Wpisy 1 380 329 – 1 380 428
7 lutego 2013 10:42 → 7 lutego 2013 11:21, 100 wpisów
kondi
trzeba po prostu spradzić, które liczby są wspólne. A na poważnie niestety w pracy bez dostępu do ZET9 trudno znaleźć mi odpowiednią bazę losowań podobnych (minimum trzy) by ustalić, które liczby przy danych układach są aktywne a które nie
trzeba po prostu spradzić, które liczby są wspólne. A na poważnie niestety w pracy bez dostępu do ZET9 trudno znaleźć mi odpowiednią bazę losowań podobnych (minimum trzy) by ustalić, które liczby przy danych układach są aktywne a które nie
max
Dobra przerwę śniadaniową sobie trochę za bardzo przedłużyłam więc niestety muszę teraz zniknąć na dłuższy czas bo czeka
Dobra przerwę śniadaniową sobie trochę za bardzo przedłużyłam więc niestety muszę teraz zniknąć na dłuższy czas bo czeka
Max {{zdrowie}
z której ciastkarni i z jakim nadzieniem ?
W Kanadzie, w Montrealu bodaj, jakiś Polak, podobno robi genialne, z rumowym ... s z i t - nie dowieźli...
No, ale oczywiście - "za piniondze, po dzisiejszej wygranej możecie Państwo spróbować... " albo
na placu Pigalle ...
z której ciastkarni i z jakim nadzieniem ?
W Kanadzie, w Montrealu bodaj, jakiś Polak, podobno robi genialne, z rumowym ... s z i t - nie dowieźli...
No, ale oczywiście - "za piniondze, po dzisiejszej wygranej możecie Państwo spróbować... " albo
na placu Pigalle ...
dzisiaj juz Wenus i Jowiszowi nic nie przeszkadza, wiec moze 4.10.35 poleci
Rob ..a byłem sobie u Grycana tak z rana spacerek zrobiłem i zakupiłem duzo bardzo dużo i tak rozdaję
Uluś ..jestem już w Wawie ..naładowałem akumulatory i teraz szaleję
Uluś ..jestem już w Wawie ..naładowałem akumulatory i teraz szaleję
Kasztany na placu Pigalle wycięli.
Ale panienki zostały.
Ale nie wiem czy najlepsze.
Ale panienki zostały.
Ale nie wiem czy najlepsze.
Max
no pacz, a taki mój kumpel był kiedyś tak zdeterminowany, hmmm - takiego miał smaka, że nijak nie mogłem Go przekonać, że nie są
no pacz, a taki mój kumpel był kiedyś tak zdeterminowany, hmmm - takiego miał smaka, że nijak nie mogłem Go przekonać, że nie są
ulala, to mama andruli????
to rzeczywiscie pojechałem normalnie jak lukier po pączku.
W takim razie, musiała wdać sie w ojca!!!
to rzeczywiscie pojechałem normalnie jak lukier po pączku.
W takim razie, musiała wdać sie w ojca!!!
jako prawa reka i lewa noga lilki powinienem dostac taką informację!!
ulala
andromeda
Robal 36
michaś
kondi należysz do klanu MULTIPASKO
andromeda
Robal 36
michaś
kondi należysz do klanu MULTIPASKO
kondo wszyscy wiedzą
prpszę mnie nie obgadywać bo czkawki dostaje
prpszę mnie nie obgadywać bo czkawki dostaje
sorka, że tak chaotycznie pisze, ale coś pisze i muszę szybko dokończyć
max, tak sie biorą ksywy.
Pamietam jak raz zajechałem do usa, pierwszy dzien w ..na wczasach. koles sie pyta, jak sie nazywam. Ja, że Konrad, a ten usłyszł kobra i juz kobra tam jestem do dzisiaj
Pamietam jak raz zajechałem do usa, pierwszy dzien w ..na wczasach. koles sie pyta, jak sie nazywam. Ja, że Konrad, a ten usłyszł kobra i juz kobra tam jestem do dzisiaj
deki
jak się czaisz, to PO i pod te %),%!,%* i może do tego @),@!,@%,$!,$@ - prawie 'z czapki' i
solenizantów
i poowwwwoooo
jak się czaisz, to PO i pod te %),%!,%* i może do tego @),@!,@%,$!,$@ - prawie 'z czapki' i
solenizantów
i poowwwwoooo
ulala trzeba było nie mówić trochę Tobą troncę tylko już sie nie wypieraj
medusia i finansowe i jak wpomne to najwiecej miałam w mini...i patrząc na wygrane trudno ugrac w mm wiekszą kase...chyba ze ktos nie musi sie liczyc z wydatkami to moze sobie grac...
coś dla piwoszy
http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Piwo-czyli-zlocisty-trunek-z-kaszka-kukurydziana,wid,15312529,wiadomosc.html?ticaid=11005c
http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Piwo-czyli-zlocisty-trunek-z-kaszka-kukurydziana,wid,15312529,wiadomosc.html?ticaid=11005c
maxiu nie rezygnuje po prostu walcze troszke inaczej...
http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Piwo-czyli-zlocisty-trunek-z-kaszka-kukurydziana,wid,15312529,wiadomosc.html
senna a ja mam cel na który musze miec $$$
senna będzie mi rażniej...
maxiu
senna ja musze...
senna ja musze...
senna tzn? loto+ jest twój?
zremisowany Meksyk zabrał mi sprzed nosa 286 żł
gdyby to był mecz towarzyski to bym zrozumiał,
ale w końcu to eleiminacje do M.Ś.
gdyby to był mecz towarzyski to bym zrozumiał,
ale w końcu to eleiminacje do M.Ś.
senna co komu pisane...
z moich snow czesto wchodzi + wiec jak ktos chce niech próbuje cyferki...2,3,6,26,37...
islandorka
żona stwierdzi że marzenia mi się spełniają więc ... marze
żona stwierdzi że marzenia mi się spełniają więc ... marze
senna trzeba miec cel i marzenia bo bez tego to do bani...
senna autko?
senna no chwal sie bo ide...