Wpisy 1 378 929 – 1 379 028
6 lutego 2013 18:26 → 6 lutego 2013 19:52, 100 wpisów
r36.
nie wiem jak było, bo w archiwum podaja tylko gł. wygraną i nie wiadomo jakie były i ile wygranych niższych stopni
nie wiem jak było, bo w archiwum podaja tylko gł. wygraną i nie wiadomo jakie były i ile wygranych niższych stopni
Unhappy.Zgadza się.Ale do 1 maja.
no dobra... to teraz tak... niemiec kupi sobie 2234 zaklady za przecietna pensje netto... polak 837... roznica 2,7x...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_in_Europe_by_monthly_average_wage
Za 2/6 i do tego jedna (0-9)będzie 5 euro.
emerytka>>>
Może jakiś rebusik?
Śląski?
http://belkotliwosc.blox.pl/2011/12/cos-z-humorkiem-rebus-slaski.html
Może jakiś rebusik?
Śląski?
http://belkotliwosc.blox.pl/2011/12/cos-z-humorkiem-rebus-slaski.html
Likwidują liczbę dodatkową (1-49)ale zostaje tzw,superzahl( 0-9)
A ta superzahl to po prostu ostatnia cyfra na numerowanym kuponie.
A ta superzahl to po prostu ostatnia cyfra na numerowanym kuponie.
Drapek.Nie.Możesz sobie wybrać nr.kuponu.
Monet.
Fajny rebus.
Fajny rebus.
e46
2 z 6 przy losowanych 6 ze zbioru 49, to 1:7,5 ...
i x 10 /z tej dodatkowej/... I płatne pięć - to, w sumie, nadal nieźle...
2 z 6 przy losowanych 6 ze zbioru 49, to 1:7,5 ...
i x 10 /z tej dodatkowej/... I płatne pięć - to, w sumie, nadal nieźle...
Dobry Wieczór
Wpadłam na chwilę przywitac się z ferajną i zatypowac, bo za chwile muszę się wyłączyć z neta by tata mógł pracować na swoim komputerze w necie.
Jestem bo cyrk pod nazwą internet szerokopasmowy z Dialogu zaczyna przypominać jakaś cholerną telenowelę brazylijską. Puściły mi nerwy i zaczęłam wrzeszczec a następnie pieprznełam słuchawką jak pani konsultant tym nieznośnie spokojnym glosem tłumaczyła mi jak jakiemuś przygłupowi, że wykonanie przeze mnie po raz enty jej poleceń z zakresu konfiguracji połączenia na pewno rozwiąże mój problem a jeśli nie rozwiąże to moja wina bo niepotrzebnie wołałam jakiegoś tam informatyka skoro to oni mają monopol na wiedzę jak to dziadostwo odpalic.
Wynik jest taki, że do rachunku za internet tj. 46 złotych dopłacę jeszcze 20 złotych za informatyka ( w ogóle nie chciał wziąc kasy po tym jak się po 3 godzinnej harówie poddał nie mając pojęcia dlaczego wszystko skonfigurowane na cacy a działac nie chce) oraz horrendalny rachunek za kilkugodzinne wysłuchiwanie melodyjek w przerwach gdy konsultanci przekazywali sobie wariatkę czyli mnie.
A ja melepeta techniczna uzdolniona informatycznie inaczej chciałam tylko by przyszedł ktoś bardziej kumaty i sprawił byśmy mogli z ojcem pracowac jednocześnie w necie. Czy ja za dużo chcę
Przepraszam za tę epistołę, ale po prostu mnie telepie tak, że nie mam nawet pomysłu na cyferki na wieczór i będę strzelac.
Wpadłam na chwilę przywitac się z ferajną i zatypowac, bo za chwile muszę się wyłączyć z neta by tata mógł pracować na swoim komputerze w necie.
Jestem bo cyrk pod nazwą internet szerokopasmowy z Dialogu zaczyna przypominać jakaś cholerną telenowelę brazylijską. Puściły mi nerwy i zaczęłam wrzeszczec a następnie pieprznełam słuchawką jak pani konsultant tym nieznośnie spokojnym glosem tłumaczyła mi jak jakiemuś przygłupowi, że wykonanie przeze mnie po raz enty jej poleceń z zakresu konfiguracji połączenia na pewno rozwiąże mój problem a jeśli nie rozwiąże to moja wina bo niepotrzebnie wołałam jakiegoś tam informatyka skoro to oni mają monopol na wiedzę jak to dziadostwo odpalic.
Wynik jest taki, że do rachunku za internet tj. 46 złotych dopłacę jeszcze 20 złotych za informatyka ( w ogóle nie chciał wziąc kasy po tym jak się po 3 godzinnej harówie poddał nie mając pojęcia dlaczego wszystko skonfigurowane na cacy a działac nie chce) oraz horrendalny rachunek za kilkugodzinne wysłuchiwanie melodyjek w przerwach gdy konsultanci przekazywali sobie wariatkę czyli mnie.
A ja melepeta techniczna uzdolniona informatycznie inaczej chciałam tylko by przyszedł ktoś bardziej kumaty i sprawił byśmy mogli z ojcem pracowac jednocześnie w necie. Czy ja za dużo chcę
Przepraszam za tę epistołę, ale po prostu mnie telepie tak, że nie mam nawet pomysłu na cyferki na wieczór i będę strzelac.
medea, moja mama tez ma internet z dialogu... dostala login i haslo, nic wiecej konfigurowac nie trzeba bylo... kupilem jej router wifi, login i haslo wpisalem w parametry routera z opcja automatycznego laczenia sie przy utracie polaczenia i ma siec bezprzewodowa w calym mieszkaniu...
nie instalowalem zadnego badziewia z plytki dolaczanej do modemu
drapek co powiesz o nowościach w zdrapkach które wejdą wkrótce? Coś godnego polecenia
------
.......................
.......................
medea
wysmaruj jakieś pismo naszpikowane &&&& i wsadź tam trochę konsekwencji obfitujących w %% za szkody powstałe w wyniku braku - od rana będą się czaić za drzwiami
a z takich absurdalno dziwnych pytań -
na lapku jest taki klawisz - F9 - jest wciśnięty ?
wysmaruj jakieś pismo naszpikowane &&&& i wsadź tam trochę konsekwencji obfitujących w %% za szkody powstałe w wyniku braku - od rana będą się czaić za drzwiami
a z takich absurdalno dziwnych pytań -
na lapku jest taki klawisz - F9 - jest wciśnięty ?
drapek pośrednie aż takiego szczęścia nie mam do zdrapek by wygra główną
Kochany Totalizatorze Sportowy
proszę o wygraną,bo nie mam już za co grać.
proszę o wygraną,bo nie mam już za co grać.
unhappy
My mieliśmy do zeszłego tygodnia dokładnie takie rozwiązanie i wszystko hulało. Otwieraliśmy komputery i wszystko elegancko samo się automatycznie włączało. Ale tacie (na którego jest umowa) z uwagi na to, że kończyła się umowa bardzo miła pani zaproponowała szybszy i szerokopasmowy internet i tato dał się podejśc. Zabrali nam stary modem i dali taki "kombajn" co to i telewizję można na nim oglądac. I zaczeło się piekło Bo nawet jak teraz udaje się połączyc z internetem to musisz wykonac w tym celu kupe czynności a polączenie z siecią zajmuje 15 minut. A i to pod warunkiem, że druga osoba nie zostawi komputera połączonego z siecią bo wtedy klops
My mieliśmy do zeszłego tygodnia dokładnie takie rozwiązanie i wszystko hulało. Otwieraliśmy komputery i wszystko elegancko samo się automatycznie włączało. Ale tacie (na którego jest umowa) z uwagi na to, że kończyła się umowa bardzo miła pani zaproponowała szybszy i szerokopasmowy internet i tato dał się podejśc. Zabrali nam stary modem i dali taki "kombajn" co to i telewizję można na nim oglądac. I zaczeło się piekło Bo nawet jak teraz udaje się połączyc z internetem to musisz wykonac w tym celu kupe czynności a polączenie z siecią zajmuje 15 minut. A i to pod warunkiem, że druga osoba nie zostawi komputera połączonego z siecią bo wtedy klops
Medea.. .
Wejdz na Elektrode.pl tam są fachowcy, to podpowiedzą jak ustawić te Twoje ustrojstwo.. .
----------------------------
Wejdz na Elektrode.pl tam są fachowcy, to podpowiedzą jak ustawić te Twoje ustrojstwo.. .
----------------------------
dlu
najlepsze w/g mnie na dzień dzisiejszy to amorek, lotek, zodiak, kop. szafirów, krzyżówka po 3zł, xingo, stara ex. pensja- bordowa, a co do nowych to jajo i srebro/złoto nie polecam, a cash może byc brany pod uwagę
najlepsze w/g mnie na dzień dzisiejszy to amorek, lotek, zodiak, kop. szafirów, krzyżówka po 3zł, xingo, stara ex. pensja- bordowa, a co do nowych to jajo i srebro/złoto nie polecam, a cash może byc brany pod uwagę
Drapek.. .
--------------
Unhappy.. .
..........................
--------------
Unhappy.. .
..........................
drapek
czyli jajo i srebro/złoto dają mniejsze szanse na papierowe wygrane ?
czyli jajo i srebro/złoto dają mniejsze szanse na papierowe wygrane ?
medea, niestety nie pomoge ci... nie mam pojecia, co za ustrojstwo dostalas... ale kiedys mialem takie w orange... nie sprawialo problemow, choc lubilo rozlaczal polaczenie
Wędrowiec
Dzięki za podpowiedź. Spróbuję. Ciekawe czy się z nimi dogadam
Dzięki za podpowiedź. Spróbuję. Ciekawe czy się z nimi dogadam
medea jest ich mało i niezbyt wysokie kwotowo- w szczególności jajo
o starej Extra Pensii w mojej budce jest pod dostatkiem więc zagram
Test MM.
o1, o3, o6, o9, 13, 16, 19, 21, 24, 26, 29, 33, 35, 38, 44, 48, 50, 52, 55, 57.
-----------------------------
o1, o3, o6, o9, 13, 16, 19, 21, 24, 26, 29, 33, 35, 38, 44, 48, 50, 52, 55, 57.
-----------------------------
No, może, to inne eF było, ale - na bank służy do 'włączania' internetu ...
jak na jocię to
ale wieczór będzie lepiej i u jolki i u mnie mam nadzieję
ale wieczór będzie lepiej i u jolki i u mnie mam nadzieję
Robal.Witaj
Zobaczy się "w praniu"
Zobaczy się "w praniu"
www.elektroda.pl ...forum, usterki, porady.......
---------------------------------
---------------------------------
Medea
Jocia
Jocia
Medea>> sprawdź w umowie do kiedy możesz odstąpić od umowy.
I tym ich postrasz. I nie daj się zwodzić bo okres odstąpienia przepadnie.
I tym ich postrasz. I nie daj się zwodzić bo okres odstąpienia przepadnie.
No to zanim zniknę na dobre (ile w końcu można wytrzymac tego ciągłego ile jeszcze czasu potrzebujesz ) moje "kwadratowe" typy na wieczór
8,58,59,5,4,62,63,1
41,22,44,45,19,18,48,23
13,51,26,34,28,29,38,39
8,58,59,5,4,62,63,1
41,22,44,45,19,18,48,23
13,51,26,34,28,29,38,39
Jocia.. . >> 58, 59, 63, 69, 74, 77, 79.
.............................................
.............................................
Monet
Dziękuję. Sprawdziłam. Mam czas dokładnie do piątku na odstapienie od umowy.
Dziękuję. Sprawdziłam. Mam czas dokładnie do piątku na odstapienie od umowy.
panie robala ...typpyPy twój profill ..jak nie ,,ja juz idę ok
i znikam
i znikam
jocia
40-ści ? A 28 nie starczy ? Masz, jak na tacy podane we wpisie koleżanki
niecałą godzinę temu
40-ści ? A 28 nie starczy ? Masz, jak na tacy podane we wpisie koleżanki
niecałą godzinę temu
Robalku wedrowca podał na nie 20 liczb ..jak wypisze jeszcze 40, to zostanie .....20 tych, które wylosują..zakładając,ze u Wędrusia będzie 0/60
Jocia.. .
W maju będzie test MM na NIE na....50 liczb.. .
------------------------------------
W maju będzie test MM na NIE na....50 liczb.. .
------------------------------------
tak, być może - też zawsze oceniam po sobie
niesamowite, tylko dwie im się nie powtarzają
coś w tym jest
na pewno
niesamowite, tylko dwie im się nie powtarzają
coś w tym jest
na pewno
A 14 szalała dzisiaj w lotto de.To może już ma dosyć?
Gaja
Czas z pieskiem na spacer
1 3 7 8 9 0 8
i bo lecę po ginko biloba
/najlepszy na placu Pigalle/
i bo lecę po ginko biloba
/najlepszy na placu Pigalle/
Emerytka.. .
......................
......................
witam
pozdrawiam