Wpisy 137 839 – 137 938
30 lipca 2010 15:25 → 30 lipca 2010 16:35, 100 wpisów
losują 20 liczb, które ja mam pewne:
))bo gram wszystkimi liczbami,jeśli wpadnie także moja wybrana parka to wtedy masz 18 trójek ok!!
))bo gram wszystkimi liczbami,jeśli wpadnie także moja wybrana parka to wtedy masz 18 trójek ok!!w telefonie.... ale z racji róznych okoliczności pomimo wygranej nie dałam rady doładowac dzisiaj
Czy ma ktoś ciekawe imie dla kotki? bo od dzisiaj jestesmy szczęsliwymi właścicielami pieknej kotki 

kasiu dlaczego biegasz po kartę, jak masz konto przez internet to doładuj kochana przez konto bankowe

no z tym mam problem bo moja vista nie chce współpracować z programem od obsługi telefonu, ale spróbuję
zwykły "dachowiec" - sierść szara i ma białe skarpetki - brazowe oczy....jednym słowem śliczna 

Kasiu,,,Twoja fotka jest super. 

nie dam rady. Adas sprężaj się bo towarzystwo chce cię poznac wizualnie

kathy może mi się uda ale po 19 nic nie obiecuje,sprzedawaj juz bilety to na granie będzie i 

Zakochalem się chyba w Tobie na starość. 
Pulchniutka okrąglutka.Po prostu SUPER laska z Ciebie.

Pulchniutka okrąglutka.Po prostu SUPER laska z Ciebie.

mysia-pysia
a... mysia? albo...pysia?
mój kot do dzisiaj (a ma 10 lat) jest Pan Kot
a... mysia? albo...pysia?
mój kot do dzisiaj (a ma 10 lat) jest Pan Kot

A mnie skarb panstw dzisiaj wydy.al bez mydła .
Swoje 5 x 1 z 2 podparte na parce 45,54 ,,grałem na siedem skreśleń.Po robocie zmęczony odpuściłem .
i 6 z 7 poszło się walić.
Swoje 5 x 1 z 2 podparte na parce 45,54 ,,grałem na siedem skreśleń.Po robocie zmęczony odpuściłem .

i 6 z 7 poszło się walić.
mi ostatnio poszedl komp i wszystkie fotki stracilam
zostalo troche,ale nie moge ich tu wkleic bo slabo zrobione
Jestem blondynko taka normalną
zostalo troche,ale nie moge ich tu wkleic bo slabo zrobione Jestem blondynko taka normalną

Kasiu......sprawdziłem ,zmierzyłem gdzie trzeba ,,,oj chyba jeszcze przytyłaś .
Ale podoba mi się[ tak...gdzieś Cię widziałem ,,,tylko gdzie ?]
Ale podoba mi się[ tak...gdzieś Cię widziałem ,,,tylko gdzie ?]
Jasiu... ja ostatnio byłam w Tczewie ojjjjj dawno temu, chyba że Ty gdansk odwiedzasz
Kasiu ,zapomni,klisza nie daje rady [pęka]
Stary grzyb ze mnie.Gdansk ,,no jasne i to dość często.
Córka z rodzinką mieszka w Gdańsku,,,syn z żonką mieszka ..w Gdansku. Moja pani od serca pracuje w Gdansku .
Stary grzyb ze mnie.Gdansk ,,no jasne i to dość często.
Córka z rodzinką mieszka w Gdańsku,,,syn z żonką mieszka ..w Gdansku. Moja pani od serca pracuje w Gdansku .
w ZK Mc Ciken w Oliwie
Jak byś zaglądała do Mac Donalds w oliwie..to tam spotkasz i moją core i moją lubą.Obie tam pracują .
kocio...na tych fotkach co Tola mi przesłała to wygląda jak Paris Hilton z kręconymi włosami 

Kathy he he he musze zrobic kilka fotek i Tobie wyslac.Smieje sie do bolu.
Kasiu nie te kilogramy he he he
Płacze ze smiechu
Kasiu nie te kilogramy he he he
Płacze ze smiechu
To i tak Tczew i Gdańsk to jest kawałeczek .Rzut beretem.
Ja tez czasami jeżdżę do Gdańsk ale nie za często .Praca i domem ktoś się musi zając .A pracuje w Rusocinie.
Ja tez czasami jeżdżę do Gdańsk ale nie za często .Praca i domem ktoś się musi zając .A pracuje w Rusocinie.
to ja tam nie bywam
znałam w Tczewie pewnego Krzyska ale kontakt sie urwał. mieszkał w domku przy Parku o ile dobrze pamiętam
znałam w Tczewie pewnego Krzyska ale kontakt sie urwał. mieszkał w domku przy Parku o ile dobrze pamiętamKasiu... mogę?
"chce tu zostać i zawsze z tobą byc
nawet kiedy będzie źle.
chce tu zostac bo bez Ciebie to
nie mam siły, by dalej życ."

"chce tu zostać i zawsze z tobą byc
nawet kiedy będzie źle.
chce tu zostac bo bez Ciebie to
nie mam siły, by dalej życ."

Kasiu, hihih pewnie to ten sam
1...2...3... juz mnie nie ma dziewczyny

mysia-pysia--- kotek dachowiec wierny, innym razem napiszę,opowiem, śmieszną ,ale fajną historię kota dachowca

My mieszkamy na Starym Miescie tuż nad samą Wisełką ,przy moście Lisewskim .Wiesz gdzie to ?
Wybacz, wybacz proszę, że jestem taki, że czasem nie pozwolę Ci żyć tu tak jak chciałabyś, chciałabyś...
Bez nas to wszystko traci swój urok,bez Ciebie w mym życiu jest tylko ponuro.
Jesteś dla mnie po prostu królewną
jak Cie opisać gdy słowa bledną.

Zabiorę Cię właśnie tam, gdzie jutra słodki smakZabiorę Cię właśnie tam, gdzie słońce dla nas wschodzi

Czekam na jeden gest, wiara jest moją siłąJestem pewien, że wciąż potrzebujesz mnie
Dzień przemija za dniem, znów nam siebie ubyło
Życie zbyt krótko trwa, więc zdecyduj się

Wierzę w to że my
ja i ty i nic więcej to pewne
Ty dajesz mi swoją duszę i serce
ja , ja jestem twój , byłem, jestem i będę
my , my żyjemy swoim tempem
ja i ty i nic więcej to pewne
Ty dajesz mi swoją duszę i serce
ja , ja jestem twój , byłem, jestem i będę
my , my żyjemy swoim tempem
"Jeszcze pamiętam chwile kiedy ja i ty