Wpisy 1 379 368 – 1 379 467
6 lutego 2013 21:15 → 6 lutego 2013 21:30, 100 wpisów
jasmin....co to ostatnio było? Źle się czułeś,porzygałeś się czy co?
Lila
Fiolka
Fiolka
amour...spoko,mnie się podobaPrzynajmniej się można przy niej zrelaksować bo przy tej z radio zajob mnie centralnie łapie
Vektor.
Dziękuję,nie skorzystam.
Dziękuję,nie skorzystam.
lila, mnie to samo, non stop disco w tym radio leci, co oni nie odpoczywają? hehe
lila..zgadlas od poniedzialku wieczor umieralem az do wczoraj
Ledwo do wawy dojechalem,a i tak w hotelu wiekszosc przesiedzialem... zatrucie chyba jakies..
Ledwo do wawy dojechalem,a i tak w hotelu wiekszosc przesiedzialem... zatrucie chyba jakies..
jasmin...Krzysiuniu to coś Ty jadł?Ktoś Cię chciał otrućPowiedz tylko kto
lila, hehe żenada, ale ta posenka ukazała, ukrytych fanów disco polo hehe
lila..jak pieknie dawno nikt tak do mnie nie mowil Wlasnie sie zastanawiam komu podpadlem,ze chcial mnie otruc...ale twardy bylem i jakos wylazlem z tego zlego ducha czort nie wezmie
lila, co ja ci zrobię, że 90% narodu to lubi, trzeba przeczekać hehe
jasmin..oj tam oj tam,zaraz złegotylko mi nie pisz ,że siedzisz i klikasz z telefonu..
amour...ja tam płyt mam oporowo i nie będe słuchać jak to on ją wielce uwielbia a ona dla niego tynia
lila..przeciez wstawiam emotikonki
Siedze w hotelu i nabralem ochoty odpalic kompa
Siedze w hotelu i nabralem ochoty odpalic kompa
lila, ja też takiego czegoś nie słucham, w ogóle nie słucham PL hitów, a płyt czy też tytułów też mam dużo hehe , ale chcąc nie chcąc przechodzisz przez ulicę a tutaj bumbumbumbum z bagażnika i ten "subtelny" głosik "JA , U....."
mala...no sam sobie a komu karwatak mu odstaje jakby chciał coś nią wciagnąć do ust
amour..no,następne badziewie.Amou to muzyka nie na nasze zacne uszy bo sobie karwa możemy słuch tym badziewiem zepsuć
jak
nasi kopacze trawiaści
nie pobrudzą skarpetek /getry/
to nie zremisują
wina obrońcy
że za słabo wykopnął
nasi kopacze trawiaści
nie pobrudzą skarpetek /getry/
to nie zremisują
wina obrońcy
że za słabo wykopnął
ale to można różnie odebrać, sobie naciąga, jej naciąga, ona jemu naciąga, ona sam sobie naciąga