Wpisy 1 374 789 – 1 374 888
4 lutego 2013 21:52 → 4 lutego 2013 22:04, 100 wpisów
kondi
E tam żel pod prysznic oni mają świetny szampon do włosów hypoalergiczny
E tam żel pod prysznic oni mają świetny szampon do włosów hypoalergiczny
andi, nie napisze że przejęzyczyłem sie, bo to będzie mialo ciag dalszy
andra...13maxa mówił do mamy ze jesteś piekna ..wczoraj on sam mówił
Lila to Ci przypomnę: "facet jest jak pies,różne rasy ten sam cel" to nie Twój opis?
Qń..mój ale jana tym kompie nowym nie mam gg.Jestem na FB jak cos.
kondi
No i właśnie za oparcie na szarym mydle kocham ów produkt.
No i właśnie za oparcie na szarym mydle kocham ów produkt.
dawać losowanie, bo jak patrze za okno to tylko pod kołdre człek chce sie zakopac
facet jest jak chleb:
lepiej jest się nim dzielić,
niż nie mieć go wcale...
lepiej jest się nim dzielić,
niż nie mieć go wcale...
amour 'podwórkowa" miało byc czyli takie słowa za które mozna tutaj bana dostac od gospodarza
kondi
Napisałabym, że chętnie się przyłącze pod kołderką ale to by było trochę zbyt dwuznaczne nieprawdaż
Napisałabym, że chętnie się przyłącze pod kołderką ale to by było trochę zbyt dwuznaczne nieprawdaż
oj emeryt Twoje słowa należy bezwzglednie rozwinąć w Piśmie Świętym stoi napisane: "Nie pożadaj żony bliźniego" i na tym polski katechizm kończy,ale jak się sięgnie głębiej jest dodane..."Nie pożądaj żony bliźniego nadaremno"
Qń
a kto tu mówi o żonach ?
zobacz, w serialach,
ile facetów nie ma żon !
a kto tu mówi o żonach ?
zobacz, w serialach,
ile facetów nie ma żon !
lilka, ulala i reszta uzgodnili, że dzisiaj TS spełnia zyczenia, wiec zagrałem
kondi
No bezglutenowiec to musi miec albo portfel bez dna albo dobrze gotować i piec . U nas na targi chleba przyjeżdżała taka firma piekarska co specjalizuje się w pieczywie dla bezglutenowców oraz innych osób na dietach. Z tego co pamiętam to nawet opowiadali o zakupie od wrocławskiego piekarza - innowatora technologii takiego wypieku tego chleba by bez konserwantów potrafił wytrzymac do kilku miesięcy. Zwłaszcza ta ostatnia nowinka mnie urzekła po obejrzeniu dokumentacji z niezależnych laboratoriów krajowych i zagranicznych potwierdzających skutecznośc metody. Niestety w moim pipidówku to tego chleba raczej nie dostanę
No bezglutenowiec to musi miec albo portfel bez dna albo dobrze gotować i piec . U nas na targi chleba przyjeżdżała taka firma piekarska co specjalizuje się w pieczywie dla bezglutenowców oraz innych osób na dietach. Z tego co pamiętam to nawet opowiadali o zakupie od wrocławskiego piekarza - innowatora technologii takiego wypieku tego chleba by bez konserwantów potrafił wytrzymac do kilku miesięcy. Zwłaszcza ta ostatnia nowinka mnie urzekła po obejrzeniu dokumentacji z niezależnych laboratoriów krajowych i zagranicznych potwierdzających skutecznośc metody. Niestety w moim pipidówku to tego chleba raczej nie dostanę
emeryt bo kazdy facet szuka żony w dobrym stanie która da mu utrzymanie
Gala ja też juz śnięty.
Obiecali że wcześniej będą losowania.
Może?
Obiecali że wcześniej będą losowania.
Może?
medusia ha wyjątkowo bo sie przeniosłam do kuchni.. cos tam pusciłam i czekam...