Wpisy 1 380 201 – 1 380 300
7 lutego 2013 09:12 → 7 lutego 2013 10:26, 100 wpisów
ulala hehe
i o to chodzi
i o to chodzi
Emerytko pewnie...i w domu dwa rodzaje pyszności....znowu parka heee
gdzie panie robalu znikasz
.i zniknoł jak magik
czarodziejki
franek...kobiety to maja w rekach....że wszystko rośnie
paczki szczególnie
paczki szczególnie
ja karwa daje dziś
tak
33,34
43,50
57,58
62,64
73,75
tak
33,34
43,50
57,58
62,64
73,75
ulala co prawda to prawda
hehe
hehe
ulala z tego liczę pare siądzie
cześć angierski
cześć
kondi
.
Ulala to powodzenia
niech coś siądzie
kondi
.
Ulala to powodzenia
niech coś siądzie
cześć
panoramix
panoramix
kondi
jakie
pewniaki na dziś masz
?
jakie
pewniaki na dziś masz
?
ja
teź jednego wystarczająco
jak dla mnie
teź jednego wystarczająco
jak dla mnie
jeszcze nie szukałem franek:
na razie: 62,21,47,76,42,16,60/eentualne: 32,29
na razie: 62,21,47,76,42,16,60/eentualne: 32,29
kondi
parę liczb ciekawych
no jeszcze czas jest
sam jeszcze nie puściłem
i multi i mini
parę liczb ciekawych
no jeszcze czas jest
sam jeszcze nie puściłem
i multi i mini
NO ALE DZISIAJ CHYBA POSTAWIE w grupie na RYSZARD[37] ROMUALD[30]
a co to 37 i 30 ? Po tyle lat chłopy mają ?
70 ? Wg.mnie 70 , 73 , 74 , 75 , 76 , 79 , 80
kondi aha
kaman ja juź o co
chodzi
kaman ja juź o co
chodzi
To solenizantom wszystkiego najlepszego.
Ryszard jest na czacie,Romuald-nie wiem.
Ryszard jest na czacie,Romuald-nie wiem.
hehe
wszystkiego najlepszego
wszystkiego najlepszego
cześć patryk
patrze na mapy liczbowe
i widze,ze tak jakby przestawili maszyne
i widze,ze tak jakby przestawili maszyne
kondi
No mi wychodzi, ze pewniakami są 3,20,38,43,59
a do tego alternatywnie 31,46,47,60,70,72,75,76,77
No mi wychodzi, ze pewniakami są 3,20,38,43,59
a do tego alternatywnie 31,46,47,60,70,72,75,76,77
A wszystko przez to, że podobny do dzisiejszego układ planet był 18 stycznia
a to jaki układ planet jest ?
ej bez
kitu muwie wam
73 , 74
kitu muwie wam
73 , 74
ej bez
kitu piątka
5 , 6 , 7 , 17 , 20
kitu piątka
5 , 6 , 7 , 17 , 20
w koncu mam ciepło...
medusia przestawiam sie definitywnie na mini...
medusia przestawiam sie definitywnie na mini...
pewniak 65
medusia, kondi chwalcie sie coście ugrali...
cześć islandorka
79 śledzących u mnie teraz
wykazało
dobra liczba na dziś
wykazało
dobra liczba na dziś
franio
cześć trisetum
kondziu no i tak bywa ja ide podumac nad mini...
5, 6 , 7 , 17 , 20 , 65 , 73 , 74
bez
kitu karwa
8 w sam raz
bez
kitu karwa
8 w sam raz
islandorka
Ja chwilowo 4/9 maksymalnie. Czyżbyś jakiś pomysł na typowanie do mini znalazła czy względy że tak powiem finansowe.
Ja chwilowo 4/9 maksymalnie. Czyżbyś jakiś pomysł na typowanie do mini znalazła czy względy że tak powiem finansowe.
medea, wczoraj weszla cala trójka, ktorą dały kwadraty na 05.02.2013
5,6,7,17,20 od koleźanki fortunaty z tych gwiazd
kondi
moje
65 (73 , 74 bez kitu będzie )
kondi
moje
65 (73 , 74 bez kitu będzie )
franek, trisetum
franek
Taki układ, ze mało jest aktywnych planet czyli dzisiaj przedział 1-25 jeszcze będzie dominował ale do pary jak się wydaje z przedziałem 50-64
franek
Taki układ, ze mało jest aktywnych planet czyli dzisiaj przedział 1-25 jeszcze będzie dominował ale do pary jak się wydaje z przedziałem 50-64
trisetum
Ja kontra Dialog 0:1 czyli bez zmian ojciec wziął dokumenty i pojechał do Legnicy do BOK by albo zmusić ich do zrobienia porządku albo kazać zabrać to cholerstwo w cholerę. Przepraszam za słownictwo, ale nerwy mam w strzępach. Wczoraj podczas ostatniej rozmowy z BOK puściły mi w końcu nerwy i rzuciałam wiązanką melodii ludowych i ciepnęłam słuchawką.
Ja kontra Dialog 0:1 czyli bez zmian ojciec wziął dokumenty i pojechał do Legnicy do BOK by albo zmusić ich do zrobienia porządku albo kazać zabrać to cholerstwo w cholerę. Przepraszam za słownictwo, ale nerwy mam w strzępach. Wczoraj podczas ostatniej rozmowy z BOK puściły mi w końcu nerwy i rzuciałam wiązanką melodii ludowych i ciepnęłam słuchawką.
kondi
to niepuszczam
to niepuszczam
kondi
A propos kwadratów też zauważyłam, że zdarzają się przesunięcia gdy w kolejnych losowaniach te same liczby są aktywne
A propos kwadratów też zauważyłam, że zdarzają się przesunięcia gdy w kolejnych losowaniach te same liczby są aktywne
medea
od 1 do 25
moźe być tak
od 1 do 25
moźe być tak
kondi
No jakby Ci pani kazała po raz 60-ty któryś powtarzać te same czynności,które okazały się bezskuteczne a na Twój protest, ze wszystko zostało już przez fachowcę ustawione jak trzeba tyle, że ich sieć po prostu nie chce współpracować z komputerami w sieci domowej jednocześnie okazało się, że wszystkiemu jest winny oczywiście informatyk, którego w porywie rozpaczy wezwaliśmy po prawie 4 dniach walki z ustrojstwem "wspieranej" przez światłe rady konsultantów
No jakby Ci pani kazała po raz 60-ty któryś powtarzać te same czynności,które okazały się bezskuteczne a na Twój protest, ze wszystko zostało już przez fachowcę ustawione jak trzeba tyle, że ich sieć po prostu nie chce współpracować z komputerami w sieci domowej jednocześnie okazało się, że wszystkiemu jest winny oczywiście informatyk, którego w porywie rozpaczy wezwaliśmy po prawie 4 dniach walki z ustrojstwem "wspieranej" przez światłe rady konsultantów
kondi
Wczoraj wpadło 19,34,49 wieczorem czyli czas zamknąć "żelazną" czwórkę 4,19,34,49
Piątka pionowa 10,26,42,58,74 jest średnio aktywna w ostatnich losowaniach czyli albo wpadnie 26 albo 10
Wczoraj wpadło 19,34,49 wieczorem czyli czas zamknąć "żelazną" czwórkę 4,19,34,49
Piątka pionowa 10,26,42,58,74 jest średnio aktywna w ostatnich losowaniach czyli albo wpadnie 26 albo 10
kondi...mam prośbę do Ciebie tak pieknie trafiasz Mini mogę sie uśmiechnąć o nie do Ciebie?
ulala, niestety na dzisiaj nic nie wyczaruje, gdyz nie mam aktywnej parki planetarnej wedlug mojego sposobu
na sobote jescze nie zerkałem, bo typuje na biezaco i nie wiem, czy w sobote cos zagra czy nie...
kondi
No właśnie najlepsze było, że to znajomy mojego brata, który według niego to dobry fachowiec w tej dziedzinie, ale i tak nie dał rady. Wszystko skonfigurował i to kilka razy, lecz niestety nie udało się ustalić dlaczego sieć odrzuca próbę połączenia sie z netem drugiego komputera. W każdym razie niczego po stronie naszych komputerów.
No właśnie najlepsze było, że to znajomy mojego brata, który według niego to dobry fachowiec w tej dziedzinie, ale i tak nie dał rady. Wszystko skonfigurował i to kilka razy, lecz niestety nie udało się ustalić dlaczego sieć odrzuca próbę połączenia sie z netem drugiego komputera. W każdym razie niczego po stronie naszych komputerów.
medea, ale ostatnio odrzucenie liczb powyzej 40 jednak było trafne
cześć wszystkim
.
Do 14
narka
miłego typowania
pa
.
Do 14
narka
miłego typowania
pa