Wpisy 1 374 762 – 1 374 861
4 lutego 2013 21:50 → 4 lutego 2013 22:01, 100 wpisów
13maxa..wiedziałee tu chata podobne ty łobuzu ukrywałeś ooto miki
miałeś nie patrzeć
miałeś nie patrzeć
"utorowanie drogi dla przyszłej eksploracji kosmosu, TO PEWNIE NAJWAŻNIEJSZA MISJA.PZDR.
Lila
Nic nie mów o słuchaniu czegokolwiek. Sąsiad opowiadał, że o mało nie zszedł na zawał jak w trakcie spokojnej rozmowy z synem usłyszał jak opowiadałam co wyrwę i gdzie wsadzę jak mi nie pomoże, bo właśnie na ten moment go włączyło do mojej rozmowy. Podobno nie spodziewał się po mnie takich uzdolnień w zakresie lingwistyki stosowanej w specjalności łacina kuchenna
Nic nie mów o słuchaniu czegokolwiek. Sąsiad opowiadał, że o mało nie zszedł na zawał jak w trakcie spokojnej rozmowy z synem usłyszał jak opowiadałam co wyrwę i gdzie wsadzę jak mi nie pomoże, bo właśnie na ten moment go włączyło do mojej rozmowy. Podobno nie spodziewał się po mnie takich uzdolnień w zakresie lingwistyki stosowanej w specjalności łacina kuchenna
fiolka
to
poczułem słodkie
jak racuszki w alejce koło Rewińskiego
to
poczułem słodkie
jak racuszki w alejce koło Rewińskiego
kondi
E tam żel pod prysznic oni mają świetny szampon do włosów hypoalergiczny
E tam żel pod prysznic oni mają świetny szampon do włosów hypoalergiczny
andi, nie napisze że przejęzyczyłem sie, bo to będzie mialo ciag dalszy
andra...13maxa mówił do mamy ze jesteś piekna ..wczoraj on sam mówił
Lila to Ci przypomnę: "facet jest jak pies,różne rasy ten sam cel" to nie Twój opis?
Qń..mój ale jana tym kompie nowym nie mam gg.Jestem na FB jak cos.
kondi
No i właśnie za oparcie na szarym mydle kocham ów produkt.
No i właśnie za oparcie na szarym mydle kocham ów produkt.
dawać losowanie, bo jak patrze za okno to tylko pod kołdre człek chce sie zakopac
facet jest jak chleb:
lepiej jest się nim dzielić,
niż nie mieć go wcale...
lepiej jest się nim dzielić,
niż nie mieć go wcale...
amour 'podwórkowa" miało byc czyli takie słowa za które mozna tutaj bana dostac od gospodarza
kondi
Napisałabym, że chętnie się przyłącze pod kołderką ale to by było trochę zbyt dwuznaczne nieprawdaż
Napisałabym, że chętnie się przyłącze pod kołderką ale to by było trochę zbyt dwuznaczne nieprawdaż
oj emeryt Twoje słowa należy bezwzglednie rozwinąć w Piśmie Świętym stoi napisane: "Nie pożadaj żony bliźniego" i na tym polski katechizm kończy,ale jak się sięgnie głębiej jest dodane..."Nie pożądaj żony bliźniego nadaremno"