos podać, trzeba tylko dobrze obstawić planety i przy odrobinie szczęscia trafić nawet 10. Według mnie to obstawić słonko , księzyc uran neptun i pluton.
''obstawić słonko ksiezyc uran neptun i pluton''...a ja na kuponie widze liczby do obstawienia a nie jakies planety.bzdura i tyle
pampers nie rozrabiamy
koleżanka fortunata nie robi przecież jajeczek, a zawsze to łatwiej z 58 wybierać
koleżanka fortunata nie robi przecież jajeczek, a zawsze to łatwiej z 58 wybierać
------
toja.przeciez losowania to czysta matematyka a nie kosmos.a to ze czasami losuja liczby z kosmosu to juz informatycy ts wklad swoj daja