Wpisy 1 378 580 – 1 378 679
6 lutego 2013 14:11 → 6 lutego 2013 15:09, 100 wpisów
medusia
nic nie pomogą super cyferki jak sie nie ma szczescia...
islandorka i
No nie da sie ukryć, że bez szczęścia to się losu nie wykiwa
No nie da sie ukryć, że bez szczęścia to się losu nie wykiwa
Test MM na NIE.... 3/20.
-------------------------------
-------------------------------
Jocia.. .
-------------------
-------------------
medusia i sam nie pomógł...
jocia witaj
czytałaś te stenogramy, dlaczego mamy takie drogi? I jak się dogadują między sobą?
czytałaś te stenogramy, dlaczego mamy takie drogi? I jak się dogadują między sobą?
jocia wkleiłem trochę wcześniej tutaj na forum, poczytaj, bardzo ciekawe,
dzieki
pomysł z 74,75,76..mnie uratował.. jeszcze miałam 16, 67 trafione
pomysł z 74,75,76..mnie uratował.. jeszcze miałam 16, 67 trafione
islandorka
No cóż trzeba przeczekać
jocia
Ja się do andromedy dołączam
No cóż trzeba przeczekać
jocia
Ja się do andromedy dołączam
kondi
Z trochę innej beczki. Kup dla córki na infekcje dróg oddechowych syrop z wyciągiem z pędów sosny. Naprawdę rewelacyjnie działa. Moja mam przetestowała na sobie
Z trochę innej beczki. Kup dla córki na infekcje dróg oddechowych syrop z wyciągiem z pędów sosny. Naprawdę rewelacyjnie działa. Moja mam przetestowała na sobie
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 150 000 zł
medea, szok, po prostu jak tutaj ma być dobrze, jak wałek za wałkiem idzie?
medea,
Na razie mała zdrowa...puk puk
A i nad drzewkiem iglastym w sypialni sie zastanawiałem
Na razie mała zdrowa...puk puk
A i nad drzewkiem iglastym w sypialni sie zastanawiałem
bolek31
Ktoś trafił czy też do Ciebie los się uśmiechnął i nie wierzysz
Ktoś trafił czy też do Ciebie los się uśmiechnął i nie wierzysz
amour.. tak, zawsze tak było wszędzie kradli za komuny..tak zostało..wstyd i hańba , afera za aferą.
kondi
Ja byłam trochę sceptyczna bo to jednak zwykła zaprawa do herbaty, ale naprawdę zawiera olejki i fajnie działa.
jocia i amour
Co prawda ryba psuje się od głowy, ale my tu na dole też nie jesteśmy lepsi. Bo powiedzmy sobie szczerze ilu ludzi patrzy z jakimś chorym podziwem na takie działania chcąc tak naprawdę nie tyle zakończenia złodziejstwa co swojej szansy by w nim uczestniczyć
Ja byłam trochę sceptyczna bo to jednak zwykła zaprawa do herbaty, ale naprawdę zawiera olejki i fajnie działa.
jocia i amour
Co prawda ryba psuje się od głowy, ale my tu na dole też nie jesteśmy lepsi. Bo powiedzmy sobie szczerze ilu ludzi patrzy z jakimś chorym podziwem na takie działania chcąc tak naprawdę nie tyle zakończenia złodziejstwa co swojej szansy by w nim uczestniczyć
Gratki wygranym. U mnie 0/3 0/5 0/8 , 5i 8 mam na wieczór jeszcze i napewno coś wygram
Takich ludzi nie denerwuje, że kradną tylko to, że oni nie mogą kraść.
i jak tu życ..skandal. jeszcze pyskuja, ze unia wstrzymła dotacje
medea racja, ale w naszym sądownictwie brakuje sądziów i kar za takie coś, ale też potępienia społeczeństwa, tymczasem jak mówisz medea jest właśnie tak, ale takie osoby nigdy nie powinny pełnić już podobnych funkcji
Unia wstrzymała dotacje, bo widzi co się dzieje zamiast się poprawiać, jest coraz gorzej
jocia medea dziękuję za gratki a to już za wieczorne losowanie mam rozumieć które przed nami.
nie powiem nic..boo rycze wlasnie moj kocurk zostal niedawno..uspiony...
kondi
Nie to jest najfajniesze, że to można kupić w sklepie spożywczym. U mnie o dziwo w sprzedają w takim małym lokalnym samie.
Nie to jest najfajniesze, że to można kupić w sklepie spożywczym. U mnie o dziwo w sprzedają w takim małym lokalnym samie.
Tak to wygląda :
http://dodomku.pl/produkt/36413/5900397731233/Lowicz_Syrop_Z_pedow_sosny.html
http://dodomku.pl/produkt/36413/5900397731233/Lowicz_Syrop_Z_pedow_sosny.html
amour..przeiada sie na inny stołek. jak krzych, zdzicho...i inni SKANDAL!!
no wiem medea, ale pogoda taka ,że bede chciał jak najszybciej do domu dojść
kondi
To w ogóle seria jest, bo w necie przeczytałam przed chwilą, że :
"Nowe syropy Łowicza będą dostępne w czterech wyjątkowych smakach: dzika róża - wspomaga układ od***ściowy; czarny bez - wspomaga procesy obronne organizmu; aronia - zwalcza wolne rodniki; pędy sosny - wspomagają układ oddechowy."
To w ogóle seria jest, bo w necie przeczytałam przed chwilą, że :
"Nowe syropy Łowicza będą dostępne w czterech wyjątkowych smakach: dzika róża - wspomaga układ od***ściowy; czarny bez - wspomaga procesy obronne organizmu; aronia - zwalcza wolne rodniki; pędy sosny - wspomagają układ oddechowy."
nie mam sily pisac nawet tu...witajcie wszyscy..ohh jak cierpe..
Ulexxa...nie wiem nawet co Ci napisac...przykro mi bardzo...kotek juz nie cierpi..trzymaj sie kochana
wiem co czujesz bo kiedys moja ukochana suczka miała cesarkie po której juz sie nie wubudziła...
ktoś moze już puscił na ch/t w MM pochwalicie sie jakie maszyna wma numerki wytrzepała
ulexxa
Najważniejsze, że Twój przyjaciel już nie cierpi a Ty nie musisz na to cierpienie bezradnie patrzeć. Po kimś bliskim nawet jeśli to nasz brat mniejszy żałoba to nie jest coś z czym łatwo się pogodzić.
Najważniejsze, że Twój przyjaciel już nie cierpi a Ty nie musisz na to cierpienie bezradnie patrzeć. Po kimś bliskim nawet jeśli to nasz brat mniejszy żałoba to nie jest coś z czym łatwo się pogodzić.
medea to szkoda..bo ja ostatnio nic konkretnego nie moge trafić...
gaja
Od piątku jest czas Wag a że my z jednej rodziny to może się do niedzieli odkujemy
Od piątku jest czas Wag a że my z jednej rodziny to może się do niedzieli odkujemy